Image default
Επιχειρήσεις

Quest: Δωρεά εξοπλισμού Πληροφορικής στον ΕΟΔΥ και στο Υπ. Παιδείας

O Όμιλος Quest, έχοντας ενεργή παρουσία και συμβολή επί 40 περίπου χρόνια στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας, ανακοινώνει τη Δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής συνολικής αξίας €500.000 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Υγείας. Παράλληλα με την δωρεά, στα σχολεία παρέχεται εκπαίδευση και υποστήριξη   για την εφαρμογή ενός πρωτοποριακού προγράμματος διδασκαλίας με το σύστημα και τα εργαλεία της Apple.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος διαθέτει  1.000 iPad 4G  στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για  άμεση αξιοποίηση από δημοτικά σχολεία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και για την πλήρη αξιοποίηση των συσκευών αργότερα για την εισαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος ψηφιακής διδασκαλίας μέσω των iPad. Με τη δωρεά του αυτή παρέχεται η δυνατότητα ολοκληρωμένης διδασκαλίας και δημιουργικής εμπειρίας μάθησης σε 1.000 μαθητές μέσα από τα πρωτοπόρα και καινοτόμα εργαλεία της Apple, ειδικά σχεδιασμένα για την εκπαίδευση. Ο  Όμιλος αναλαμβάνει, επίσης,  την ευθύνη αποστολής των iPad στους Διευθυντές των εκπαιδευτικών δομών που θα υποδείξει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και την εκπαίδευση και υποστήριξη στο εκπαιδευτικό προσωπικό που θα κληθεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, ο Όμιλος προχωρά στη δωρεά εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας  – 120 φορητούς και σταθερούς υπολογιστές και 15 πολυμηχανήματα  – στον  Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας  (ΕΟΔΥ), διευκολύνοντας την άμεση παρακολούθηση των εξελίξεων στη μάχη κατά του Covid-19, καθώς επίσης τη μελέτη των δεδομένων και τον συντονισμό των υπηρεσιών δημόσιας υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά ανάγκες σε ιατρικό υλικό, έχουν προσφερθεί δύο (2) συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου (αναπνευστήρες)  και σχετικά αναλώσιμα στη Β’ Πνευμονολογική Κλινική του ΠΓΝ  Αττικόν.

Οι δωρεές του Ομίλου Quest,  πραγματοποιούνται  με τη συμβολή των θυγατρικών εταιρειών iSquare, Info Quest Technologies, Uni Systems, ACS, Cardlink και Quest Energy και την ισχυρή πεποίθηση της Διοίκησης και των εργαζομένων του ότι η κρίση θα ξεπεραστεί σύντομα και η επόμενη ημέρα θα βρει όλους τους Έλληνες πιο δυνατούς και έτοιμους για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε.

Σχετικα αρθρα

ΟΤΕ: Βελτίωση 12% στην αποδοτικότητα χρήσης ενέργειας

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Νέες διευκρινίσεις για το Πόρτο Καρράς

admin

Housemarket: Απόσχιση του κλάδου ακινήτων και εισφοράς του στην Trade Estates

admin

Τοποθετήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ

admin

Ο Γερμανός πουλά την Play στην Πολωνία στη γαλλική Iliad – Στα 2,2 δισ. η συμφωνία

admin

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της Attica Group

admin

Στην Intralot το 55% της Turkcell στην Inteltek

admin

ΣΕΒ: 17 κανόνες για την online εξυπηρέτηση πελατών – Το ρυθμιστικό πλαίσιο

admin

Τα 25 μεγάλα έργα της πρώτης πενταετίας στο Ελληνικό

admin

Folli-Follie: Ζημιές 121 εκατ. ευρώ το 2019 (μη ελεγμένες καταστάσεις)

admin

ElvalHalcor: Στις 25/5 η ΓΣ για μέρισμα και κοινό ομολογιακό δάνειο

admin

JP Morgan: Αποτελεί επενδυτική ευκαιρία η μετοχή της Motor Oil

admin

Έρευνα Randstad – Οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα

admin

Πράσινο φώς για το δάνειο των 6,3 δισ. στην Fiat Chrysler – Το μεγαλύτερο σε αυτοκινητοβιομηχανία

admin

Enterprise Greece – eBay: Πρώτη φάση του προγράμματος υποστήριξης των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων

admin

Στην Affidea τα ιατρικά κέντρα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

admin

Αύξηση 55,8% στα κέρδη της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής το 9μηνο

admin

Κορκίδης (ΕΒΕΠ): Τα μέτρα μας βρίσκουν σύμφωνους

admin