Image default
Επιχειρήσεις

Διακρίσεις για Avis στον διαγωνισμό Mobility Awards 2019

H εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis, απέσπασε τα περισσότερα και πιο σημαντικά βραβεία στον διαγωνισμό Mobility Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά. Η Εταιρία διακρίθηκε για τις καινοτόμες πρακτικές, τις τεχνολογίες και τις εφαρμογές της, καθώς και για την αποτελεσματικότητά της σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η επιτυχημένη πορεία, τα εξαιρετικά αποτελέσματα και η υψηλή ικανοποίηση των πελατών της Avis, συνέβαλλαν καθοριστικά στο να αναδειχθεί ως “Rental Company of the Year”, κερδίζοντας παράλληλα τα περισσότερα βραβεία, από κάθε άλλη εταιρία του κλάδου, σε κατηγορίες όπως:

• “Customer Service”, για τα μοναδικά οφέλη, τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες της, καθώς και την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

• “Green Initiative”, για την περιβαλλοντική της ευθύνη και τις επενδύσεις της σε πρωτοποριακές λύσεις, υπηρεσίες και αυτοκίνητα φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνοντας ουσιαστικά τις εκπομπές ρύπων και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του στόλου της, που είναι και ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα.

“Risk Management”, για την υπεύθυνη και ολοκληρωμένη διαχείριση των κινδύνων, την άρτια και διαφανή ενημέρωση των πελατών της, καθώς και την υψηλή ασφάλεια που τους παρέχει.

• “Fleet Management”, για τις προσωποποιημένες λύσεις που παρέχει στους πελάτες της, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους στον τομέα της διαχείρισης στόλου, μέσα από τους άρτια καταρτισμένους ανθρώπους της και τη σύγχρονη υποδομή της.

Με αφορμή τις διακρίσεις της εταιρίας, ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis δήλωσε: «Η αφοσίωση μας στην παροχή υπηρεσιών, που ενθουσιάζουν τους πελάτες μας και οι συνεχείς επενδύσεις μας στους ανθρώπους μας, τα συστήματα και τον στόλο μας ενισχύουν ουσιαστικά την ηγετική μας θέση στον κλάδο της μίσθωσης αυτοκινήτων. Είμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και μέσα από τον θεσμό των Mobility Awards δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά, οδηγώντας τις εξελίξεις στο κλάδο μας».

Σχετικα αρθρα

Η λίστα μεγαλώνει: Αυτές είναι οι εταιρείες που καταργούν τα γραφεία, για πάντα

admin

Νηρεύς: Έγκριση του Σχεδίου Διάσπασης της Σελόντα

admin

Εκθέσεις αυτοκινήτων: Ανοίγουν τη Δευτέρα

admin

Επένδυση 2 εκατ. στο ανθρακούχο νερό από τη ΖARO’S

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αλμα 71,2% στα κέρδη 9μήνου

admin

Χρηματοδότηση 2,5 εκατ. ευρώ έλαβε η Augmenta Agriculture

admin

Interamerican: Eφαρμογή «Drive On» στο κινητό των πελατών της Οδικής Βοήθειας

admin

ΗΠΑ: Τουλάχιστον έξι νεκροί στην πολιτεία Μισισιπή εξαιτίας ανεμοστρόβιλων

admin

Περιουσιακά στοιχεία καταδικασθέντων για την υπόθεση Siemens ζήτησε ο ΟΤΕ

admin

Κύκλος εργασιών €190 εκατ. για την Avis το 2019

admin

Ρωσία: Τουλάχιστον 1 νεκρός από έκρηξη σε συγκρότημα διαμερισμάτων

admin

Νέα υπηρεσία προστασίας των συνδρομητών στο My Vodafone App

admin

Ο καιρός χάλασε τα σχέδια του Έλον Μασκ – Αναβλήθηκε η ιστορική εκτόξευση

admin

Νέο ρεκόρ επιβατών το 2019 για την Aegean

admin

Ολλανδία: Πρώην φυλακή μετατράπηκε σε ξενώνα για τους άστεγους

admin

Ανέβηκαν στα 35,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη του ΟΛΠ

admin

Χ. Θεοχάρης στο BBC: Στοχεύουμε να ανοίξουμε τα σύνορα τον Ιούλιο

admin

Με 41,5% η Amerra στην Περσεύς

admin