Image default
Επιχειρήσεις

«Εξυπνη» πλατφόρμα διαχείρισης βιογραφικών για επιχειρήσεις

Ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου η εμπορική διάθεση της έξυπνης πλατφόρμας διαχείρισης βιογραφικών SmartCV (smartcv.co) η οποία απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που προσλαμβάνουν προσωπικό.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί το SmartCV από τον ανταγωνισμό, είναι ότι επιταχύνει θεαματικά τη διαδικασία προσλήψεων ειδικά στο στάδιο του αρχικού screening, όταν δηλαδή η εταιρεία έχει λάβει δεκάδες ή και εκατοντάδες βιογραφικά για την κάλυψη μίας θέσης εργασίας και πρέπει να διαλέξει τους πιο κατάλληλους υποψηφίους.

Το SmartCV, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας φυσικής γλώσσας και document understanding, μετατρέπει αυτόματα τα αδόμητα βιογραφικά που η εταιρεία λαμβάνει ή έχει ήδη στην κατοχή της, σε δομημένα συγκρίσιμα προφίλ τα οποία βαθμολογεί αυτόματα αναλόγως με το πόσο σχετικά είναι αυτά με την περιγραφή της θέσης εργασίας.

Επίσης, παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος των υποψηφίων καθώς και άλλες έξυπνες λειτουργίες όπως: αυτόματες προτάσεις υποψηφίων που έχουν κάνει αίτηση για άλλες θέσεις εργασίας, αυτόματο εντοπισμό της γεωγραφικής θέσης και της εγγύτητας του υποψηφίου με τον τόπο εργασίας καθώς και πλήρη υποστήριξη για σκαναρισμένα βιογραφικά.

Ταυτόχρονα, είναι ένα πλήρες σύστημα Applicant Tracking με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων όπως: σχόλια και αξιολογήσεις υποψηφίων, μετακίνηση σε στάδια πρόσληψης, career site (στα ελληνικά και στα αγγλικά), ερωτηματολόγια, έξυπνη αναζήτηση, ενοποιημένο περιβάλλον επικοινωνίας με τους υποψηφίους κ.α.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η πολύ μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας των στελεχών που ασχολούνται με το HR λόγω της τεράστιας εξοικονόμησης χρόνου από χρονοβόρες και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι η αμεροληψία στην όλη διαδικασία καθώς το SmartCV αναλύει αυτόματα βιογραφικά και τα προτείνει ως κατάλληλα για μία θέση εργασίας χωρίς να λαμβάνει υπόψη υποκειμενικούς παράγοντες όπως το φύλο, την καταγωγή ή την οικογενειακή κατάσταση του υποψηφίου.

Η πλατφόρμα διατίθεται στο σύνολό της στα ελληνικά και στα αγγλικά ενώ παρέχεται δυνατότητα δωρεάν δοκιμής στη διεύθυνση https://smartcv.co

Σχετικα αρθρα

Mytilineos: Στην αγορά της Αυστραλίας εισέρχεται η ΜΕΤΚΑ

admin

Επτά βραβεία για Cosmote στα Mobile Excellence Awards 2019

admin

Inform Λύκος: Στις 18/11 η ΓΣ για απόσχιση κλάδου και αύξηση κεφαλαίου

admin

Πως απαντά η διοίκηση του ΟΤΕ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΟΜΕ – ΟΤΕ

admin

Παπουτσάνης: Στα €600 χιλ. τα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin

Νηρεύς: Στις 27/11 η ΓΣ για έκδοση ομολογιακών ύψους 237 εκατ. ευρώ

admin

Mandate για έκδοση πενταετούς ομολόγου 500 εκατ. από Wind

admin

Στην Ελλάδα η γαλλική ασφαλιστική La Parisienne Assurances

admin

ΔΕΗ: Μνημόνιο συνεργασίας με Masdar Taaleri Generation για έργα ΑΠΕ

admin

Παπαστράτος: Παρών στην 84η ΔΕΘ για ένα μέλλον #prostokalytero

admin

Συνεργασία Lamda Hellix με την China Telecom

admin

Πώς πείθει η ΔΕΗ τον ορκωτό για την έκθεση βιωσιμότητας

admin

Συμβιβασμός Αττικής Οδού – υπ. Υποδομών για τα διόδια

admin

Πλαστικά Θράκης: Πτώση 7,5% στα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο

admin

Ακρίτας: Ζημιές 303 χιλ. στο EBITDA εξαμήνου

admin

Η Mega Brokers ασφαλίζει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Αύξηση παραγωγής 14,8% στο εξάμηνο

admin

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος για το ISO 9001:2015

admin