Image default
Επιχειρήσεις

Η In4Capital matchmaker στο deal Elvictor Group -Thenablers Inc.

Όπως αναφέρει το - η Αμερικανική εταιρεία Thenablers Inc. εισηγμένη στην παράλληλη αγορά της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε την συμφωνία με την Elvictor Group μια εταιρεία που ειδικεύεται στο Crew Management (CM) με ιστορία 42 ετών, παρουσία σε 12 χώρες και με 300 πλοία υπό διαχείριση (CM).

Ειδικότερα μετά τη συμφωνία της με την Elvictor Group Ltd. το νέο σχήμα ευελπιστεί όχι μόνο να διατηρήσει την ηγετική θέση στη διαχείριση πληρωμάτων αλλά και να διευρύνει το προβάδισμά του σε σχέση με τον διεθνή ανταγωνισμό εντάσσοντας τεχνολογικές καινοτομίες που θα κάνουν την διαφορά αυξάνοντας επιπλέον την διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο η Thenablers εισέρχεται στον χώρο των υπηρεσιών Ναυτιλίας και η Elvictor Group (www.elvictor.com) αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών γίνεται η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως στη Διαχείριση Πληρωμάτων Πλοίων που εισάγεται σε Αμερικάνικο Χρηματιστήριο με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου παροχής υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη γεωγραφική του επέκταση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μετονομασίας, όπως ορίζει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς των H.Π.Α. η εταιρεία θα ονομάζεται ELVICTOR GROUP Inc.

Στη δήλωση του ο Κωνσταντίνος Γαλανάκης, που ανέλαβε ως νέος CEO στην ELVICTOR GROUP «Είμαστε υπερήφανοι που ανοίγουμε νέους δρόμους με την ομάδα της Thenablers Inc., με σκοπό να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τις διεθνείς μας δραστηριότητες.»

«Η ELVICTOR GROUP έχει εμπειρία πλέον των 40 ετών στον χώρο των υπηρεσιών Ναυτιλίας, κατέχει ηγετική θέση στην διεθνή αγορά και το όνομά της είναι ευρέως γνωστό στους ναυτιλιακούς κύκλους. Άρα, αποτελεί για εμάς μία εξαιρετική ευκαιρία και εγγύηση για την ανάπτυξη της εταιρείας μας», επεσήμανε ο κ. Πάνος Λαζαρέτος, συν ιδρυτής και CEO της Thenablers.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση η In4Capital (www.in4capital.com) μια πλατφόρμα matchmaking μεταξύ επενδυτών και επιχειρήσεων, μαζί με την UpMaritime London ήταν η αφορμή αυτές οι 2 εταιρείες να έρθουν κοντά.

O Ελευθέριος Κοντός, CEO της In4Capital ανέφερε τα εξής: «είναι μεγάλη χαρά και αναγνώριση να είμαστε εμείς η αφορμή για ένα deal τέτοιου βεληνεκούς που τα νέα του ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, δουλεύουμε σκληρά να κάνουμε την διαφορά για τις εταιρείες που αναζητούν είτε κεφάλαια είτε να εξαγοραστούν από ένα πιο μεγάλο όμιλο, και η εισαγωγή σε ένα παράλληλο χρηματιστήριο όπως της Αμερικής είναι ένα τέτοιο εργαλείο και το γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ και χρόνια, επίσης θα ήθελα να επισημάνω όντας και ένας εκ των ιδρυτών της Enablers Inc. νοιώθω διπλή χαρά και τιμή που έφερα σε πέρας τον αρχικό στόχο της συμμετοχής μου στο σχήμα».

Σχετικα αρθρα

ETE: Παράταση του προγράμματος εθελουσίας ως τις 10 Φεβρουαρίου

admin

Έκκληση στις ευρωπαϊκές χώρες να συμπεριλάβουν γιατρούς πρόσφυγες στο προσωπικό που πολεμά την πανδημία

admin

ETE: Κέρδος 30 εκατ. στην πώληση του Grant Hotel Summer Palace

admin

Στον “πάγο” η πενταετής σύμβαση της Intralot στην Ουάσινγκτον

admin

Δ. Κουτσολιούτσος: Παραμένω βασικός μέτοχος, είχα ενημέρωση την ΕΚ

admin

Νέα πρόστιμα 8 εκατ. ευρώ από EK για τη Folli Follie

admin

Επένδυση στις ΑΠΕ από την Ευρωπαϊκή Πίστη

admin

Τα 25 μεγάλα έργα της πρώτης πενταετίας στο Ελληνικό

admin

Πειραιώς: Θετικό το αποτύπωμα του Project Future

admin

Νέα Υόρκη: Άλλοι 594 νεκροί απ’ τον κορονοϊό- 4.159 συνολικά

admin

OTE -Τσαμάζ : Η πανδημία άλλαξε ουσιωδώς τις λειτουργίες μας – Αύξηση εσόδων κατά 3,6% στο α΄τρίμηνο

admin

Vodafone Smart Track: Μείωση κόστους και καλύτερη εποπτεία του στόλου οχημάτων επιχειρήσεων

admin

Folli Follie: Για την 31η Ιανουαρίου 2020 αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ξεκινά η σύμβαση για το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου

admin

Fraport: Νέα δρομολόγια συνδέουν την Ελλάδα με μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

admin

Η Coco-Mat επενδύει στη SoftOne για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό

admin

Σε λειτουργία η έα μονάδα της Polyplastic Rivulis στη Ρωσία

admin

Alpha Trust: Τη διανομή μερίσματος €1,4 και split της μετοχής ενέκρινε η ΓΣ

admin