Image default
Επιχειρήσεις

H Βάλια Μαρουγιάννη νέα Γενική Διευθύντρια στην Blueground

Η Blueground ανακοινώνει ότι το ρόλο της γενικής διεύθυνσης για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα αναλαμβάνει η Βάλια Μαρουγιάννη. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, τόσο σε πολυεθνικές εταιρείες όσο και σε startups στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Βάλια Μαρουγιάννη αναμένεται να ενισχύσει την ήδη δυνατή παρουσία της Blueground στην Αθήνα και να διαμορφώσει τις συνθήκες για περαιτέρω ανάπτυξη.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, πριν την Blueground, η Βάλια Μαρουγιάννη εργαζόταν στην Microsoft αρχικά ως Διευθύντρια Πωλήσεων Υπηρεσιών για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και στη συνέχεια ως Επικεφαλής Business Sales Operations για 24 χώρες στα Βαλκάνια, τη Μαύρη θάλασσα, την Αδριατική, τη Βαλτική και την κεντρική Ασία. Στο παρελθόν είχε εργαστεί για τη Royal Bank of Scotland στο Λονδίνο καθώς και για την Velti στην Αθήνα.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος μιας τόσο ταλαντούχας ομάδας που έχει καταφέρει να αλλάξει ριζικά την αγορά του real estate παγκοσμίως. Η Blueground αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για το που μπορεί να φτάσει μια ελληνική εταιρεία όταν θέτει ξεκάθαρους στόχους και έχει για οδηγό ένα σαφές όραμα. Προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι η προσφορά αξίας τόσο στους ιδιοκτήτες που μας έχουν εμπιστευθεί τα ακίνητά τους, όσο και στους ενοικιαστές που επιλέγουν τα διαμερίσματά μας για το επόμενο σπίτι τους” δήλωσε σχετικά η Βάλια Μαρουγιάννη.

Τη σκυτάλη στο τιμόνι της γενικής διεύθυνσης της Blueground στην Αθήνα παραδίδει ο Θάνος Γεραμάνης, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο κατέχει το ρόλο του Chief Operating Officer. Ο Θάνος Γεραμάνης ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή για την ελληνική αγορά το 2016. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Blueground επέδειξε πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενοικιαστές ακινήτων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία νοικιάζει πάνω από 700 υψηλής ποιότητας διαμερίσματα στην πρωτεύουσα ενώ ο στόχος της είναι να φτάσει τα 1.000 μέσα στο επόμενο διάστημα. Από τη νέα θέση, ο Θάνος Γεραμάνης θα έχει την ευκαιρία να επικεντρωθεί περισσότερο στην ανάπτυξη της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Blueground ιδρύθηκε το 2013 στην Αθήνα και σήμερα έχει παρουσία σε 12 πόλεις σε όλο τον κόσμο με περισσότερα από 3.500 επιπλωμένα διαμερίσματα και 500 εργαζομένους (250 από τους οποίους έχουν τη βάση τους στην Αθήνα). To 2019 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την εταιρεία καθώς ολοκλήρωσε δύο γύρους χρηματοδότησης, φτάνοντας τα $78 εκατ. δολάρια συνολικής χρηματοδότησης και ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις. Με όραμα να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους όπου και αν επιλέξουν να ζήσουν, η εταιρεία έχει στόχο να φτάσει τα 50.000 διαμερίσματα σε 50 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Σχετικα αρθρα

Η Coca Cola διακόπτει τη διαφήμιση σε όλες τις πλατφόρμες των social media

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Ξεκινά αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για το Πόρτο Καρράς

admin

H PWC ορκωτός λογιστής της Folli Follie

admin

Η ασφαλιστική αγορά συμβάλλει στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του κορονοϊού

admin

Ολλανδία: Πρώην φυλακή μετατράπηκε σε ξενώνα για τους άστεγους

admin

ΕΤΕ: Βεβαίωση κανονιστικής συμμόρφωσης από την TUV Austria

admin

Η Ethiopian Airlines επιστρέφει στην Αθήνα

admin

Chivas Venture: Οι τέσσερις ελληνικές εταιρίες που διεκδικούν θέση στον τελικό

admin

Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό; Mε ένα κλικ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

admin

Alpha Trust Aνδρομέδα: Ζημιές 2,57 εκατ. το πρώτο εξάμηνο

admin

Motor Oil: Από 17/12 η καταβολή προσωρινού μερίσματος

admin

ΕΛΤΟΝ Χημικά: Στάσιμες οι πωλήσεις του 2019

admin

Γιατί αποχώρησε η Ideal από την αγορά του Ισραήλ

admin

Cosmote: Δωρεάν για 3 μήνες η υπηρεσία Office 365 Business Premium σε ΜμΕ

admin

Νίκας: Μερική αλλαγή στον τρόπο κατανομής των αντληθέντων κεφαλαίων

admin

Νέες εξαγορές του Spitogatos.gr στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

admin

Η Κομισιόν ζητά παράταση της απαγόρευσης εισόδου στην Ευρώπη για άλλον έναν μήνα

admin

Facebook Shops: Νέα λειτουργία για απευθείας αγορές

admin