Image default
Επιχειρήσεις

Σύμβαση 1,9 εκατ. με το Υπ. Οικονομικών υπέγραψαν Q&R και Profile

Την Τρίτη 31/12/2019 υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Ένωσης Εταιρειών «QUALITY & RELIABILITY Α.Ε. – PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE A.E..» και του Υπουργείου Οικονομικών για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη εφαρμογών υποστήριξης Ενιαίας Αρχής Πληρωμής Μισθοδοσίας», με συμβατική αξία 1.903.432,58 €, χωρίς ΦΠΑ 24%. Η Q&R συμμετέχει στην Ένωση με ποσοστό 50%.

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση συστήματος υπολογισμού και εκκαθάρισης της μισθοδοσίας όλων των μισθοδοτούμενων από το Δημόσιο μέσω της ανάλυσης και καταγραφής των απαραίτητων στοιχείων και των διαδικασιών που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δεδομένων που θα διατεθούν, καθώς και την καταγραφή όλων των παραμέτρων και διαδικασιών εκκαθάρισης ανά φορέα ή και υπηρεσία.

Μέσω του παρόντος έργου:

• Θα ωφεληθεί το κράτος στην προσπάθεια για εξυγίανση και ορθολογική διαχείριση των πάσης φύσεως πληρωμών με τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και την εξοικονόμηση πόρων με ωφέλεια προς τους πολίτες και την κοινωνία.

• Θα μειωθεί η γραφειοκρατία με την κατάργηση μεγάλου μέρους διακίνησης πληροφοριών με χαρτί και αντικατάστασή του με ηλεκτρονικά αρχεία.

• Θα μειωθεί το διαχειριστικό κόστος σε όλα τα στάδια επεξεργασίας της μισθοδοσίας.

• Θα μειωθούν τα λάθη υπολογισμών, πληρωμών κλπ, ενώ θα αποτρέπονται άλλες αστοχίες δεδομένου ότι θα υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση και λύση κάθε θέματος ή προβλήματος καθώς και πλήρης μηχανογραφική κάλυψη.

• Θα υπάρχει ενιαία, διαφανής και απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία υπολογισμού και εκκαθάρισης μισθοδοσίας για όλους όσοι μισθοδοτούνται από το Δημόσιο.

• Θα είναι ευκολότερη και ταχύτερη η συμμόρφωση αλλά και επικαιροποίηση των νομοθετικών αλλαγών και κανόνων υπολογισμού της μισθοδοσίας.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 19 μήνες.

Η Q&R, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 250 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα,

Επίσης, η Q&R προσφέρει στον Ιδιωτικό τομέα την λύση ORAMA Cloud HRMS (Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας) που λειτουργεί σε cloud περιβάλλον και καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και έκδοσης μισθοδοσίας.

Το ORAMA Cloud HRMS αποτελεί μια δυναμική και αξιόπιστη επιλογή για κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου δραστηριοποίησης. Περιλαμβάνει πολλές υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως web εφαρμογές για χρήση από το προσωπικό, ειδικά dashboards και άλλα εργαλεία ώστε να βελτιώσει την επικοινωνία των εργαζομένων με την εταιρεία, να υποβοηθήσει στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και να περιορίσει το κόστος λειτουργίας της κάθε επιχείρησης.

Σχετικα αρθρα

Alpha Αστικά Ακίνητα: Εκλογή τριών νέων μελών στο ΔΣ

admin

Στις εγκαταστάσεις της Kleemann η Συμβουλευτική Επιτροπή Βιομηχανικών Μεταλλαγών

admin

Τρία νέα καταστήματα για την Optima Bank

admin

PwC: Στην Ελλάδα το SAP Center of Excellence

admin

ΕΤΕ: Τα one-off εκτίναξαν τα κέρδη στα 253 εκατ. ευρώ

admin

Μεγάλου: Πρωτοπόρα στην υλοποίηση των Αρχών Υπεύθυνης Τραπεζικής η Πειραιώς

admin

ΕΛΠΕ: Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονάνθρακα

admin

Ελληνόκτητο τάνκερ ο «κύριος ύποπτος» για πετρελαιοκηλίδα στη Βραζιλία

admin

Profile: Πρόσφατες διακρίσεις από διεθνείς εκδόσεις και αναλυτές

admin

Το κομμάτι που… λείπει από το παζλ των μέτρων για ΔΕΗ

admin

Στις Μπιτσάκος AE και Ιχθ. Κεφαλλονιάς τα assets Νηρέα και Σελόντα

admin

Τρεις νέες επενδύσεις ύψους 1,35 εκατ. από το Uni.Fund

admin

Forthnet: Μέχρι τέλη Ιανουαρίου η συμφωνία με Alter Ego

admin

Τρία νέα καταστήματα για την Optima Bank

admin

Πολωνική ξενοδοχειακή επέκταση στην Ελλάδα

admin

Folli Follie: Στο 9,99% το ποσοστό της Fidelity Management & Research Company LLC

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Ιασώ

admin

ΤΕΝΕΡΓ: Ο Γεώργιος Κούβαρης εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

admin