Image default
Επιχειρήσεις

Καστελόριζο: Ανοίγει το ενδέκατο κατάστημα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Το ενδέκατο κατάστημα ανοίγει ο όμιλος Καστελόριζο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, που αναμένεται να ονομάζεται «Omnivor» (παμφάγο) και το οποίο θα επιμεληθεί η νέα γενιά του ομίλου, η Μαρία Σταύρου και ο Κώστας Παπαθεοδώρου.

«Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, αναμένεται να ξεκινήσουμε στο τέλος Μαρτίου, με πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ σχεδιάζουμε να μπούμε και στον τομέα του catering, μέσα στο 2021, υλοποιώντας επιπλέον επενδύσεις», είπε ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου Αντώνης Σταύρου (φωτ.), μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Συνεχίζοντας ο κ. Σταύρου μίλησε για τις ιχθυοκαλλιέργειες, στις οποίες ο όμιλος διαθέτει ισχυρή παρουσία με ιχθυοπαραγωγικές μονάδες στην νήσο Πάτροκλος, στην Πάχη Μεγάρων και στη Σητεία, λέγοντας πως «Παράγουμε συνολικά περίπου 500 τόνους ετησίως με τις εξαγωγές να κατευθύνονται κατά κύριο λόγο στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Αμερική. Τα είδη που παράγουμε είναι η τσιπούρα, το λαυράκι και ο κρανιός.» 

Για να σημειώσει πως «Επιδίωξή μου είναι η αποχώρηση από τις ιχθυοκαλλιέργειες κατά το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι πως όταν κανείς ανοίγεται με πολλά, μπορεί να τα χάσει όλα. Ο τομέας της εστίασης μου ταιριάζει περισσότερο».

Αναφερόμενος στο 2019 ο επικεφαλής του «Καστελόριζο» διευκρίνισε ότι ο όμιλος κινήθηκε ανοδικά με αύξηση στο τζίρο και στα κέρδη 8%-10%, υπερβαίνοντας τα 10 εκατ. ευρώ, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως «στο ψητοπωλείο δουλεύει πολύ το delivery, το ψάρι είναι σταθερή αξία και κινείται ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Όλα είναι όπως θα θέλαμε».

Μιλώντας για το επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε, στη διάρκεια της κρίσης, υποστήριξε ότι ο όμιλος αποφάσισε να επεκταθεί, προσθέτοντας τα ψητοπωλεία το 2011, αλλά και τα μεζεδοπωλεία όπως το Raki Meze, που ξεκίνησαν το 2012 και τα οποία στήριξαν την εταιρεία.

Σήμερα, ο όμιλος με ιστορία μεγαλύτερη των 35 ετών, διαθέτει το «Καστελόριζο Κηφισιάς», το «Καστελόριζο Βάρκιζας», που είναι γνωστά για το ψάρι τους, τους «Ορίζοντες Λυκαβητού», με καφέ, εστιατόριο και εκλεπτυσμένο φαγητό και το «Όμικρον», έναν υπέροχο χώρο, που διαθέτει κήπο για το καλοκαίρι.

Επίσης, το «Ρακί Μεζέ», το «Κ.Grill» στις Τζιτζιφιές, το «Μezze Glyfada» , το «Ramino» το εστιατόριο ιταλικής κουζίνας, και το «K.Grill» στη Βούλα και το δέκατο κατάστημα που εντάχθηκε τον όμιλο ήταν το Γλυκοπωλείο «Ζουμπουρλού» στην πλατεία Ηρώων στου Ψυρρή.

Σχετικα αρθρα

Εγκύκλιος: Οι ιδιωτικές κλινικές να αναρτήσουν τιμοκαταλόγους εντός 15νθημέρου

admin

ΙΑΣΩ: Σύμβαση με ΕΔΟΕΑΠ για περίθαλψη 30.000 εργαζομένων στα ΜΜΕ

admin

Attica Group: Συνεργασία με την Logimatic

admin

Lamda: Συμφωνία για κοινοπρακτικά δάνεια έως 1,1 δισ. ευρώ

admin

Νέα μονάδα αφαλάτωσης στην Τήνο από την Watera Ελλάς

admin

Αλλαγή σκηνικού στο Χρηματιστήριο Αθηνών

admin

Φίτζι: Ο κυκλώνας Χάρολντ γκρέμισε σπίτια και προκάλεσε τραυματισμούς

admin

Χαμένα έσοδα 7,3 δισ. ευρώ για τις Nike, Adidas και Puma εν μέσω της πανδημίας

admin

Epsilon Net: Το δεσμευτικό εύρος τιμών για τις νέες μετοχές κατά τη διαδικασία της Δημόσιας Προσφοράς

admin

Ξεμπλοκάρει η διαδικασία εξυγίανσης των ναυπηγείων Ελευσίνας

admin

NJV Athens Plaza: «Εφοδος» Κινέζων στην ξενοδοχειακή βιτρίνα

admin

Η Άγκυρα επιμένει στη συγκρότηση “ομάδας εργασίας” με τις ΗΠΑ για το θέμα των S-400

admin

Διπλάσιες πτήσεις της Lufthansa προς Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο

admin

MetLife: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις το α’ τρίμηνο του 2020

admin

Σελόντα: Ελαβε πιστοποίηση «Fish from Greece»

admin

Πώς η Εθνική Ασφαλιστική βάζει πλαφόν στο σχέδιο Ηρακλής

admin

Πρόσβαση ιδιωτών σε υδροηλεκτρικά δίνει η ΔΕΗ μέσω SPVs

admin

ΗΠΑ: Απώλεια 701.000 θέσεων εργασίας τον Μάρτιο, στο 4,4% η ανεργία

admin