Image default
Επιχειρήσεις

Διάκριση για τα ΕΛΠΕ στα Bravo Sustainability Awards

Κορυφαία διάκριση του Ομίλου ΕΛΠΕ στον Θεσμό “Bravo Sustainability Awards”, όπου βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα Bravo Environment για τη δράση του που αφορούσε στην «Ενσωμάτωση των θεμάτων κλιματικής αλλαγής στη στρατηγική ΕΛΠΕ και κατάταξη κατά CDP».

Κατά την Τελετή Απονομής των βραβείων “Bravo Sustainability Awards 2019”, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την τιμητική διάκριση εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΠΕ παρέλαβε η Ανώτερη Διευθύντρια Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου κα Πηνελόπη Παγώνη, ενώ περισσότερα στοιχεία για τη διακριθείσα δράση έδωσε ο Υποδιευθυντής Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης κ. Αντώνης Μουντούρης.

Επίσης, ως βέλτιστη πρακτική του Ομίλου παρουσιάστηκε η δράση «Εκπαιδευτική βαλίτσα ΓΗ 2030», για τη διάχυση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης από την κα Ράνια Σουλάκη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συμμετείχε και εφέτος στον κοινωνικό διάλογο του Θεσμού “BRAVO Sustainability Dialogue & Awards”, o οποίος αναπτύσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020 και αναδεικνύει δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσουν οι Επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Κοινωνία Πολιτών και τα Σχολεία.

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν «Η εξασφάλιση της Ποιότητας Ζωής σε συνθήκες Κλιματικής Κρίσης» και στο σχετικό πάνελ διαλόγου συμμετείχε ο αρμόδιος Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Θωμάς. Τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εκπροσώπησε η κα Πηνελόπη Παγώνη, η οποία αναφέρθηκε στους κύριους άξονες της στρατηγικής του Ομίλου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις επενδύσεις σε ΑΠΕ, με τελικό στόχο τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και τη μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με δράσεις, πρωτοβουλίες και επιχειρηματικές πρακτικές, συμβάλλει κάθε χρόνο σε μια συντεταγμένη παγκόσμια προσπάθεια για Βιώσιμη Ανάπτυξη και ένα καλύτερο μέλλον.

Ο θεσμός BRAVO 2019 αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που πραγματοποιείται σε εθνικό επίπεδο. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της «ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ».

Σχετικα αρθρα

Αύξηση 55% στα κέρδη εξαμήνου της Τέρνα Ενεργειακή

admin

Ιδιωτικοποιήσεις: Εσοδα-ρεκόρ 2,4 δισ. το 2020 αλλά με… αστερίσκους

admin

Folli Follie: To chicken game και η ευθεία απειλή των ομολογιούχων

admin

Audiovisual: Στις 21/2 η αποκοπή του δικαιώματος προτίμησης

admin

Ελγέκα: Παραιτήθηκε ο Άνθιμος Μισαηλίδης από μέλος του ΔΣ

admin

O Frank Hassett στο Advisory Board της Lamda Hellix

admin

Αύξηση εσόδων και βελτίωση EBITDA για τον όμιλο MIG

admin

Διπλή διάκριση για Δωδώνη στα φετινά Greek Export Awards

admin

Ελληνική συμμετοχή στο υπουργικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος

admin

Δυο νέα καταστήματα ετοιμάζει η Nespresso Hellas

admin

Τις cloud υπηρεσίες της SoftOne επέλεξε η Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας

admin

Cosmote: Διευκολύνει την επικοινωνία κατοίκων και επισκεπτών στην Εύβοια

admin

ΕΥΑΘ: Ανακοινώθηκαν οι νέοι διευθυντές και προϊστάμενοι

admin

ΟΠΑΠ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Ανοικτών Δεδομένων έλαβε η ΤτΕ

admin

ΕΛΠΕ: Πράσινο φως από ΓΣ στο Μνημόνιο Συνεργασίας με ΤΑΙΠΕΔ για ΔΕΠΑ

admin

Οι προσφορές στα Public για την Black Friday

admin

Ζημιές 1,1 εκατ. ευρώ για την Φουρλής το 1ο εξάμηνο

admin