Image default
Επιχειρήσεις

COSMOTE: Νέο ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κινητής

Νέο ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κινητής έφερε η πρωτοποριακή χριστουγεννιάτικη προσφορά της COSMOTE, που για πρώτη φορά διέθεσε σε όλους τους συνδρομητές της απεριόριστα δωρεάν data για δέκα ημέρες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Την προσφορά ενεργοποίησαν σχεδόν 2 εκατομμύρια συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής. Η συνολική κίνηση data μέσω του δικτύου COSMOTE, κατά την εορταστική περίοδο (23/12 – 01/01) έφτασε τα 8 petabytes (1 petabyte =1.000 terabytes), σημειώνοντας 170% ετήσια αύξηση. Ειδικά, μέσω δικτύου 4G/4G , καταναλώθηκαν 7,2 petabytes.

Βάσει της κίνησης δεδομένων, το Instagram βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων των συνδρομητών COSMOTE (21,5%). Με μικρή διαφορά ακολουθεί το YouTube (21,4%), ενώ αξιοσημείωτα μερίδια κίνησης κατέγραψαν για πρώτη φορά και οι πλατφόρμες streaming και gaming (7%). Σε ό,τι αφορά τις περιοχές της χώρας με τη μεγαλύτερη αύξηση στην κίνηση, τα νησιά των Σποράδων κατέκτησαν την πρώτη θέση με υπερ-τριπλάσια κίνηση mobile data ( 220%), ενώ ακολουθήσαν η Λάρισα και η Χαλκιδική ( 200%).

Τα πλεονεκτήματα του COSMOTE 4G κράτησαν την εμπειρία των συνδρομητών στην κορυφή

Ο τεράστιος όγκος της κίνησης των data και οι αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών υποστηρίχθηκαν επιτυχώς χάρη στις αξεπέραστες δυνατότητες του δικτύου COSMOTE 4G:

• Έχοντας στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη 99% και 96% αντίστοιχα, οι συνδρομητές COSMOTE απολαμβάνουν αξεπέραστη εμπειρία όπου κι αν βρίσκονται.

• Τα τελευταία τρία χρόνια, η COSMOTE έχει αυξήσει στο δίκτυο κινητής τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 45% και τη χωρητικότητα κατά 65%, ανταποκρινόμενη στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των συνδρομητών της.

• Το δίκτυο COSMOTE αναδεικνύεται «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για τρεις συνεχείς χρονιές, στα «Speedtest AwardsTM» του ανεξάρτητου φορέα Ookla® , της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet.

• Επιπλέον, η COSMOTE έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» τον Σεπτέμβριο του 2019, για 6 συνεχόμενη χρονιά, για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, umlaut (πρώην P3 Communications) .

Αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του 4G δικτύου της και απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, η COSMOTE δημιουργεί καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα κάνοντας πράξη την υπόσχεσή της, με την τεχνολογία να δημιουργεί ένα κόσμο, καλύτερο για όλους.

Σχετικα αρθρα

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τη Blue Star Ferries στη Λέρο

admin

Ραγδαίες εξελίξεις στην Astra Airlines

admin

Οι δύο «κρυφές» εκκρεμότητες στο Ελληνικό

admin

Διπλή κίνηση από την ΑΒ Βασιλόπουλος για την προστασία του περιβάλλοντος

admin

Πως απαντά η διοίκηση του ΟΤΕ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΟΜΕ – ΟΤΕ

admin

ΟΠΑΠ: Στις 31/12 παραγράφεται το μέρισμα της χρήσης του 2013

admin

Folli Follie: Ενεργοποιείται η πρόσκληση στους ομολογιούχους

admin

ΔΕΗ: Σαφάρι με διακοπές ρεύματος σε 1.477.000 οφειλέτες

admin

Κανάκης: Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

admin

Νέες ψηφιακές λύσεις από την ΕΥ για τον τομέα της ενέργειας

admin

Άνοδο 51% στις πωλήσεις της το 2019 στην Ελλάδα πέτυχε η Audi

admin

ΟΑΣΘ: Στόχος η επαναφορά του συγκοινωνιακού έργου «σε ανεκτά επίπεδα»

admin

Ο Όμιλος Σαράντη νικητής Εξωστρέφειας στα Growth Awards 2020

admin

Ναυπηγεία Σύρου: Ξεκίνησε η εξόφληση των εργαζομένων

admin

Eurobank: Αυξάνει την πίεση στην PIMCO μέσω Fortress

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Αύξηση παραγωγής 14,8% στο εξάμηνο

admin

Έλαστρον: Στις €800 χιλ. οι ζημιές προ φόρων στο εξάμηνο

admin

Διάκριση για ΟΚ! Anytime Markets στα Franchise Business Awards

admin