Image default
Επιχειρήσεις

Στους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα η British American Tobacco

Τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη 2020» στην Ελλάδα κατέκτησε η British American Tobacco Hellas ως αναγνώριση για τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί και οι οποίες θέτουν ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της. H διάκριση από τον αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employer Institute” αποδεικνύει έμπρακτα την συνέπεια στη δέσμευση της εταιρείας να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της British American Tobacco στην Ελλάδα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρεία έχει προσφέρει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές παροχές προς το ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ εκατοντάδες ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης συμβάλλουν στη διαρκή εξέλιξη των ανθρώπων της.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρείας για το εργασιακό της περιβάλλον, που έχουν φτάσει τις 15 τα τελευταία χρόνια.

Μια σημαντική ενέργεια που αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της στην Ελλάδα, αποτελεί το Global Graduate Programme, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου κατάρτισης για αποφοίτους Πανεπιστημίων, το οποίο εκτός από την εργασιακή εμπειρία, προσφέρει συνεχή υποστήριξη και coaching από έμπειρα στελέχη της εταιρείας και εκπαίδευση στην διεθνή Ακαδημία της British American Tobacco.

Παράλληλα, οι επενδύσεις της εταιρείας για τον μετασχηματισμό του κλάδου και οι σημαντικές επενδύσεις στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου – το θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype – έχουν συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Πρόσφατα, η British American Tobacco στην Ελλάδα, η οποία επελέγη από τον Όμιλο ως μια από τις πρώτες χώρες διεθνώς για τη διάθεση ολόκληρης της γκάμας προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, ανακοίνωσε επενδύσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ στη μικρή λιανική (περίπτερα και μίνι-μάρκετ). Παράλληλα, η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με την NOBACCO συνεχίζει να ενισχύεται μέσω των σημείων πώλησης της NOBACCO και του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr

Οι νέες επενδύσεις ήρθαν με την εισαγωγή νέων προτάσεων στην ελληνική αγορά, του glo nano και του glo pro, δύο νέων μοντέλων συσκευών θέρμανσης καπνού, καθιστώντας την Ελλάδα μία από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά για τις συσκευές αυτές.

Σχετικα αρθρα

Κομισιόν: Σημαντική η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων

admin

Visa: Πρωτοβουλία για την ψηφιακή προσαρμογή σε 8 εκατ. μικρές επιχειρήσεις στην Ευρώπη

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 5/4 το πόρισμα για το Πόρτο Καρράς

admin

Επισήμως στα χέρια της ΜΙΝΕΡΒΑ το Pummaro

admin

Χ.Α.: Συγχρονίζεται με το θετικό momentum των διεθνών αγορών

admin

Τεχνικά ζητήματα στο δίκτυο της Vodafone – Αποκαθίσταται το πρόβλημα

admin

Βιοκαρπέτ: ΕΓΣ για έκδοση ΚΟΔ 5,23 εκατ.

admin

Jumbo: Ετήσια πτώση 34% στις πωλήσεις του Φεβρουαρίου

admin

Νέα COSMOTE TV: Ένας χρόνος λειτουργίας για τη Νο1 ελληνική streaming υπηρεσία

admin

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία του ελληνικού startup οικοσυστήματος

admin

Περιφέρεια Αττικής: Από τον Απρίλιο η καταβολή ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

admin

Πτώση πωλήσεων 34% τον Φεβρουάριο για τα Jumbo

admin