Image default
Επιχειρήσεις

Πρωταγωνιστής η Stoiximan στα βραβεία Greek Bookmakers Awards 2020

Τρεις μήνες μετά την ιστορική βράβευση του Ομίλου στα EGR Operator Awards του Λονδίνου και την ανάδειξή του ως Mobile Operator of the Year – μάλιστα ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως-, η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής στα Greek Bookmakers Awards 2020, στην λαμπερή τελετή της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Stoiximan αναδείχθηκε νικήτρια στις εφτά από τις δώδεκα συνολικά κατηγορίες και ανάμεσα στις 16 ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, λαμβάνοντας τα βραβεία για τις εξής κατηγορίες: Πλήθος Αγορών, Καλύτερη Αλληλεπίδραση στα Social Media, Καλύτερες Επιλογές Πληρωμών, Καλύτερη Στοιχηματική Εμπειρία, Καλύτερος Bookmaker Αθλητικού Στοιχήματος στην Ελλάδα, Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών, Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος.

Τα βραβεία Greek Bookmaker Awards by Betarades (Better Collective Group) πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων στοιχηματικών ιστοσελίδων της ελληνικής αγοράς. Τα βραβεία σε όλες τις κατηγορίες, με εξαίρεση τις «Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών» και «Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος», δόθηκαν με βάση δεδομένα που συλλέχθηκαν από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και το Δεκέμβριο του 2019.

Το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών» δόθηκε μετά από ψηφοφορία των επισκεπτών του Betarades.gr. Σχεδόν 3.700 χρήστες κατέθεσαν την ψήφο τους. Για να διεκδικήσει ένας πάροχος το βραβείο «Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος», απαιτήθηκε η έγγραφη κατάθεση της υποψηφιότητάς του. Οι υποψηφιότητες ελέγχθηκαν και κρίθηκαν από τη Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από ειδικούς, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο τους αθλητικού στοιχήματος στο διαδίκτυο.

Σε δήλωσή του ο Πάνος Κωνσταντόπουλος Chief Marketing Officer της Stoiximan, σημείωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά που νιώθουμε με τόσες διακρίσεις σε μια απονομή στην πρώτη κιόλας διοργάνωση των Greek Bookmakers Awards. Βρισκόμαστε εδώ επειδή όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των ανθρώπων που εμπιστεύονται τη Stoiximan για την ψυχαγωγία τους. Αυτά τα βραβεία ανήκουν στον κάθε ένα από τους 700 εργαζόμενούς μας, που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν αυτές τις διακρίσεις πραγματικότητα.»

H Petra Zackrisson, Chief Corporate Development Officer του Ομίλου Stoiximan/Betano, σημείωσε «Κάθε διάκριση είναι σημαντική. Όταν όμως συγκεντρώνεις 7 από τα 12 βραβεία σε μια μόνο διοργάνωση, αυτό είναι ενδεικτικό της θέσης που διατηρούμε στο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου στην Ελλάδα. Για τη Stoiximan είναι αυτονόητο ότι σε κάθε εταιρική και εμπορική δραστηριότητα επιδιώκουμε να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία. Η θέση μας στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για τους ανθρώπους μας που έχουν εργαστεί σκληρά, αλλά και για το πλάνο ανάπτυξης που εφαρμόζουμε σε όλες τις αγορές. Όπου κι αν βρισκόμαστε, ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο. Κι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μας.»

Σχετικα αρθρα

MLS: Ένατη Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου

admin

Markopoulo Park: Έξι συναρπαστικές κούρσες και τζακ ποτ στο Σκορ 6

admin

Νέο πρέσινγκ Βρυξελλών για το μονοπώλιο της ΔΕΗ

admin

Cosco: Θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα που προβλέπει το master plan

admin

Καραβίας: Προτεραιότητα η ανάπτυξη της Eurobank στα Δωδεκάνησα

admin

Epsilon Net: Στις 15/11 η ΓΣ για την εισαγωγή των μετοχών στην Κύρια Αγορά του ΧΑ

admin

Στρατηγικός επενδυτής η Sterner Stenhus στην Pasal

admin

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ο Θεόδωρος Χρόνης εξελέγη νέος μέλος στο ΔΣ

admin

Σε εταιρία συμφερόντων του Οδ. Κυριακόπουλου οι ίδιες μετοχές της Lamda

admin

Audiovisual: Εισέρχεται στο Internet of Things μέσω της Globalsat

admin

Σαράντης: Στα €13,65 εκατ. αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin

CNL Capital: Επανεκκίνηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Ο Θεόδωρος Κοκκάλας αναλαμβάνει Πρόεδρος του ΔΣ της ERGO Γερμανίας

admin

Paperpack: Στο €1,35 εκατ. αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη στο 9μηνο

admin

Νέες επενδύσεις από την ΑΗΒ Γκρουπ για το μεταλλικό νερό Θεόνη

admin

Trastor: Στα €200,7 εκατ. η αποτίμηση των 58 επενδυτικών ακινήτων

admin

Dionic: «Στάσιμες» οι συζητήσεις με τις τράπεζες

admin

ΕΛΓΕΚΑ: Εκταμιεύθηκαν ομολογιακά δάνεια ύψους 49,7 εκατ. ευρώ

admin