Image default
Επιχειρήσεις

Στην ΑNEK Lines η εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων

H ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε στο πολυτελές πλοίο «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», στην προβλήτα Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκατοντάδες μέλη της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι κρητικών σωματείων και τοπικών φορέων, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της ΠΟΚΣ, που για 16η συνεχή χρονιά επέλεξε την ΑΝΕΚ LINES για το ετήσιο ραντεβού της κοπής της αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ Μανώλης Πατεράκης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για τη νέα χρονιά υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την ανταπόκρισή σας στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας, που διατηρεί άσβεστα τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας. Επίσης για μια ακόμα χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES και τους ανθρώπους της που με ζεστασιά στέκονται στο πλευρό μας, ώστε να σμίγουμε, να γιορτάζουμε και να νιώθουμε λίγο πιο κοντά στον τόπο μας, στην Κρήτη μας.»

Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης ευχήθηκε μία δημιουργική ευτυχισμένη γεμάτη αγάπη και ελπίδα χρονιά και εστιάζοντας στα Κρητικά Πολιτιστικά Σωματεία εξήρε το έργο τους αναφέροντας ότι «…δεν διαδίδουν μόνον την πολιτιστική μας κληρονομιά, τα ήθη και τα έθιμά μας, μα αναδεικνύουν & τα αξιακά χαρακτηριστικά που θεμελιώνει ο λαϊκός μας πολιτισμός». Αναφέρθηκε στην φιλοξενία της ΑΝΕΚ & έκλεισε ευχόμενος στον Πρόεδρο της εταιρείας, τον πλοίαρχο του “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” και στο πλήρωμα ήρεμες θάλασσες.

Ο Προέδρος της ΑΝΕΚ LINES Γιώργος Κατσανεβάκης, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, μετέφερε εκ μέρους όλης της εταιρείας ευχές για μια όμορφη χρονιά με υγεία και ελπίδα, τονίζοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίζει να στηρίζει με την ίδια συνέπεια κάθε ενέργεια που ενισχύει τους δεσμούς των Κρητών μεταξύ τους και έκλεισε με μία μαντινάδα του Ελ. Βενιζέλου: «Μην τον εκλαίς τον αετό οντέ πετά και βρέχει μονό να κλαις ένα πουλί όπου φτερά δεν έχει».

Ο πλοίαρχος του «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», κάπτεν Γιώργος Φιωτοδημητράκης, ευχήθηκε σε όλους, από την πλευρά του πληρώματος του πλοίου, να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και τύχη, ενώ δήλωσε περήφανος που εδώ και δεκαετίες η ΑΝΕΚ LINES αποτελεί σταθερή επιλογή των Κρητών όχι μόνον ως προς τα ταξίδια τους, αλλά και για τις σημαντικές και κορυφαίες εκδηλώσεις τους.

Στη συνέχεια το «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» γέμισε με ήχους από παραδοσιακά κάλαντα, που τραγούδησαν ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε. και η «Ένωση Κρητών Ελευσίνας». Οι μικροί Πόντιοι και Κρήτες ξεσήκωσαν αμέσως μετά τους παριστάμενους με τα δυναμικά χορευτικά τους

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο παραδοσιακό κέρασμα, από το φιλόξενο πλήρωμα του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και με την σφραγίδα της ΑΝΕΚ.

Η ΑΝΕΚ LINES, με πίστη στην Κρήτη και τους ανθρώπους της, φιλοξένησε μία ακόμα κορυφαία εκδήλωση της ΠΟΚΣ, που συνεχίζει την παράδοση και κρατά ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Με το ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων της, κάνει πράξη τις αρχές της κρητικής φιλοξενίας και συνεχίζει τα όμορφα ταξίδια με πλώρη το μέλλον!

Σχετικα αρθρα

Οδοφωτισμός: Τα έργα που σχεδιάζονται στο Νότιο Αιγαίο και η παράταση στην Ηπειρο

admin

Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις της Παγκρήτιας για την Praxia

admin

Στρατηγική συνεργασία της Sirecled με τα πρατήρια ΕΚΟ

admin

Τιτάν: Διέθεσε ίδιες μετοχές σε τέσσερα στελέχη

admin

Εθνική: Εξετάζεται επιτάχυνση της τιτλοποίησης NPEs

admin

Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ της Lamda Development

admin

Ζωηρό ενδιαφέρον από Βέλγιο-Ισραήλ για τις νέες ελληνικές ταυτότητες

admin

Eurobank: Κληρώνει τη Δευτέρα για το mega deal

admin

Πλάνο ανάπτυξης και εξαγορών από Entersoft

admin

Πειραιώς: Ντεμπούτο για τη νέα εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων

admin

Creta Farms: Ναι Μ. Δομαζάκι στην ενεχυρίαση μετοχών

admin

Μέτρα για τις φυσικές καταστροφές στο Δήμο Μάνδρας με αρωγό τον ΔΕΔΔΗΕ

admin

Συνεργασία Παγκρήτιας-Finastra για τη διαχείριση κινδύνου

admin

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο Management Conference του TÜV NORD Group

admin

Ευ. Μυτιληναίος: Ολη μου τη ζωή δουλεύω, δεν ξέρω κάτι άλλο…

admin

BRIQ: Στις 6/9 η ΓΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως €50 εκατ.

admin

Audiovisual: Παρουσίαση πενταετούς πλάνου 2020- 2024

admin

Ζητούνται μέχρι 120 εκατ. ευρώ το χρόνο για τον άξονα Κρήτης

admin