Image default
Επιχειρήσεις

Viber: Βιντεοκλήσεις με έως και 20 μέλη

Η Rakuten Viber, ανακοινώνει ότι σύντομα θα λανσάρει τη λειτουργία Ομαδικών Βιντεοκλήσεων, επιτρέποντας τη συμμετοχή έως και 20 ανθρώπων, χωρίς περιορισμό στη διάρκεια.

Εμπνευσμένη από την τεράστια επιτυχία της λειτουργίας Ομαδικών Ηχητικών Κλήσεων, η Viber αποφάσισε να προσθέσει και το βίντεο ως δυνατότητα, απαντώντας στην αυξανόμενη ανάγκη για συνδιασκέψεις με βίντεο, που αντικαθιστούν τις δια προσώπου συναντήσεις, είτε πρόκειται για οικογενειακές, είτε για φιλικές ή επαγγελματικές.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση και η σταδιακή προσαρμογή σε μια νέα κανονικότητα αναγκάζει τους ανθρώπους να επανεφεύρουν τον τρόπο που συναντιούνται ομαδικά. Είτε πρόκειται για σεφ που δίνουν μαθήματα μαγειρικής, είτε εκπαιδευτές γιόγκα που μαθαίνουν στους μαθητές τους σωστή αναπνοή, όλες οι ομάδες χρειάζονται μια πλατφόρμα για να συνεχίσουν τις συναντήσεις τους.

Με τη λειτουργία Ομαδικών Βιντεοκλήσεων μπορούν πλέον να το κάνουν με ευκολία στο Viber, με δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης και ζωντανού βίντεο τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή. Οι Ομαδικές Βιντεοκλήσεις είναι μια ταιριαστή προσθήκη στις υπόλοιπες δυνατότητες του Viber, όπως οι ομαδικές συνομιλίες έως και 250 ατόμων ή οι ομαδικές κλήσεις με έως και 20 συμμετέχοντες.

Για να ξεκινήσει μια Ομαδική Βιντεοκλήση ένας χρήστης χρειάζεται απλά:

-Να πατήσει το καινούργιο κουμπί «βίντεο» που έχει προστεθεί στην κορυφή της οθόνης ή να προσθέσει περισσότερους χρήστες σε μια βιντεοκλήση που έχει ήδη ξεκινήσει.
-Να απολαύσει τη βιντεοκλήση με φίλους, μέλη της οικογένειάς του, ή συναδέλφους.

Οι Ομαδικές Βιντεοκλήσεις προβάλουν αυτόν που μιλά κάθε φορά, δείχνοντας το δικό του βίντεο σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν αν θα καρφιτσώσουν στην οθόνη τους το δικό τους βίντεο ή αυτό οποιουδήποτε συμμετέχοντα επιλέξουν κατά τη διάρκεια της κλήσης, με τη σιγουριά ότι αυτός που «καρφιτσώνουν» θα παραμένει συνεχώς εκεί μόνο στη δική τους οθόνη.

Οι χρήστες μπορούν να μπαίνουν σε σίγαση ή να απενεργοποιούν το δικό τους βίντεο κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά και να δουν αν άλλοι χρήστες είναι σε σίγαση ή με απενεργοποιημένο βίντεο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να διευκολύνουμε τους χρήστες μας να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις με έως και 20 άτομα και σκοπεύουμε πολύ σύντομα να επεκτείνουμε κι άλλο αυτήν τη λειτουργία. H Viber προσφέρει στην κοινωνία, τώρα περισσότερο από ποτέ, διευκολύνοντας τους χρήστες να επικοινωνούν εύκολα μέσω βίντεο, σε μια περίοδο που είναι τόσο σημαντικό. Αποφασίσαμε να λανσάρουμε αυτή τη λειτουργία για να φέρουμε ακόμη πιο κοντά τους χρήστες, από την στιγμή που οι δια προσώπου συνδιασκέψεις δεν είναι πια εφικτές» είπε ο Ofir Eyal, COO της Viber.

Σχετικα αρθρα

Προθέρμανση για την Black Friday

admin

Έρχεται εκτίναξη στην αγορά των έξυπνων φορετών συσκευών

admin

ΕΛΒΑΧΑΛΚΟΡ: Περιορισμένη μείωση των όγκων και του κύκλου εργασιών στο α’ τρίμηνο 

admin

Grant Thornton: Στη “μετά κορονοϊού” εποχή χρειάζονται μακροπρόθεσμα μέτρα για να ανακάμψει η οικονομία

admin

TikTok: Η ώρα της αλήθειας, δικαστής στην Ουάσιγκτον αποφασίζει αν θα απαγορευτεί στις ΗΠΑ

admin

«Θερμαινόμενα τραπέζια» της Ιαπωνίας: Μια απλή ιδέα που μπορεί να δώσει παράταση και στην ελληνική υπαίθρια εστίαση

admin

Χρηματιστήριο: Το ασταμάτητο ανοδικό σερί 8 συνεδριάσεων από τις 20/11

admin

Intralot: Πρόοδος στις συζητήσεις με τους πιστωτές

admin

Τρία βραβεία για το Public στα HR Excellence Awards

admin

Cosmote: Νέα επένδυση 123 εκατ. για ανάπτυξη υπηρεσιών 5G

admin

IKEA: Σχεδιάζει τη λειτουργία μικρότερων καταστημάτων

admin

Κλουκίνας-Λάππας: Διανομή μερίσματος ενέκρινε η Γενική Συνέλευση

admin

Citi: Τιμή-στόχος τα 10 ευρώ για τη μετοχή της Mytilineos

admin

Cenergy Holdings: Νέο συμβόλαιο της Hellenic Cables για έργο στη Βρετανία

admin

Στον “πάγο” η πενταετής σύμβαση της Intralot στην Ουάσινγκτον

admin

Συνάντηση Κούγια με στελέχη της PwC για το θέμα της Folli Follie

admin

Κλουκίνας – Λάππας: Απόφαση για έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου €11,5 εκατ. στις 18/11

admin

Εργαζόμενος της Πειραιώς διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

admin