Image default
Επιχειρήσεις

Σύμβαση 1,9 εκατ. με το Υπ. Οικονομικών υπέγραψαν Q&R και Profile

Την Τρίτη 31/12/2019 υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Ένωσης Εταιρειών «QUALITY & RELIABILITY Α.Ε. – PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE A.E..» και του Υπουργείου Οικονομικών για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη εφαρμογών υποστήριξης Ενιαίας Αρχής Πληρωμής Μισθοδοσίας», με συμβατική αξία 1.903.432,58 €, χωρίς ΦΠΑ 24%. Η Q&R συμμετέχει στην Ένωση με ποσοστό 50%.

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση συστήματος υπολογισμού και εκκαθάρισης της μισθοδοσίας όλων των μισθοδοτούμενων από το Δημόσιο μέσω της ανάλυσης και καταγραφής των απαραίτητων στοιχείων και των διαδικασιών που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δεδομένων που θα διατεθούν, καθώς και την καταγραφή όλων των παραμέτρων και διαδικασιών εκκαθάρισης ανά φορέα ή και υπηρεσία.

Μέσω του παρόντος έργου:

• Θα ωφεληθεί το κράτος στην προσπάθεια για εξυγίανση και ορθολογική διαχείριση των πάσης φύσεως πληρωμών με τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και την εξοικονόμηση πόρων με ωφέλεια προς τους πολίτες και την κοινωνία.

• Θα μειωθεί η γραφειοκρατία με την κατάργηση μεγάλου μέρους διακίνησης πληροφοριών με χαρτί και αντικατάστασή του με ηλεκτρονικά αρχεία.

• Θα μειωθεί το διαχειριστικό κόστος σε όλα τα στάδια επεξεργασίας της μισθοδοσίας.

• Θα μειωθούν τα λάθη υπολογισμών, πληρωμών κλπ, ενώ θα αποτρέπονται άλλες αστοχίες δεδομένου ότι θα υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση και λύση κάθε θέματος ή προβλήματος καθώς και πλήρης μηχανογραφική κάλυψη.

• Θα υπάρχει ενιαία, διαφανής και απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία υπολογισμού και εκκαθάρισης μισθοδοσίας για όλους όσοι μισθοδοτούνται από το Δημόσιο.

• Θα είναι ευκολότερη και ταχύτερη η συμμόρφωση αλλά και επικαιροποίηση των νομοθετικών αλλαγών και κανόνων υπολογισμού της μισθοδοσίας.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 19 μήνες.

Η Q&R, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 250 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα,

Επίσης, η Q&R προσφέρει στον Ιδιωτικό τομέα την λύση ORAMA Cloud HRMS (Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας) που λειτουργεί σε cloud περιβάλλον και καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και έκδοσης μισθοδοσίας.

Το ORAMA Cloud HRMS αποτελεί μια δυναμική και αξιόπιστη επιλογή για κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου δραστηριοποίησης. Περιλαμβάνει πολλές υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως web εφαρμογές για χρήση από το προσωπικό, ειδικά dashboards και άλλα εργαλεία ώστε να βελτιώσει την επικοινωνία των εργαζομένων με την εταιρεία, να υποβοηθήσει στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και να περιορίσει το κόστος λειτουργίας της κάθε επιχείρησης.

Σχετικα αρθρα

Κ .Μιχαλος: Εμπροσθοβαρή μέτρα για την στήριξη του τουρισμού

admin

Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων από Πειραιώς

admin

Folli Follie: Στο 16,369% διατηρείται το ποσοστό της Fosun

admin

Folli Follie: Στις 7 Ιουλίου η ανακοίνωση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης

admin

Intracom: Στην Cubico Ltd η K-Wind έναντι 18 εκατ. ευρώ

admin

Τριπλέτα μετασχηματισμού για τα ΕΛΠΕ

admin

ΕΥ: Οι επιχειρήσεις αναθεωρούν τις στρατηγικές διαχείρισης κεφαλαίων

admin

Πρώτο test… επιτυχές για τις επενδύσεις της CVC Capital

admin

Η Ολλανδία προτείνει δημιουργία ταμείου για τα κράτη που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό

admin

Ικανοποίηση της ΕΤΑΔ για την υπογραφή παραχώρησης της Μαρίνας Αλίμου

admin

Σαράντης: Στις 9/12 η ΓΣ για την απορρόφηση της DR Sarantis Cyprus

admin

EBRD: Πρόγραμμα χρηματοδότησης για πρόσβαση ΜμΕ στην κεφαλαιαγορά

admin

Η ACHMEA, μητρική της INTERAMERICAN, αναστέλλει τη διανομή μερισμάτων

admin

Αίτηση πτώχευσης από την ιστορική Brooks Brothers

admin

SIPCAM Hellas: Αποκλειστικός διανομέας των σπόρων της GREENCO στη Νότια Ευρώπη

admin

Νέος κύκλος επιστρεπτέας προκαταβολής τον Ιούλιο

admin

Διάκριση για τα ΕΛΠΕ στα Bravo Sustainability Awards

admin

ΕΥ Ελλάδος: O Ανδρέας Χατζηδαμιανού νέος Επικεφαλής των Ελεγκτικών Υπηρεσιών

admin