Image default
Επιχειρήσεις

Sunlight: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Λάμπρος Μπίσαλας

Τον Λάμπρο Μπίσαλα εξέλεξε νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας το διοικητικό συμβούλιο της “Συστήματα Sunlight”, μέλους του Ομίλου Olympia.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, Πρόκειται για ένα στέλεχος με εμπειρία 12 και πλέον ετών στη SUNLIGHT, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διετέλεσε Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη στρατηγική εξωστρέφειας και στην περαιτέρω διεύρυνση του αποτυπώματός της στην αγορά. Ο Λάμπρος Μπίσαλας, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως σύμβουλος στην PwC, είναι δε απόφοιτος του προγράμματος Advanced Management του Harvard Business School, του Leadership Development και Strategic Pricing στο IMD Business School και στο Wharton Business School, αντίστοιχα.

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Olympia, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SUNLIGHT, που είχε αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα της θέσης και παραμένει ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας δήλωσε:

“Ο Λάμπρος Μπίσαλας αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσής μας για διαρκή ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς η αφοσίωσή του και η ισχυρή του θέληση σε κάθε σταθμό αυτής της μακράς θητείας του στη SUNLIGHT, τον έφεραν στην ηγεσία της Εταιρείας. Έχω την πεποίθηση πως με την εμπειρία του και την εργατικότητά του θα προσφέρει σημαντική αξία και από τη νέα του θέση”.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της SUNLIGHT Λάμπρος Μπίσαλας σχολίασε σχετικά με το νέο του ρόλο: “Αισθάνομαι πραγματική τιμή που το Διοικητικό Συμβούλιο με εμπιστεύτηκε για την ηγεσία της SUNLIGHT. Από την πλευρά μου παραμένω αφοσιωμένος και συντάσσομαι με τους στόχους της Εταιρείας για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και διεύρυνση του αποτυπώματός της στην παγκόσμια αγορά, προσδοκώντας στη συνεργασία με τους μετόχους, την ισχυρή μας ομάδα, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας”.

Ο Λάμπρος Μπίσαλας θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 29η Απριλίου 2020.

Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στην ενεργειακή αγορά, η Sunlight κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών βιομηχανικών και προηγμένων τεχνολογικά μπαταριών στον κόσμο. Η παγκόσμια βιομηχανία αποθήκευσης ενέργειας μετασχηματίζεται, καθώς η τεχνολογία λιθίου επιτρέπει τη δημιουργία συστημάτων με σημαντικά αυξημένη αποδοτικότητα, υψηλές επιδόσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες, ταχύτερη φόρτιση, μικρότερο μέγεθος, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και ισχυρότερη οικολογική απόδοση. Η Sunlight, συνεπής στη στρατηγική της για την ανάπτυξη εξειδικευμένης καινοτομίας στην αλυσίδα αξίας του τομέα των μπαταριών, έχει επενδύσει σημαντικά την τελευταία δεκαετία στην έρευνα και ανάπτυξη γύρω από τις ασφαλέστερες και πιο προηγμένες εφαρμογές λιθίου.

 

Σχετικα αρθρα

Τα επόμενα στάδια για τη διάσωση της Creta Farms

admin

Q&R: Στις 9/9 η Γενική Συνέλευση για την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου

admin

Αegean: Οι επαναδιαπραγματεύσεις με Airbus, η κρατική στήριξη και ο ορίζοντας του 2021

admin

Ιταλία-κορονοϊός: Πρόστιμο 400 ευρώ σε Ιταλίδα που έκανε 4 ώρες βόλτα με το λεωφορείο

admin

Πού θα επενδύσει 130 εκατ. ευρώ ο όμιλος Quest

admin

Westnet: Νέα συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Avaya

admin

Κορονοϊός Το Πακιστάν “οδεύει υπνοβατώντας προς την καταστροφή”

admin

Ρωσία: Νέα αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων σε μία ημέρα

admin

ΗΠΑ: Χάθηκαν 46.200 θέσεις εργασίας στον κλάδο λιανικής τον Μάρτιο

admin

Η έξυπνη συνταγή για μείωση χρεώσεων στην κινητή

admin

Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα δημιουργεί η New Sia Greece

admin

Yπόθεση Praxia: Πού πήγαν τα λεφτά;

admin

Συνεργασία Sephora με Nova σε virtual υποδομές τηλεφωνίας

admin

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.400 οι νεκροί στην Τουρκία

admin

Νηρεύς: Αίτημα της Andromeda Seafood προς την Ε.Κ. για την εξαγορά των υπόλοιπων μετοχών

admin

Απ. Βακκάκης: Ανάγκη το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Εντάσσεται στον διεθνή θεσμό Summit Circle της LIMRA

admin

Απίστευτο: Η Ζoom αξίζει περισσότερα από τις 7 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη

admin