Image default
Επιχειρήσεις

Γαλαξίας: Πάνω από 185.000 χρήστες της νέας κάρτας Bonus σε ένα μήνα

Έκανε την είσοδο της στην αγορά η νέα καινοτόμα εξατομικευμένη ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ προς τους πελάτες η οποία διατίθεται σταδιακά σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ανά την Ελλάδα, από το τέλος Δεκεμβρίου του 2019.

Σε λιγότερο από ένα μήνα στον αέρα το όλο εγχείρημα ξεπέρασε τους αρχικούς στόχους χρήσης. Ήδη πάνω από 185.000 καταναλωτές χρησιμοποιούν την κάρτα για τις αγορές τους σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή. Βάσει σχεδιασμού, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν διανεμηθεί πάνω από 290.000 κάρτες στα καταστήματα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μία από τις μεγάλες διαφοροποιήσεις της κάρτας BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ είναι ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση, για την διευκόλυνση & καλύτερη εμπειρία των καταναλωτών, χωρίς να υπάρχει κάποια περαιτέρω απαραίτητη διαδικασία ενεργοποίησης ή σύνδεσης με τον κάτοχο. Με τη διαφοροποίηση αυτή, η κάρτα BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους καταναλωτές που θα επιλέξουν να ταυτοποιηθούν, να εξοικειωθούν καλύτερα με την χρήση της και να εγγραφούν όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν. Αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν να μην καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, να πραγματοποιούν τις αγορές τους απολαμβάνοντας τις καλύτερες τιμές και τα σημαντικά προνόμια της κάρτας.

Υπογραμμίζεται ότι πέραν κάθε προσδοκίας είναι η ανταπόκριση του κοινού και τα νούμερα του νέου ανανεωμένου website www.5ae.gr με 181% αύξηση σε μοναδικούς επισκέπτες σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο του προηγούμενου έτους (τέλη Δεκεμβρίου- μέσα Ιανουαρίου, στοιχεία Google Analytics).

Στόχος είναι η βελτίωση της εξατομικευμένης αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών μας, ήδη συγκεντρώνεται καθημερινά εντυπωσιακός όγκος δεδομένων τα οποία τροφοδοτούν το Elenos AI (πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης) εκπαιδεύοντας το σε αληθινές συνήθειες, αληθινών ανθρώπων.

Στα πλαίσια ενημέρωσης των καταναλωτών για τα προνόμια και τις δυνατότητες που απολαμβάνουν οι πελάτες με κάρτα BONUS Γαλαξίας, ξεκινά σειρά επικοινωνιακών ενεργειών. Η πρώτη καμπάνια βγαίνει τον αέρα την Πέμπτη 23/01/2020 συνδεδεμένη με το φυλλάδιο προσφορών «Χρυσές Τιμές», οι καταναλωτές θα ενημερώνονται σχετικά με τις νέες προσφορές της κάρτας αλλά και για τον νέο διαγωνισμό με δώρο επίπλωση σπιτιού από την εταιρία επίπλων «Τηνιακός».

Σχετικα αρθρα

Χατζηδάκης: Δεν πρέπει να ενοχοποιούμε τη μεταλλευτική δραστηριότητα

admin

Ρωσία: Τουλάχιστον 1 νεκρός από έκρηξη σε συγκρότημα διαμερισμάτων

admin

Eurobank: Πάνω από 5% η έμμεση συμμετοχή της Capital Group

admin

Folli Follie: Δεσμεύτηκαν οι μετοχές Dufry

admin

Creta Farms: Τα επόμενα στάδια της συμφωνίας εξυγίανσης

admin

Αίγυπτος: Απαγορεύει τα φιλανθρωπικά γεύματα “ιφτάρ” κατά το ραμαζάνι λόγω του κορονοϊού

admin

Μπουτάρης: Τη μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές ενέκρινε η ΓΣ

admin

ΗΠΑ: 1.480 θύματα σε 24 ώρες απ’ τον κορονοϊό

admin

«Καμπάνα» 3,3 εκατ. για την Friesland από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

admin

Εθνική Τράπεζα: Φεύγουν περίπου 750 εργαζόμενοι

admin

Ο Πούτιν ζήτησε να διερευνηθεί ποιες επιχειρήσεις μπορούν να παράγουν υγειονομικό υλικό

admin

Ισπανία: Οχυρώνονται παραθαλάσσιες πόλεις για να εμποδίσουν την άφιξη τουριστών

admin

Στην ΕΛΚΑ η σύμβαση προμήθειας υποβρυχίου καλωδίου από την Ørsted

admin

Πρόγραμμα «πρώτων βοηθειών» από την Blue Star Ferries στη Σύμη

admin

Συμφωνία για αναχρηματοδότηση δανεισμού από τη Βαρβαρέσος

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Βράβευση στα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

admin

Ποιες εταιρίες βράβευσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

admin

Trastor: Πλήρης κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

admin