Image default
Επιχειρήσεις

Επέκταση εργασιών της Ευρώπη Ασφαλιστική στη Βόρεια Ελλάδα

Κύκλο συναντήσεων με συνεργάτες της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησε πρόσφατα η διοίκηση και τα στελέχη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της στη Βόρεια Ελλάδα.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Νικόλαο Μακρόπουλο, τα στελέχη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Θεοδώρα Σταθούρου Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing & Εκπαίδευσης, Δήμητρα Τσακνιά Μέλος του Δ.Σ., καθώς και στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας κ.κ. Λάμπρο Τριάντο, Διευθυντή Πωλήσεων και Δημήτρη Χρήστου, Επιθεωρητή Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων είχαν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τις στρατηγικές συνεργασίες και να συζητήσουν με σημαντικό αριθμό διακεκριμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αναπτύσσοντας τους στόχους της εταιρείας, καθώς και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την περιοχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στις συναντήσεις συζητήθηκε εκτενώς η ενίσχυση της συνεργασίας με την εταιρεία και η ανταποδοτική για τους συνεργάτες πολιτική, σε συνδυασμό με την αναγνωρίσιμη ποιοτική προσέγγιση της στην ασφάλιση εξειδικευμένων κινδύνων αλλά και της υψηλής φερεγγυότητάς της αφού κατέχει έναν από τους υψηλότερους Δείκτες (SCR ratio) της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν ειδικές εκδηλώσεις με το δίκτυο συνεργατών όπου και παρουσιάστηκαν τα σχέδια που αφορούν σε νέα προϊόντα ασφάλισης εστιασμένα σε τομείς όπου η εταιρεία διακρίνεται διαχρονικά, τους Εμπορικούς και Βιομηχανικούς κινδύνους, τον κλάδο μεταφορών όπου η εταιρεία έχει μεγάλη ανάπτυξη καθώς και σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις.

Το ενδιαφέρον των συνεργατών ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και στηρίζεται στην υψηλή αναγνώριση της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στην παροχή άμεσης εξυπηρέτησης στους συνεργάτες, της συνέπειας αλλά και της ταχύτητας με την οποία αποζημιώνει και στέκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της.

Οι στρατηγικοί στόχοι της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την χρονιά που διανύουμε επικεντρώνονται:

• Στη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων της εταιρείας καθώς και του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα γεγονός που διασφαλίζει πλήρως τους συνεργάτες και πελάτες της.

• Στη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας με επαγγελματίες συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας σε επίπεδο παροχών και κινήτρων.

• Στο σχεδιασμό νέων καινοτόμων προϊόντων ασφάλισης που στόχο θα έχουν την είσοδο της εταιρείας σε νέες αγορές καθώς και τη διεύρυνση του πελατολογίου της μέσα από σύγχρονες ανάγκες.

• Στην αναβάθμιση των εργαλείων δουλειάς προς το συνεργάτη και κατ΄επέκταση προς τον πελάτη μέσα από την υλοποίηση νέας on-line πλατφόρμας τιμολόγησης καθώς και την προσθήκη on-line έκδοσης συμβολαίων και σε άλλους κλάδους ασφάλισης όπως αυτοί της Αστικής Ευθύνης αλλά και του Προσωπικού Ατυχήματος.

Σχετικα αρθρα

Dolphin Capital: Στροφή στα πλωτά ξενοδοχεία πολυτελείας και στην αγορά…ψευδαισθήσεων!

admin

Ανοδος του τομέα κρουαζιέρας στον Πειραιά κατά 14,6% στο εννεάμηνο

admin

Χρεοκόπησε η Hertz σε ΗΠΑ-Καναδά

admin

Κορονοϊός: Τουλάχιστον 111 κρούσματα μεταξύ υπηκόων χωρών της Αφρικής που ζουν στην Γκουάνγκτζου της Κίνας

admin

Vitex: «Βάφει» 10 νοσοκομεία με 1.000 δωμάτια σε 5 χώρες

admin

Pernod Ricard Hellas: Αύξηση πωλήσεων 2,1% το 2019

admin

Εurobank: «Παραμένουμε αισιόδοξοι για το τουριστικό προϊόν της χώρας»

admin

Στην Αθήνα το Generali International Risk Management Workshop 2019

admin

ΕΥΑΘ: Ανακοινώθηκαν οι νέοι διευθυντές και προϊστάμενοι

admin

Στα ύψη οι παραγγελίες για Ferrari παρά τον κορονοϊό

admin

Συμφωνία Engie με τη Heliox στην ηλεκτροκίνηση

admin

Μπουτάρης: Τη μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές ενέκρινε η ΓΣ

admin

Πειραιώς: Ξεκινά νέος κύκλος του Project Future

admin

Κορονοϊός και βροχοπτώσεις μπλοκάρουν τις εξαγωγές σπαραγγιού

admin

Σταθερός τζίρος και κάμψη κερδών για το Πλαίσιο

admin

Πέτσας προς επιχειρηματίες: Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής

admin

Νάκας: Από 2/12 στο ΧΑ χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου

admin

Χαμηλότερος ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων στα Super Markets

admin