Image default
Επιχειρήσεις

Επέκταση εργασιών της Ευρώπη Ασφαλιστική στη Βόρεια Ελλάδα

Κύκλο συναντήσεων με συνεργάτες της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησε πρόσφατα η διοίκηση και τα στελέχη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της στη Βόρεια Ελλάδα.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Νικόλαο Μακρόπουλο, τα στελέχη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Θεοδώρα Σταθούρου Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing & Εκπαίδευσης, Δήμητρα Τσακνιά Μέλος του Δ.Σ., καθώς και στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας κ.κ. Λάμπρο Τριάντο, Διευθυντή Πωλήσεων και Δημήτρη Χρήστου, Επιθεωρητή Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων είχαν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τις στρατηγικές συνεργασίες και να συζητήσουν με σημαντικό αριθμό διακεκριμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αναπτύσσοντας τους στόχους της εταιρείας, καθώς και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την περιοχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στις συναντήσεις συζητήθηκε εκτενώς η ενίσχυση της συνεργασίας με την εταιρεία και η ανταποδοτική για τους συνεργάτες πολιτική, σε συνδυασμό με την αναγνωρίσιμη ποιοτική προσέγγιση της στην ασφάλιση εξειδικευμένων κινδύνων αλλά και της υψηλής φερεγγυότητάς της αφού κατέχει έναν από τους υψηλότερους Δείκτες (SCR ratio) της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν ειδικές εκδηλώσεις με το δίκτυο συνεργατών όπου και παρουσιάστηκαν τα σχέδια που αφορούν σε νέα προϊόντα ασφάλισης εστιασμένα σε τομείς όπου η εταιρεία διακρίνεται διαχρονικά, τους Εμπορικούς και Βιομηχανικούς κινδύνους, τον κλάδο μεταφορών όπου η εταιρεία έχει μεγάλη ανάπτυξη καθώς και σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις.

Το ενδιαφέρον των συνεργατών ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και στηρίζεται στην υψηλή αναγνώριση της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στην παροχή άμεσης εξυπηρέτησης στους συνεργάτες, της συνέπειας αλλά και της ταχύτητας με την οποία αποζημιώνει και στέκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της.

Οι στρατηγικοί στόχοι της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την χρονιά που διανύουμε επικεντρώνονται:

• Στη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων της εταιρείας καθώς και του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα γεγονός που διασφαλίζει πλήρως τους συνεργάτες και πελάτες της.

• Στη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας με επαγγελματίες συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας σε επίπεδο παροχών και κινήτρων.

• Στο σχεδιασμό νέων καινοτόμων προϊόντων ασφάλισης που στόχο θα έχουν την είσοδο της εταιρείας σε νέες αγορές καθώς και τη διεύρυνση του πελατολογίου της μέσα από σύγχρονες ανάγκες.

• Στην αναβάθμιση των εργαλείων δουλειάς προς το συνεργάτη και κατ΄επέκταση προς τον πελάτη μέσα από την υλοποίηση νέας on-line πλατφόρμας τιμολόγησης καθώς και την προσθήκη on-line έκδοσης συμβολαίων και σε άλλους κλάδους ασφάλισης όπως αυτοί της Αστικής Ευθύνης αλλά και του Προσωπικού Ατυχήματος.

Σχετικα αρθρα

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της κόρης του Κυριάκου Φιλίππου: «Υπήρξε ένας αυθεντικός άρχοντας, δίκαιος και αξιοπρεπής»

admin

Volvo: Συνεργασία με εταιρεία αυτόνομης οδήγησης για δοκιμαστικά αυτο-οδηγούμενα οχήματα

admin

Motor Oil: Μείωση εσόδων στα 6,12 δισ. ευρώ το 2020 – Επενδύσεις 240 εκατ. το 2021

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κάτω από 5% το ποσοστό της Reggeborgh Invest

admin

Motor Oil: Ζημιογόνο το 2020

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την Greenhill

admin

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Ναι» στο ενημερωτικό δελτίο της Πειραιώς Financial Holdings

admin

Πλαίσιο: Αυξήθηκαν κατά 59,7% τα καθαρά κέρδη το 2020

admin

Αξιοποιείται το Αδριάνειο Υδραγωγείο – Ένα τεχνικό θαύμα της ρωμαϊκής εποχής

admin

ΔΕΗ: Επιστροφή στα κέρδη και αύξηση EBITDA κατά €552 εκατ.

admin

ΔΕΗ: Ολική επαναφορά στην κερδοφορία-Στα €35,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2020

admin

Αναταράξεις στο Χ.Α. ελέω της αύξησης στην Πειραιώς

admin