Image default
Επιχειρήσεις

Γαλαξίας: Πάνω από 185.000 χρήστες της νέας κάρτας Bonus σε ένα μήνα

Έκανε την είσοδο της στην αγορά η νέα καινοτόμα εξατομικευμένη ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ προς τους πελάτες η οποία διατίθεται σταδιακά σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ανά την Ελλάδα, από το τέλος Δεκεμβρίου του 2019.

Σε λιγότερο από ένα μήνα στον αέρα το όλο εγχείρημα ξεπέρασε τους αρχικούς στόχους χρήσης. Ήδη πάνω από 185.000 καταναλωτές χρησιμοποιούν την κάρτα για τις αγορές τους σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή. Βάσει σχεδιασμού, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν διανεμηθεί πάνω από 290.000 κάρτες στα καταστήματα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μία από τις μεγάλες διαφοροποιήσεις της κάρτας BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ είναι ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση, για την διευκόλυνση & καλύτερη εμπειρία των καταναλωτών, χωρίς να υπάρχει κάποια περαιτέρω απαραίτητη διαδικασία ενεργοποίησης ή σύνδεσης με τον κάτοχο. Με τη διαφοροποίηση αυτή, η κάρτα BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους καταναλωτές που θα επιλέξουν να ταυτοποιηθούν, να εξοικειωθούν καλύτερα με την χρήση της και να εγγραφούν όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν. Αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν να μην καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, να πραγματοποιούν τις αγορές τους απολαμβάνοντας τις καλύτερες τιμές και τα σημαντικά προνόμια της κάρτας.

Υπογραμμίζεται ότι πέραν κάθε προσδοκίας είναι η ανταπόκριση του κοινού και τα νούμερα του νέου ανανεωμένου website www.5ae.gr με 181% αύξηση σε μοναδικούς επισκέπτες σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο του προηγούμενου έτους (τέλη Δεκεμβρίου- μέσα Ιανουαρίου, στοιχεία Google Analytics).

Στόχος είναι η βελτίωση της εξατομικευμένης αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών μας, ήδη συγκεντρώνεται καθημερινά εντυπωσιακός όγκος δεδομένων τα οποία τροφοδοτούν το Elenos AI (πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης) εκπαιδεύοντας το σε αληθινές συνήθειες, αληθινών ανθρώπων.

Στα πλαίσια ενημέρωσης των καταναλωτών για τα προνόμια και τις δυνατότητες που απολαμβάνουν οι πελάτες με κάρτα BONUS Γαλαξίας, ξεκινά σειρά επικοινωνιακών ενεργειών. Η πρώτη καμπάνια βγαίνει τον αέρα την Πέμπτη 23/01/2020 συνδεδεμένη με το φυλλάδιο προσφορών «Χρυσές Τιμές», οι καταναλωτές θα ενημερώνονται σχετικά με τις νέες προσφορές της κάρτας αλλά και για τον νέο διαγωνισμό με δώρο επίπλωση σπιτιού από την εταιρία επίπλων «Τηνιακός».

Σχετικα αρθρα

ICC Women Hellas: Γυναικεία ηγεσία στο επιχειρείν και νέα ψηφιακή εποχή

admin

Δίρφυς ΑΕ: Στο πλευρό του προσωπικού του νοσοκομείου Χαλκίδας

admin

Ελληνικός Χρυσός: Στην βουλή κατατέθηκε η 25ετής σύμβασης για τα μεταλλεία Κασσάνδρας

admin

Ελλάκτωρ: Απορρίφθηκε το αίτημα της Greenhill για δημοσιοποίηση της συμφωνίας Μπόμπολα-Ολλανδών

admin

Στη Βουλή η συμφωνία με την «Ελληνικός Χρυσός»

admin

WIND: Προσφέρει νέα προγράμματα απεριόριστης επικοινωνίας

admin

United Group: Ξεκινά squeeze-out στη Forthnet

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Με τράπεζες κόντρα στην παράδοση

admin

Forthnet: Στο 96,83% το έμμεσο ποσοστό της BC Partners Holdings

admin

Δομική Κρήτης: Συμμετέχει με 48,5% στην ΑΜΚ της ΔΙΑΣ ΑΕ

admin

Η Attica Bank αναπροσαρμόζει τα επιτόκια καταθέσεων

admin

Άδεια διανομής για φυσικό αέριο σε δύο δήμους στην Πελοπόννησο – Ξεκινά η κατασκευή δικτύων

admin