Image default
Επιχειρήσεις

Intracom Telecom: Λύση NGINius-Charging σε Τηλεπικοινωνιακό Οργανισμό στην Ελλάδα

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα την προμήθεια της λύσης χρέωσης πραγματικού χρόνου (real-time charging) NGINius-Charging™ σε κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας και μέλος παγκόσμιου ομίλου κατηγορίας 1 (Tier-1), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η λύση της Intracom Telecom επιλέχθηκε μετά από μια μακρόχρονη διαδικασία αξιολόγησης πολλαπλών εταιρειών της διεθνούς αγοράς, καθώς ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του παρόχου για υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ευελιξία. Η εταιρεία παρείχε την ολοκληρωμένη λύση της για την – σε πραγματικό χρόνο – χρέωση των δεδομένων, SMS και MMS κινητής τηλεφωνίας, διασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση στο νεότερο σύστημα.

Η λύση NGINius-Charging™ είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις λειτουργικές και επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, ενσωματώνεται ολοκληρωτικά στο δίκτυο και τα O/BSS συστήματά του, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership – TCO). Η λύση NGINius-Charging™ μπορεί να χρεώνει online και offline οποιαδήποτε υπηρεσία από διάφορους τύπους δικτύων (όπως σταθερής & κινητής τηλεφωνίας, IP, VoLTE, VoWiFi, κλπ.), ενώ έχει σχεδιαστεί εξ’ αρχής ώστε να εξυπηρετεί με ενιαίο τρόπο τόσο συνδρομητές προπληρωμένης τηλεφωνίας, όσο και συνδρομητές συμβολαίου.

Παράλληλα, η αρθρωτή αρχιτεκτονική της λύσης απλοποιεί και επιταχύνει την διαρκή υλοποίηση νέων, εξατομικευμένων υπηρεσιών, που εστιάζουν στις ανάγκες των συνδρομητών, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία χρήσης αλλά και την εμπιστοσύνη κι αφοσίωση του χρήστη στον πάροχο.

Η συνεχώς εξελισσόμενη λύση NGINius-Charging™ ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών, καλύπτοντας νέες ανάγκες και υποστηρίζοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Η Intracom Telecom αναγνωρίζεται ευρέως ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής λύσεων χρέωσης πραγματικού χρόνου, έχοντας ολοκληρώσει πολύπλοκα και μεγάλης κλίμακας έργα στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη.

Ο Σωτήρης Μπίθας, Διευθυντής Marketing του Τομέα Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom, σχολίασε: «Είναι τιμή μας που ένας τόσο σημαντικός πάροχος επέλεξε τα συστήματά μας για τις λειτουργίες χρέωσης δεδομένων & τηλεφωνίας. Δεσμευόμαστε πλήρως για την επιτυχή ενσωμάτωση της λύσης NGINius-Charging™ στις επιχειρησιακές δραστηριότητές του, ενώ την ενισχύουμε επιπλέον με την άριστη τεχνογνωσία των μηχανικών μας, προφέροντας έγκαιρα και με ασφάλεια υπηρεσίες καίριας σημασίας στον πελάτη μας.»

Σχετικα αρθρα

Από την Β.Σ. Καρούλιας η διανομή των προϊόντων του Κτήματος Σιγάλα

admin

Εγκρίθηκε τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για επένδυση της LPC

admin

ΟΛΘ: Επτά υποψήφιοι για την επέκταση του 6ου προβλήτα

admin

Δ. Κουτσολιούτσος: Κυνηγάει και τα κεφάλαια των μετοχών Dufry

admin

Σήμερα οι προσφορές για την άδεια καζίνο στο Ελληνικό

admin

Ελ. Βενιζέλος: Οι… σίγουρες υποψηφιότητες για το 30%

admin

Η Royal Sugar φαβορί για εκμίσθωση των εργοστασίων της ΕΒΖ

admin

Η μάχη για το 5G, οι αμερικανικές πιέσεις και τα όπλα της Huawei

admin

ΔΕΗ: Αντίστροφη μέτρηση για το business plan

admin

ΕΛΤΟΝ: Πτώση 11,8% στα ενοποιημένα κέρδη το α’ εξάμηνο

admin

Η ΔΕΗ στόλισε τις οδούς Χαλκοκονδύλη και 3ης Σεπτεμβρίου

admin

Cosmote: Η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι έφτασε στην Σπάρτη

admin

Μπουτάρης: Μετατροπή ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές

admin

Ποιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη Wind

admin

Μυτιληναίος: Σημαντικό ορόσημο η έκδοση του Eurobond

admin

Ποια ονόματα προτείνονται από την ΕΕΣΥΠ για το ΔΣ της ΔΕΗ

admin

Σύμβαση 1,9 εκατ. με το Υπ. Οικονομικών υπέγραψαν Q&R και Profile

admin

Regus: Κερδίζουν έδαφος οι ευέλικτοι χώροι εργασίας

admin