Image default
Επιχειρήσεις

Νέα partner στην Deloitte η Βίκυ Αθανασιάδου

Τη θέση της Partner στον τομέα Enterprise Technology and Performance των υπηρεσιών Consulting στην Deloitte ανέλαβε η κα Βίκυ Αθανασιάδου από τις 3 Φεβρουαρίου.

Ως στέλεχος, αναδείχθηκε και εξελίχθηκε στην Accenture όπου εργάστηκε για 22 χρόνια, ενώ ηγήθηκε παράλληλα σε απαιτητικά έργα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, υπήρξε επικεφαλής SAP της εταιρείας, για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η πολύχρονη εμπειρία της κας Βίκυς Αθανασιάδου στο IT Consulting, τον χώρο των Πετρελαιοειδών, της Βιομηχανίας και των Τηλεπικοινωνιών, σε συνδυασμό με τις εις βάθος γνώσεις της, θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων της Deloitte.

Η κα Βίκυ Αθανασιάδου κατέχει πτυχίο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δίπλωμα Σχεδιασμού Συστημάτων Πληροφορικής από το Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη Solution Architect για εταιρικές εφαρμογές, Delivery Lead για έργα τεχνολογίας, Σύμβουλος εφαρμογών SAP και Oracle, ενώ διαθέτει πιστοποίηση Agile Delivery. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε στον Όμιλο Viohalco ως Chief Technology Officer και ήταν υπεύθυνη για τον καθορισμό πλάνου ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο κος Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος, ανέφερε σχετικά ότι: «Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε τη Βίκυ Αθανασιάδου στην οικογένεια της Deloitte. Η μακρά εμπειρία της στον χώρο και οι γνώσεις της στο IT Consulting θα προσφέρουν μία ανανεωμένη στρατηγική ματιά στο τμήμα και στις υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες μας. Είμαστε πεπεισμένοι πως η συμβολή της θα είναι καίρια στην υποστήριξη των πελατών μας στη διαδικασία προσαρμογής τους στα νέα δεδομένα που φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση».

Ο κος Νίκος Χριστοδούλου, Consulting Leading Partner της Deloitte Ελλάδος, προσέθεσε: «Συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας σε στελεχικό δυναμικό υψηλής ποιότητας που μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού στους πελάτες μας».

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της ως Partner της ομάδας Enterprise Technology and Performance των υπηρεσιών Consulting, η κα Βίκυ Αθανασιάδου σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το νέο μου ξεκίνημα στην Deloitte, μία εκ των κορυφαίων συμβουλευτικών εταιρειών παγκοσμίως. Το μέγεθος και η πολυπλοκότητα των έργων που διαχειρίζεται η εταιρεία θα αποτελέσουν μία νέα προσωπική πρόκληση. Στόχος μου είναι να εργαστώ με την ομάδα μου, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και πρωτότυπη σκέψη για να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές λύσεις σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται».

Σχετικα αρθρα

Σιάμισιης: Απαιτείται ρεαλισμός στους στόχους του νέου ενεργειακού μοντέλου

admin

Σε ελληνικά χέρια τα assets που πωλούν Νηρεύς και Σελόντα

admin

ΔΕΗ: Οι 7 προκλήσεις για την επιστροφή στην κερδοφορία

admin

Συνεργασία της Φυσικό Αέριο ΕΕΕ με την ΑΒ Βασιλόπουλος

admin

Πώς απαντά ο ανταγωνισμός στις αλλαγές τιμολογίων ΔΕΗ

admin

Συμφωνία KKR με Elements-York για τη FAMAR

admin

«Περασμένα μεγαλεία» για τον όμιλο Κοντομηνά

admin

Τι ισχύει για τις δωρεές και τη φορολογία για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού

admin

Forthnet: Δέκατη τρίτη περίοδος άσκησης του Δικαιώματος Μετατροπής ομολογιών

admin

Τα πρώτα 26,6 εκατ. μπήκαν στο ταμείο της Bain

admin

Στις 3 Οκτωβρίου η εξ αναβολής τακτική Γενική Συνέλευση της Folli Follie

admin

ETE: Παράταση του προγράμματος εθελουσίας ως τις 10 Φεβρουαρίου

admin

Υπεγράφη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση στον ΟΤΕ

admin

Οι απεργίες στον ΟΤΕ και η… αμηχανία της διοίκησης

admin

Mytilineos: Στην αγορά της Αυστραλίας εισέρχεται η ΜΕΤΚΑ

admin

Νέο ασφαλιστικό προϊόν από την CNP ΖΩΗΣ

admin

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πτυχιούχους από την Τράπεζα Πειραιώς

admin

Audiovisual: Παρουσίαση πενταετούς πλάνου 2020- 2024

admin