Image default
Οικονομία

British American Tobacco Hellas: Ανακηρύχτηκε Κορυφαίος Εργοδότης για την ανάπτυξη των εργαζομένων στις επενδύσεις για το glo

Τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη 2020»στηνΕλλάδα κατέκτησε η British American Tobacco Hellas ως αναγνώριση για τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί και οι οποίες θέτουν ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της.

H διάκριση από τον αναγνωρισμένο οργανισμό  «Top Employer Institute» αποδεικνύει  έμπρακτα  την συνέπεια στη δέσμευση της εταιρείας να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της British American Tobacco στην Ελλάδα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρεία έχει προσφέρει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές παροχές προς το ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ εκατοντάδες ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης συμβάλλουν στη διαρκή εξέλιξη των ανθρώπων της.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρείας για το εργασιακό της περιβάλλον, που έχουν φτάσει τις 15 τα τελευταία χρόνια.

Μια σημαντική ενέργεια που αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της στην Ελλάδα, αποτελεί το Global Graduate Programme, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου κατάρτισης για αποφοίτους Πανεπιστημίων, το οποίο εκτός από την εργασιακή εμπειρία, προσφέρει συνεχή υποστήριξη και coaching από έμπειρα στελέχη της εταιρείας και εκπαίδευση στην διεθνή Ακαδημία της British American Tobacco.

Παράλληλα, οι επενδύσεις της εταιρείας για τον μετασχηματισμό του κλάδου και οι σημαντικές επενδύσεις στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου – το θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype – έχουν συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Πρόσφατα, η British American Tobacco στην Ελλάδα, η οποία επελέγη από τον Όμιλο ως μια από τις πρώτες χώρες διεθνώς για τη διάθεση ολόκληρης της γκάμας προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, ανακοίνωσε επενδύσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ στη μικρή λιανική (περίπτερα και μίνι-μάρκετ). Παράλληλα, η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με την NOBACCO συνεχίζει να ενισχύεται μέσω των σημείων πώλησης της NOBACCO και του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr

Οι νέες επενδύσεις ήρθαν με την εισαγωγή νέων προτάσεων στην ελληνική αγορά, του glo nano και του glo pro, δύο νέων μοντέλων συσκευών θέρμανσης καπνού, καθιστώντας την Ελλάδα μία από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά για τις συσκευές αυτές.

Σχετικα αρθρα

Ισπανία: Παρέμβαση κυβέρνησης για το κλείσιμο του εργοστασίου Nissan – Διαδήλωση εργαζομένων

admin

FT: Τα ελληνικά ομόλογα στα πιο κερδοφόρα στοιχήματα του 2019

admin

Ηλεκτρικά οχήματα : Αυτά είναι τα δέκα βήματα για την επιδότηση αγοράς του

admin

Κατώτατος μισθός : Πότε και πόσο θα αυξηθεί

admin

Επιδοτήσεις ως 3.000 ευρώ για εγκατάσταση φυσικού αερίου -Διαδικασία, δικαιολογητικά

admin

Ο οίκος Fitch προεξοφλεί επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας

admin

Με οριακή άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο

admin

Αυξάνονται οι δόσεις σε ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος – Ποιοι δικαιούνται έκπτωση

admin

Reuters: Κάτω από το 1% η απόδοση των ελληνικών 10ετών ομολόγων και σήμερα

admin

ΟΠΕΚΑ : Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα

admin

Προαπαιτούμενα : Ποια εκκρεμούν ακόμη – Τα μηνύματα των θεσμών

admin

Ήρθε η ώρα της εκταμίευσης για τα €130 δισ. της Μέρκελ

admin

Αυθαίρετα: Ποιοι δικαιούνται «σιωπηρή παράταση»

admin

Yπέρ της χαλάρωσης των δημοσιονομικών κανόνων της Ε.Ε. ο νέος επίτροπος Οικονομικών

admin

Κοροναϊός : Η Ελλάδα από τις κορυφαίες στην αξιοποίηση κοινοτικών πόρων

admin

«Σχέδιο Γέφυρα» vs «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» – Σύγκριση μέτρων Μητσοτάκη και Τσίπρα – Η διαμάχη για το λεφτόδεντρο

admin

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με πτώση 1,14%

admin

Handelsblatt για Ελλάδα : Βήμα προς την σταθεροποίηση η έξοδος στις αγορές

admin