Image default
Επιχειρήσεις

Δώδεκα βραβεύσεις για τον Όμιλο AVAX

Σημαντική αναγνώριση για τις δραστηριότητες του ιστορικού κατασκευαστικού Ομίλου AVAX, αφού κατά τη διάρκεια των Concrete Awards 2019 και των Βραβείων Franchise 2020, δύο εταιρείες του συγκέντρωσαν συνολικά, δώδεκα τιμητικές βραβεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική εταιρική ανακοίνωση, η ΑΒΑΞ έλαβε μέρος στα Concrete Awards 2019, μια διοργάνωση που έχει ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στα κατασκευαστικά έργα με δομικό υλικό το σκυρόδεμα.

Η εταιρεία συγκέντρωσε τέσσερα χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Έργα Υποδομής και Εμπορικές Αναπτύξεις για την επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό Αθηνών, την κατασκευή του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη “Στέλιος Ιωάννου” στη Λευκωσία της Κύπρου και την κατασκευή του εμπορικού κέντρου Golden Hall.

Η εταιρεία έλαβε επίσης τέσσερα ασημένια βραβεία στις ίδιες κατηγορίες για τη μετατροπή του υπάρχοντος εργοστασίου επίπλων «ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ» σε κτίριο γραφείων, όπου στεγάστηκε το μηχανογραφικό κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, για την κατασκευή του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη “Στέλιος Ιωάννου” στη Λευκωσία της Κύπρου, για την κατασκευή και θέση σε λειτουργία μιας δεξαμενής Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα και για την κατασκευή και λειτουργία της Μαρίνας Λεμεσού στην Κύπρο.

Συγχρόνως, η ΑΒΑΞ έλαβε τρία χάλκινα βραβεία στην κατηγορία Έργα Υποδομής για την ολοκλήρωση της σήραγγας Καλλιδρόμου, για την ποιότητα και το μέγεθος των σκυροδεμάτων της Ολυμπίας Οδού (γέφυρες – σήραγγες Lane Covers – ημιστέγαστρα) και για την κατασκευή του Qatar Foundation Stadium, το νέο γήπεδο του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 της FIFA, με χωρητικότητα περίπου 40.000 θέσεων. Η τελετή απονομής των Concrete Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, στο Sofitel Airport Luxury Hotel.

Επιπλέον, η Volterra, η θυγατρική του ομίλου, που δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, έλαβε την τιμητική αναγνώριση Franchise Green Energy Award, κατά τη διάρκεια των Βραβείων Franchise 2020. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στον μουσικό πολυχώρο GAZARTE. Τα Βραβεία Franchise διοργανώνονται από το 2008. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Σχετικα αρθρα

Παράταση για την υποχρεωτική αλλαγή των ταμειακών μηχανών, ζητάει το ΕΒΕΠ

admin

Alpha Bank: Απώλειες στις διεθνείς αγορές μετά τη σημαντική ενίσχυση

admin

Μειώθηκαν στα 274 εκατ. ευρώ οι ζημιές της ΔΕΗ στο H1

admin

Κορονοϊός: Η Γαλλία έγινε η τέταρτη χώρα που ξεπέρασε τους 10.000 νεκρούς

admin

Το εμπόριο μπορεί να καταρρεύσει σε ποσοστό 13% – 32% σε παγκόσμιο επίπεδο

admin

Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν αύριο – Αναλυτικά οι ΚΑΔ

admin

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση της Folli Follie

admin

Κωτσόβολος: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους

admin

Κύπρος: 36 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και ένας ακόμη θάνατος

admin

Reuters: Τηλεδιάσκεψη του ΟΠΕΚ+ για τη συμφωνία μείωσης της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου

admin

Οι 26 μέρες που καθορίζουν το μέλλον της ΔΕΗ

admin

Cenergy Holdings: Τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης 

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Νέες διευκρινίσεις για το Πόρτο Καρράς

admin

Ο Έλον Μασκ απειλεί να εγκαταλείψει την Καλιφόρνια

admin

Cosmote: Πρωταγωνιστής του καλοκαιριού το γρήγορο Internet

admin

Ικτίνος: Η Ι. Χαϊδά νέα πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου

admin

Energean: Προχωρά η κατασκευή της πλωτής μονάδας αερίου στην Κίνα

admin

Κατά του υπ. Υποδομών στρέφεται η GD Infrastrutture για το Πάτρα-Πύργος

admin