Image default
Επιχειρήσεις

50 μεγάλες επιχειρήσεις στο 1o Career Day του Project Future της Πειραιώς

Πενήντα μεγάλες επιχειρήσεις από τους βασικούς κλάδους της οικονομίας μετείχαν στο πρώτο Career Day που διοργανώθηκε από το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το ReGeneration.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του Career Day, περισσότεροι από 100 απόφοιτοι του Project Future, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη των επιχειρήσεων, να γνωρίσουν εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους και να βρουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

To Project Future πραγματοποίησε με επιτυχία τρεις κύκλους και ετοιμάζεται στις αρχές Μαρτίου να ξεκινήσει τον τέταρτο κύκλο υλοποίησής του. Παράλληλα με το στάδιο των εκπαιδεύσεων σε επιλεγμένους τομείς που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας, το πρόγραμμα φέρνει κοντά τους νέους πτυχιούχους με τις επιχειρήσεις και το Career Day που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου ήταν ακόμη μια πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο Career Day μετείχαν επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων, του χρηματοπιστωτικού τομέα, του τομέα των υπηρεσιών, της βιομηχανίας, της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών, του λιανικού εμπορίου και των καταναλωτικών αγαθών, του τουρισμού, της τεχνολογίας, του marketing, των κλάδων φαρμάκου και υγείας, της ναυτιλίας και των logistics.

Tη λίστα των εταιρειών απαρτίζουν οι Dialectica, Eurobank FPS, GEP, INTERAMERICAN, KPMG, PeopleCert, Piraeus Bank Group, EFA GROUP, MAS, MYTILINEOS, Nova, ΟΤΕ, Schneider Electric, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, B. ΚΑΥΚΑΣ, Dixons South East Europe/Kotsovolos, JUMBO, Leroy Merlin, Lidl, MΙΝΕΡΒΑ, PUBLIC-MEDIA MARKT, Blueground, Kyvernitis Group, Accenture, Accepted, Benefit Software, GIAOLA, IknowHow, Intralot, INTRASOFT International, Oracle, QIVOS, SINGULARLOGIC, Softomotive, Toorbee, Uni Systems, Upstream, Generation Y, Sleed, DEMO, ELPEN, ΦΑΜΑΡ, JOHNSON & JOHNSON , Janssen Cilag Φαρμακευτική, Koρρές, Pharmaserve Lilly, Pharmathen, Αττική Κίνηση Logistics, Procureship, The Signal Group.

Μέσω του Project Future, η Tράπεζα Πειραιώς, επιδιώκει να «ανοίξει» για τους νέους την αγορά εργασίας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε καίριους τομείς που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενώ παράλληλα, τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις στην Ελλάδα και να απασχοληθούν με τουλάχιστον εξάμηνες συμβάσεις αμειβόμενης εργασίας.

Ανω του 80% των συμμετεχόντων στους τρεις πρώτους κύκλους του προγράμματος έχει ήδη τοποθετηθεί στην αγορά εργασίας, ενώ το 92% αυτών έχει ανανεώσει τη σύμβασή του.

Το πρόγραμμα υλοποιείται κάθε χρόνο σε δύο κύκλους, σε συνεργασία με το ReGeneration Academy, και με τη συνδρομή από τις Google, Facebook, Code.Hub, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς, την ΕΑΣΕ και το BCA College.

Σχετικα αρθρα

Δ. Γόντικας: Η ανάπτυξη της Energean ισχυροποιεί την συνεργασία στη Μεσόγειο

admin

Συμφωνία Μυτιληναίου με την Gazprom για προμήθεια φυσικού αερίου

admin

Alpha Bank: Στη Fortress το χαρτοφυλάκιο Neptune

admin

Νέα υπηρεσία Mobile Check από τα Public

admin

Αποφυλακίζεται τον Σεπτέμβριο o Τηλέμαχος Λαβίδας

admin

Ο Αλέξανδρος Πατεράκης νέος Αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ

admin

Υψηλή συμμετοχή διεθνών επενδυτών στο Eurobond της Μυτιληναίος

admin

Αυξημένο ενδιαφέρον για το «ΟΠΑΠ Forward»

admin

Κορονοϊός: Νέο τεστ υπόσχεται αποτελέσματα σε δύο ώρες

admin

Quest: Αύξηση 27% στα EBITDA εξαμήνου

admin

Το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι… big business στα logistics

admin

Η Grecotel στο 3ο Συνέδριο Βιώσιμης Ανάπτυξης του Economist

admin

Η Volkswagen ματαιώνει την κατασκευή του εργοστασίου στην Τουρκία

admin

Εξατομικευμένα online ασφαλιστικά πακέτα για ΙΧ από Eurobank και Eurolife

admin

Νέες καταγγελίες Κ. Δομαζάκη για τη διοίκηση της Creta Farms και το ΓΕΜΗ

admin

Χατζηδάκης: Τέλος τα πλαστικά μίας χρήσης από τον Ιούλιο του 2021

admin

HELL ENERGY: Δύο νέες Summer Cool, limited edition γεύσεις

admin

Ποιες δεσμεύσεις ανταγωνισμού ανέλαβε η Diageo

admin