Image default
Επιχειρήσεις

Interamerican: Πάνω από 620.000 τα ασφαλισμένα ΙΧ σε Ελλάδα και Κύπρο

Και στην ασφάλιση αυτοκινήτου, για την Interamerican και την Anytime έχει ανοίξει μια νέα προοπτική, που συνδέεται περισσότερο με την ψηφιακή εμπειρία. Η εταιρεία, με χαρακτηριστικό γνώρισμα τις πρωτοποριακές κινήσεις οι οποίες βασίζονται στην τεχνολογία και τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, ενισχύει συνεχώς την ηγετική θέση της στην αγορά.

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Κούβαλης, Mobility & Convenience Tribe Leader της εταιρείας, «ο πελάτης βρίσκεται πλέον 24 ώρες κάθε μέρα της εβδομάδας online, είναι εκπαιδευμένος στο να καταναλώνει online, ενημερώνεται διαρκώς και έχει απαιτήσεις για γρήγορες και απλές διαδικασίες που οδηγούν σε αποφάσεις για τη ζωή του που έχουν αξία για τα χρήματα του». Ήδη, η εταιρεία -με αιχμή την Anytime- έχει αναπτύξει επιπλέον παροχές με υπηρεσίες πέρα από τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης και για τη μετακίνηση, στο πλαίσιο της αποστολής της «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα».

Το 2019 έκλεισε πολύ θετικά για τον κλάδο ασφάλισης οχημάτων της Interamerican όπου η εταιρεία, με εύρος στη διανομή, έχει επιτύχει να πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια. Τα συνολικά μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα έφθασαν στα 141 εκατ. ευρώ και τα ασφαλισμένα οχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, στα 620.468.

Όλες οι παραγωγικές δυνάμεις πωλήσεων της εταιρείας συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Στην Ελλάδα, η Anytime αύξησε τους πελάτες της με αξιοσημείωτη συνεισφορά των Δικτύων Agency και Brokers τα οποία λειτουργούν με σύσταση της απευθείας πώλησης εξοικονομώντας παραγωγικά δημιουργικό χρόνο για άλλους κλάδους, όπου χρειάζεται η συμβουλευτική υποστήριξη από τον εξειδικευμένο συνεργάτη. Τα δίκτυα διαμεσολάβησης της Interamerican, παράλληλα με την Anytime, πρόσθεσαν σημαντική ασφαλιστική παραγωγή. Στην Κύπρο πέρυσι, η Anytime υπερδιπλασίασε τα ασφαλισμένα οχήματα έναντι του 2018.

Ωστόσο, όπως παρατηρεί ο κ. Κούβαλης, «θα ήταν λάθος να χαρακτηρίσουμε απόλυτα τα κοινά, που επιλέγουν είτε να αγοράσουν μέσω δικτύων είτε από το διαδίκτυο, με βάση την περιοχή ασφάλισης. Όλο και περισσότερο βλέπουμε τον καταναλωτή να επιλέγει το μέσο αγοράς ανάλογα με την κατανόηση των αναγκών του σε θέματα ασφάλισης. Είναι πιθανόν ο ίδιος άνθρωπος να επιλέξει να αγοράσει μια ασφάλεια για το αυτοκίνητό του στο διαδίκτυο, αλλά ταυτόχρονα, να επιλέξει έναν επαγγελματία συνεργάτη για την κάλυψη υγείας της οικογένειάς του. Μια σειρά από έρευνες, εξάλλου, έχουν αναδείξει τη σημασία που δίνουν οι νεώτερες γενιές στην εξειδικευμένη συμβουλή. Φυσικά, σε πιο απλές ασφαλίσεις όπως αυτή του αυτοκινήτου ή του σπιτιού, όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για την αγορά ασφάλισης και ακόμα περισσότεροι για να αποκτήσουν εικόνα των επιλογών σε προϊόντα και τιμές. Και τα δύο αυτά κοινά αναμένουμε να αυξηθούν εκθετικά τα επόμενα χρόνια».

Σχετικα αρθρα

Intralot: Εισάγει τη δυνατότητα στοιχηματισμού στα eSports στο Περού

admin

Κίνα: Τίμησε τους νεκρούς από την επιδημία του κορονοϊού

admin

Κλειστές ελέω κορωνοϊου 205.984 επιχειρήσεις, με 1.063.098 εργαζόμενους

admin

Επιβεβαιώνει το Euro2day.gr η ΑΝΕΚ για τη μερική μετατροπή του ΜΟΔ

admin

Παπουτσάνης: ΓΣ για μείωση μετοχικού κεφαλαίου και επιστροφή στους μετόχους

admin

Πώς το Facebook Shops μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας

admin

Βρετανία: Πολύ καλή η πρόοδος της ανάρρωσης του Μπ. Τζόνσον

admin

Die Zeit: Η Ελλάδα περιόρισε την πανδημία και τώρα διεκδικεί τουρίστες

admin

Η Hellenic Cables εξασφαλίζει 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια

admin

Τι προβλέπει το business plan της ΔΕΗ

admin

Σε λειτουργία η έα μονάδα της Polyplastic Rivulis στη Ρωσία

admin

Το πρώτο της κατάστημα χονδρικής πώλησης στην Κύπρο άνοιξε η METRO ΑΕΒΕ

admin

Απολύσεις 19.000 εργαζομένων σε British Airways, SAS και Icelandair 

admin

Ryanair: Το σχέδιο απολύσεων προχωράει – Εκτός 250 υπάλληλοι γραφείου στην Ευρώπη

admin

Ρέθυμνο: Κατ’ οίκον παράδοση φαρμάκων υψηλού κόστους παρέχει στο εξής ο δήμος

admin

Συμμαχία της ΕΥ με τον οργανισμό Partnership on AI

admin

Ανακοίνωση της ACS για τις αυξήσεις που τελικά δεν επέβαλε στις υπηρεσίες της

admin

Pasal: Ο Θ. Αποστολίδης ορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

admin