Image default
Επιχειρήσεις

Τη νέα υπηρεσία LeaseFlex λανσάρει η Autohellas

Τη νέα υπηρεσία «LeaseFlex» παρουσίασε η Autohellas Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «LeaseFlex» για απόκτηση αυτοκινήτου με Μακροχρόνια Μίσθωση από τον υπάρχοντα στόλο της εταιρείας.

Με δραστηριότητα από το 1974 και έχοντας διαχρονικά συνδέσει το όνομά της με τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης, η Autohellas Hertz επενδύει στη νέα υπηρεσία «LeaseFlex» με στόχο τη διεύρυνση των επιλογών του καταναλωτή για οικονομικότερο, ασφαλέστερο και προηγμένης τεχνολογίας αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, τα βασικά πλεονεκτήματα για τους χρήστες της νέας υπηρεσίας είναι:

* Η δυνατότητα Αλλαγής αυτοκινήτου χωρίς καμία χρέωση, μέχρι δύο φορές κατά τη διάρκεια της μίσθωσης με παρόμοιο μοντέλο.

* Η δυνατότητα Αναβάθμισης αυτοκινήτου. Ο μισθωτής μπορεί να επιστρέψει το αυτοκίνητό του οποιαδήποτε στιγμή και να ξεκινήσει νέα μίσθωση με αυτοκίνητο διαφορετικής κατηγορίας.

* Η δυνατότητα Εξαγοράς του αυτοκινήτου. Ο μισθωτής μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει κατά τη διάρκεια της μίσθωσης σε προσυμφωνημένη τιμή, η οποία μειώνεται κάθε μήνα.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz Δημήτρης Μαγγιώρος δήλωσε σχετικά: «Με την υπηρεσία «LeaseFlex» πραγματικά προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευέλικτο τρόπο να διευρύνουν τους στόλους τους, χωρίς την αναμονή έλευσης ενός καινούργιου αυτοκίνητου, αλλά και να οδηγήσουν περισσοτέρους από έναν τύπους αυτοκινήτων σε μία μίσθωση, μέσω της δυνατότητας αλλαγής και αναβάθμισης αυτοκινήτου. Το σημαντικότερο όμως, είναι η προσφορά της δυνατότητας χρήσης ενός ασφαλέστερου αυτοκίνητου, για όσους επιθυμούν την αλλαγή αλλά παραμένουν σκεπτικοί ως προς την αγορά μεταχειρισμένου και τη συγκέντρωση του απαραίτητου οικονομικού αντιτίμου. Ταυτόχρονα, απαλλάσσονται από τα έξοδα συντήρησης τελών κυκλοφορίας και ασφάλισης, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν δικό τους το αυτοκίνητο που επέλεξαν σε προσυμφωνημένη και σταδιακά μειούμενη τιμή. Μία χρονιά ακόμη κλείνει, με άλλη μία καινοτομία από την Autohellas Hertz, την υπηρεσία «LeaseFlex» που μόνο οφέλη προσθέτει στην καθημερινή ανάγκη όλων μας, για περαιτέρω εξοικονόμηση χρημάτων μέσω της ευελιξίας τέτοιων προγραμμάτων».

Σχετικα αρθρα

Έως αύριο οι αιτήσεις για την αποζημίωση σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες

admin

Ινστιτούτο IHME: Προβλέπει 400 νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορονοϊό

admin

Eργο διαμεταφοράς προϊόντων της ΦΑΓΕ ανέλαβε ο Oμιλος FDL

admin

Δυναμικό «come back» επιχειρεί η Audiovisual

admin

Η Κωτσόβολος δημιουργεί την υπηρεσία Pay Express

admin

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και ΕΚΠΑ

admin

Ινδία: Ανεπαρκές το πακέτο μέτρων για τον κορονοϊό – Εκατομμύρια κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φαγητό, προειδοποιούν ειδικοί

admin

Γαλλία: Το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ επιστρέφει στη Μεσόγειο

admin

Εσοδα 4,55 δισ. για την Motor Oil το H1

admin

Ούρσουλα Φόν Ντερ Λάιεν: “Είμαστε στο πλευρό της Ιταλίας, νέα μέτρα υπέρ των χωρών που επλήγησαν από τον ιό”

admin

Μακρόν: Ένα μορατόριουμ στο χρέος της Αφρικής είναι απαραίτητο εν μέσω κορονοϊού

admin

ElvalHalcor: Αμετάβλητη η μακροχρόνια στρατηγική της εταιρείας

admin

Καράτζη: Η Ιουλία Παβτσένκο αναλαμβάνει ∆ιευθύνουσα Σύµβουλος στη θέση της Μ. Καράτζη

admin

Πορτογαλία: Επιχειρήσεις, συνδικάτα και γιατροί ζητούν ενίσχυση των μέτρων δημόσιας υγείας για σταδιακή χαλάρωση του lockdown

admin

Ιταλία: Απορρίπτεται το ενδεχόμενο επιστροφής των μαθητών στα σχολεία μέχρι και τον Ιούνιο

admin

Ποιοι πληρώνουν τα επτά… bypass για την σωτηρία της ΔΕΗ

admin

Η INTRASOFT στηρίζει την ψηφιοποίηση του Δημόσιου τομέα

admin

Τους 94 έφθασαν οι νεκροί από κορονοϊό στη Ρωσία

admin