Image default
Επιχειρήσεις

Η ελληνική Novastar στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη

Ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη επιλέχθηκε η NOVASTAR από τους Financial Times για το 2020 και περιλαμβάνεται στη λίστα FT 1000 Europe’s Fastest Growing Companies.

Η NOVASTAR είναι η μοναδική ελληνική εταιρία τεχνολογίας στη λίστα, κατέλαβε την 475η θέση στην γενική κατάταξη, την 89η στις εταιρείες τεχνολογίας και τη 2η στις ελληνικές εταιρείες.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία τα δεδομένα που συλλέγονται από τη Statista καταρτίζουν τη λίστα κατάταξης FT 1000 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Η αξιολόγηση για το 2020 έγινε με βάση τον ετήσιο ρυθμό αύξησης των εσόδων τους, μεταξύ του 2015 και του 2018.

Υποψήφιες ήταν δεκάδες χιλιάδες εταιρείες που έπειτα από πολλούς μήνες έρευνας και με βάση τα στοιχεία από δημόσιες πηγές αλλά και τις βάσεις δεδομένων των ίδιων των εταιριών, επιλέχθηκαν οι 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη για το 2020.

Η διάκριση έρχεται σε μια χρονική στιγμή που η NOVASTAR βρίσκεται σε νέες συνεργασίες με ανερχόμενους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων όπως είναι η BLACKVIEW, η CUBOT, η ENERGIZER κ.ά.

«Είμαστε χαρούμενοι για την τιμητική θέση στη λίστα FT 1000 Europe 2020, και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 1300 πελάτες μας που με την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας συνετέλεσαν για άλλη μια φορά ώστε να επιτευχθεί αυτή η μεγάλη διάκριση. Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες συνεργασίες και νέες σειρές τηλεφώνων των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε. Μία σειρά από διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά ώστε να γίνουν γνωστά τα προϊόντα στους καταναλωτές.», δήλωσε η κα Ευγενία Γκαγκαδέλλη-Φραντζέσκου, International Purchase & Sales Manager.

Η NOVASTAR δραστηριοποιείται στη διανομή και εμπορία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα και απαρτίζεται από στελέχη που έχουν περισσότερη από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Η NOVASTAR είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των κινητών τηλεφώνων Blackview, Cubot, Energizer και των Elari gadgets. Επίσης, διαθέτει προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως η Apple, Samsung, LG, Huawei, Xiaomi, CAT, Microsoft, Google και άλλων. Το πελατολόγιο της NOVASTAR απαρτίζεται από 1.200 καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και 100 ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) σε όλη την Ελλάδα που αυτοεξυπηρετούνται από ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό κατάστημα Β2Β. Επίσης, προμηθεύει μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα καθώς και επιλεγμένους μεγάλους πελάτες στην Ευρώπη.

Σχετικα αρθρα

Διάκριση για τη Rivulis-Eurodrip στα Manufacturing Excellence Awards

admin

Prodea ΑΕΕΑΠ: Που θα κριθεί το μέγεθος της ΑΜΚ

admin

H MLS Innovation στη Βόρεια Μακεδονία

admin

Χ.Α.: Οι προσδοκίες για τον εμβολιασμό στο επίκεντρο των επενδυτών

admin

Intrakat: Απόσχιση του κλάδου μεταλλικών κατασκευών

admin

ΕΕΤΤ: Παράδοξα και αντιφατικά τα στοιχεία της Επιτροπή Ανταγωνισμού

admin

Για 4η χρονιά η ΔΕΛΤΑ προκηρύσσει 26 υποτροφίες προς νέους κτηνοτρόφους

admin

Πώς θα μοιάζει η εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών το 2030

admin

Norwegian Air: Ακύρωσε παραγγελίες από την Boeing και διεκδικεί αποζημιώσεις

admin

Άνοιγμα της Mastercard στην αγοράκρυπτονομισμάτων, συμφωνία με την πλατφόρμα Wirex

admin

ΕΕΣΥΠ: Προκήρυξη για μελέτη απολιγνιτοποίησης και μετασχηματισμού των λιγνιτικών περιοχών

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 9 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση για τη διεύρυνση του ΔΣ

admin

Πλήγμα για την Johnson & Johnson: Σταματά να πουλά το προϊόν ταλκ Johnson’s Baby Powder

admin

H Ιntracom Defense σε Ευρωπαϊκά Αμυντικά προγράμματα

admin

Folli Follie: Στο αρχείο η μήνυση επενδυτών κατά του πρώην προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 11/9 η ΓΣ για τη διερεύνηση αναδιάρθρωσης της δομής του Ομίλου

admin

ΟΛΘ: Αυξημένα μεγέθη σε εμπορευματοκιβώτια και συμβατικό φορτίο

admin

Pasal: Καθαρά κέρδη 27,6 εκατ. ευρώ στο γ’ τρίμηνο

admin