Image default
Επιχειρήσεις

H Interamerican επενδύει στην ανάπτυξη ηγετών στις πωλήσεις

Ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο ένα πολυήμερο πρόγραμμα της Σχολής Management INTERAMERICAN, που οργανώθηκε στην Πάτρα με τη συμμετοχή 25 συντονιστών και unit managers του εταιρικού δικτύου πωλήσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα, που αφορούσε στην τακτική ένταξη της εκπαίδευσης των ασφαλιστικών συμβούλων στην καθημερινή δραστηριότητα ενός γραφείου πωλήσεων, αναπτύχθηκε σε δύο ενότητες:

• Στην ενσωμάτωση συγχρόνων πρακτικών μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, που παρουσίασε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Δικτύων Πωλήσεων της εταιρείας.

• Στην οργάνωση εργαστηρίου στο πλαίσιο του εστιασμένου Agency Management Training Course (AMTC) της LIMRA, με ομαδικές εργασίες, role-plays και πρακτική εξάσκηση, που συντόνισε ο Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive της LIMRA & LOMA.

Η επόμενη και τελευταία θεματική ενότητα του Agency Management Training Course αφορά στη διαχείριση της απόδοσης, που αποτελεί μια από τις κύριες εργασίες ενός agency manager και θα υλοποιηθεί τον Απρίλιο.

Για το 2020, έχουν ήδη προγραμματισθεί 11 εκπαιδευτικές δράσεις της Σχολής Management της εταιρείας για το management και το leadership, διάρκειας 20 ημερών, στις οποίες συμμετέχουν περισσότεροι από 120 συντονιστές και unit managers του εταιρικού δικτύου πωλήσεων.

Η INTERAMERICAN επενδύει συνεχώς στην ουσιαστική κατάρτιση των συνεργατών της στις πωλήσεις και ταυτόχρονα, προετοιμάζει τους μελλοντικούς managers. Στόχο της εταιρείας αποτελεί η δημιουργία προηγμένου δυναμικού ηγετών στη διανομή μέσω του δικτύου ασφαλιστικών συμβούλων, που θα κατανοούν τις εξελίξεις στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, θα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και πρακτικές και θα είναι σε θέση να αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία.

Με τη Σχολή Management, η INTERAMERICAN αναπτύσσει ένα μοναδικό περιβάλλον διαρκούς και συστηματικής βελτίωσης των δεξιοτήτων ηγεσίας, σε κάθε βαθμίδα management των γραφείων πωλήσεων: στους συντονιστές, τους unit managers και τους υποψήφιους unit managers. Η Σχολή καλύπτει την ανάγκη για κατάρτιση και ανάπτυξη ηγετών με εστίαση στον πελάτη και το μέλλον, αναδεικνύοντας νέες διαστάσεις στη λειτουργία του συστήματος agency, νέες γνώσεις και εργαλεία.

Σχετικα αρθρα

PwC: Ημερίδα για την κυβερνοασφάλεια σε κρίσιμες υποδομές

admin

Δυο μέτωπα κλείνουν στα telecoms με το καλημέρα της χρονιάς

admin

ETE: Σήμερα οι μη δεσμευτικές για δάνεια 1,5 δισ. σε ΜμΕ

admin

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της Folli Follie

admin

Από την Β.Σ. Καρούλιας η διανομή Corona, Stella, Bud στην ελληνική αγορά

admin

Ολική ανακαίνιση δωματίων για το Radisson Βlu Park Hotel Athens

admin

Autohellas: Αύξηση 30% στα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin

Profile: Διέθεσε με private placement το 3,69%

admin

Profile: Εκτακτη επιστροφή κεφαλαίου 0,045 ευρώ ανά μετοχή

admin

O Δημήτριος Μίσκου νέος εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ Eurobank

admin

Διπλασίασε τα κέρδη της η Profile στο εξάμηνο

admin

Τι προβλέπει το μνημόνιο ΕΛΠΕ με ΤΑΙΠΕΔ για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας

admin

Παράταση της δέσμευσης ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ για τις αγορές γάλατος εξετάζει η Επ. Ανταγωνισμού

admin

Οι προσφορές της Wind για τη Black Friday

admin

Νηρεύς- Σελόντα: Πράσινο φως από την DG Comp στην πώληση

admin

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανοδος κερδών 59,5% στο εννεάμηνο

admin

Sunlight: Κέρδη προ φόρων €6,3 εκατ. έναντι ζημιών στο εξάμηνο

admin

ΟΛΠ: Πράσινο φως στο πρόγραμμα ανταμοιβής προσωπικού από τη ΓΣ

admin