Image default
Επιχειρήσεις

Στους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα η British American Tobacco

Τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη 2020» στην Ελλάδα κατέκτησε η British American Tobacco Hellas ως αναγνώριση για τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί και οι οποίες θέτουν ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της. H διάκριση από τον αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employer Institute” αποδεικνύει έμπρακτα την συνέπεια στη δέσμευση της εταιρείας να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της British American Tobacco στην Ελλάδα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρεία έχει προσφέρει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές παροχές προς το ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ εκατοντάδες ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης συμβάλλουν στη διαρκή εξέλιξη των ανθρώπων της.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρείας για το εργασιακό της περιβάλλον, που έχουν φτάσει τις 15 τα τελευταία χρόνια.

Μια σημαντική ενέργεια που αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της στην Ελλάδα, αποτελεί το Global Graduate Programme, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου κατάρτισης για αποφοίτους Πανεπιστημίων, το οποίο εκτός από την εργασιακή εμπειρία, προσφέρει συνεχή υποστήριξη και coaching από έμπειρα στελέχη της εταιρείας και εκπαίδευση στην διεθνή Ακαδημία της British American Tobacco.

Παράλληλα, οι επενδύσεις της εταιρείας για τον μετασχηματισμό του κλάδου και οι σημαντικές επενδύσεις στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου – το θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype – έχουν συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Πρόσφατα, η British American Tobacco στην Ελλάδα, η οποία επελέγη από τον Όμιλο ως μια από τις πρώτες χώρες διεθνώς για τη διάθεση ολόκληρης της γκάμας προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, ανακοίνωσε επενδύσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ στη μικρή λιανική (περίπτερα και μίνι-μάρκετ). Παράλληλα, η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με την NOBACCO συνεχίζει να ενισχύεται μέσω των σημείων πώλησης της NOBACCO και του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr

Οι νέες επενδύσεις ήρθαν με την εισαγωγή νέων προτάσεων στην ελληνική αγορά, του glo nano και του glo pro, δύο νέων μοντέλων συσκευών θέρμανσης καπνού, καθιστώντας την Ελλάδα μία από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά για τις συσκευές αυτές.

Σχετικα αρθρα

Επένδυση 5 εκατ. στη Μινέρβα από το fund Elikonos 2 S.C.A. SICAR

admin

Στρατηγική συνεργασία Accor με την Aegean Airlines

admin

Νηρεύς: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση από Andromeda Seafood

admin

Intralot: Συζητά με ΟΤΕ για διεκδίκηση άδειας online τυχερών παιχνιδιών

admin

Απόδοση 8,95% του αμοιβαίου του ταμείου εργαζομένων της Interamerican

admin

Aegean: Αναπτυξιακό άλμα με επενδύσεις 5,8 δισ. ευρώ

admin

Συμφωνία αναχρηματοδότησης της MIG με Πειραιώς

admin

Praxia Bank: Στα «σκαριά» αύξηση κεφαλαίου 200 εκατ. ευρώ

admin

Attica Bank: Μειωμένα τα κέρδη προ φόρων και προβλέψεων στο 9μηνο

admin

ΕΛΒΕ: Από 11/12 η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου 0,25 ευρώ/μετοχή

admin

Η Mega Brokers ασφαλίζει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

admin

Βιωματικά σεμινάρια οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική

admin

Forthnet: Δωδέκατη περίοδος εκτοκισμού ΜΟΔ

admin

ΔΕΗ: Στα σκαριά νέοι διακανονισμοί για τα χρέη

admin

Νέο ασφαλιστικό προϊόν από Groupama για βραχυχρόνιες μισθώσεις

admin

Μετ’ εμποδίων ο ενιαίος πομποδέκτης στα διόδια του εθνικού δικτύου

admin

Εμφαση στο e-εμπόριο από τον Οίκο Νάκα

admin

Διευρύνεται το δίκτυο της Jysk στην Ελλάδα

admin