Image default
Επιχειρήσεις

Νέα στελέχη στη Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας

Η Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, ανακοινώνει οργανωτικές αλλαγές στην διοίκηση της εταιρείας, με στόχο την περαιτέρω στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών της και την αποτελεσματικότερη υποστήριξη των πελατών της, σε μια περίοδο κρίσιμη και ιδιαίτερα απαιτητική για τις επιχειρήσεις και των τριών χωρών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, εντάσσεται στην διοικητική ομάδα της Microsoft, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων Εμπορικών Συνεργατών & Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ενώ η κα. Ιωάννα Ανδρονοπούλου αναλαμβάνει τη θέση Διευθύντριας Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων και Δημοσίου Τομέα

Ο κ. Μπουρλάς, προέρχεται από τη Vodafone, στην οποία εργάστηκε τα τελευταία 11 χρόνια σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Την πρόσφατη διετία, κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Αλυσίδας Καταστημάτων Vodafone. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των Πωλήσεων και του Marketing στο χώρο της τεχνολογίας ενώ έχει εργαστεί για χρόνια στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη και το Hong Kong. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Georgetown, και κάτοχος MBA με ειδίκευση στην ανάπτυξη νέων εμπορικών δραστηριοτήτων από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

Η κα. Ανδρονοπούλου έχει ήδη διανύσει μια μακρόχρονη πορεία στη Microsoft, στην οποία εντάχθηκε το 2014. Αναλαμβάνει το νέο της ρόλο σε συνέχεια της επιτυχημένης διαδρομής της ως Διευθύντρια των Financial Services and Insurance Accounts, για τη Microsoft Ελλάδος και Κύπρου. Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων στην Ελλάδα, Κύπρο κι έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Γαλλία και στην Σουηδία. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Πολυτεχνείο Πατρών και κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με τις δύο αυτές προσθήκες στη διοικητική της ομάδα, η Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας αναμένεται να συνδράμει ακόμη πιο αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων των τριών χωρών, προωθώντας την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, τις συνέργειες καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες ανάγκες για ευελιξία, ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Σχετικα αρθρα

Δύο νέα δρομολόγια από τη Seajets

admin

Οι επιχειρηματίες αρχίζουν να επενδύουν: Νίκας προς αύξηση κεφαλαίου 10 εκατ. ευρώ

admin

Έρευνα Randstad – Οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα

admin

Unibios: Στα €4,68 εκατ. το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ

admin

Trastor ΑΕΕΑΠ: Έκδοση δύο ομολογιακών δανείων έως 51 εκατ.

admin

Χ.Α.: Στασιμότητα μέχρι την αποκλιμάκωση του γεωπολιτικού ρίσκου

admin

ΣΙΔΜΑ: Ο κ. Αντώνιος Καραδελόγλου νέος CEO

admin

Λύση για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας: Περνούν στα χέρια της ΟΝΕΧ

admin

Νέες δραστηριότητες και προϊόντα για την Audiovisual

admin

Έρχονται τα ΚΕΠ Plus για επιχειρηματίες-επιχειρήσεις

admin

Creta Farms: Αναζητείται φόρμουλα για την εξυγίανση

admin

Ψηφιακά η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών (CES) το 2021

admin

Η χαμηλή πτήση του τουρισμού επηρέασε τον Όμιλο Jumbo

admin

Ο ΠΟΥ συμπεριέλαβε στον κατάλογο των μελλοντικών εμβολίων κατά του κορονοϊού και το ρωσικό

admin

Εκτακτο bonus 5 εκατ. ευρώ από τη Σκλαβενίτης στους υπαλλήλους της

admin

«Λουτρό αίματος» στην αγορά εργασίας της Βρετανίας: 60.000 απολύσεις σε ένα 24ωρο

admin

Χ.Α.: Υπό συνεχή πίεση

admin

Κέρδη 5,7 εκατ. για Ελλάκτωρ το πρώτο εξάμηνο

admin