Image default
Επιχειρήσεις

Διάκριση για ΟΚ! Anytime Markets στα Franchise Business Awards

Για ακόμα μια χρονιά τα OK! Anytime Markets διακρίθηκαν στα βραβεία FRANCHISE BUSINESS Awards, συγκεκριμένα φέτος στην κατηγορία «Best Logistics Strategy», τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, αποτελώντας τον πλέον καταξιωμένο θεσμό και κορυφαία εκδήλωση για το franchising. Στην απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο πολιτισμού Gazarte παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Επιχειρηματικού Κόσμου, υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη των κλάδων του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου, του Marketing και του Franchising, καθώς και εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο.

Τα κριτήρια με βάση τα οποία επιλέχθηκε ο καλύτερος πρεσβευτής της κατηγορίας «Best Logistics Strategy» για την τρέχουσα χρονιά βασίστηκαν στην αξιολόγηση των επιχειρησιακών πρακτικών της εφοδιαστικής αλυσίδας, με στόχο τον εξορθολογισμό της, τη μείωση κόστους ή / και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας προς τον πελάτη.

Τα καταστήματα ευκολίας (convenience stores) OK! Anytime Markets, με ισχυρή παρουσία 16 χρόνων στον χώρο του λιανεμπορίου επενδύουν συνεχώς στη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων τους με την μέθοδο του Franchising. Σήμερα η εταιρεία μετράει ήδη 110 καταστήματα, με προοπτική την περαιτέρω αύξηση των σημείων πώλησης, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης από ενδιαφερόμενους franchisees λόγω των ανταγωνιστικών πακέτων συνεργασίας που προσφέρει η εταιρεία. 

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Γιώργος Καψής, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας των OK! Anytime Markets ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση μας στην κατηγορία «Best Logistics Strategy» είναι ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαιώνει την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη ενός υγιούς δικτύου καταστημάτων που πληροί τις προδιαγραφές και ενισχύει τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας μας. Η συνεργασία με το δίκτυο franchise των ΟΚ! Anytime Markets, παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στον συνεργάτη franchisee με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια εναρμονισμένη σχέση μεταξύ της εταιρείας και τους συνεργάτες της. Από κοινού στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας που μας επισκέπτονται καθημερινά, με ελκυστικά και λειτουργικά σημεία πώλησης σε κάθε γειτονιά, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.»

Σχετικα αρθρα

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της κόρης του Κυριάκου Φιλίππου: «Υπήρξε ένας αυθεντικός άρχοντας, δίκαιος και αξιοπρεπής»

admin

Volvo: Συνεργασία με εταιρεία αυτόνομης οδήγησης για δοκιμαστικά αυτο-οδηγούμενα οχήματα

admin

Motor Oil: Μείωση εσόδων στα 6,12 δισ. ευρώ το 2020 – Επενδύσεις 240 εκατ. το 2021

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κάτω από 5% το ποσοστό της Reggeborgh Invest

admin

Motor Oil: Ζημιογόνο το 2020

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την Greenhill

admin

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Ναι» στο ενημερωτικό δελτίο της Πειραιώς Financial Holdings

admin

Πλαίσιο: Αυξήθηκαν κατά 59,7% τα καθαρά κέρδη το 2020

admin

Αξιοποιείται το Αδριάνειο Υδραγωγείο – Ένα τεχνικό θαύμα της ρωμαϊκής εποχής

admin

ΔΕΗ: Επιστροφή στα κέρδη και αύξηση EBITDA κατά €552 εκατ.

admin

ΔΕΗ: Ολική επαναφορά στην κερδοφορία-Στα €35,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2020

admin

Αναταράξεις στο Χ.Α. ελέω της αύξησης στην Πειραιώς

admin