Image default
Επιχειρήσεις

Vitex: «Βάφει» 10 νοσοκομεία με 1.000 δωμάτια σε 5 χώρες

Περισσότερα από 1.000 δωμάτια σε 10 νοσοκομεία σε 5 χώρες «βάφει» η Vitex, στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής κοινωνικής ευθύνης που χάραξε λόγω της πανδημίας από τον Covid-19.

Στηρίζοντας την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ανέλαβε τη δωρεάν παροχή πιστοποιημένων αντιμικροβιακών χρωμάτων σε πέντε νοσοκομεία στην Ελλάδα και σε νοσοκομεία σε κάθε χώρα όπου απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό, δηλαδή σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία.

Στην Ελλάδα υποστηρίζει τα Νοσοκομεία αναφοράς «ΑΧΕΠΑ» στη Θεσσαλονίκη, τα «Σωτηρία» και «Παμμακάριστος» στην Αθήνα, το «Θριάσιο» που είναι το πλησιέστερο στις εγκαταστάσεις της και το Γ. Νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».

Τα εν λόγω προϊόντα είναι ειδικά πιστοποιημένα αντιμικροβιακά χρώματα για Χώρους Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και τις υψηλότερες προδιαγραφές προστασίας επιφανειών και ποιότητας εσωτερικού αέρα (A ). Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και παρά το γεγονός ότι εμπεριέχουν συστατικά υψηλής αξίας και καινοτομίας, η Vitex τα τοποθετεί στην Ελληνική αγορά σε τιμές προσιτές. Επιπροσθέτως, ανέβαλε την από Φεβρουάριο εξαγγελθείσα αύξηση τιμών που είχε προγραμματιστεί.

Όπως δήλωσε ο CEO της Vitex A.E. κος Αρμόδιος Γιαννίδης «Κοινωνική ευθύνη δεν είναι μόνο οι δωρεές. Οφείλουμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία και υποστήριξη στο οικοσύστημα μας και να δίνουμε λύσεις στην κοινωνία συνολικά υπό το πρίσμα της αριστείας και της διαρκούς βελτίωσης»

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας από την αρχή της κρίσης ήταν η διαφύλαξη της υγείας όλων των μελών της μεγάλης της οικογένειας, λαμβάνοντας όλα τα γνωστά μέτρα αλλά υλοποιώντας και επιπλέον μέτρα όπως την αυξημένη τηλεργασία και τα επιδόματα βενζίνης για αποφυγή χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς. Παράλληλα στόχος είναι να προφυλαχθεί η απασχόληση αλλά και οι αποδοχές των εργαζομένων της.

Στον τομέα της διάχυσης της γνώσης και της εκπαίδευσης η Vitex συνέστησε ομάδα επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων και συνέταξε έναν «Οδηγό Εμπιστοσύνης» όπου τίθενται καλές πρακτικές και έξυπνες ιδέες για την ασφαλή λειτουργία των συνεργείων βαφών και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ο εν λόγω οδηγός εκτυπώθηκε και θα διανέμεται δωρεάν από όλα τα χρωματοπωλεία της χώρας και επικοινωνείται και μέσω τωνψηφιακών σεμιναρίων VitexAcademy σε εφαρμοστές πανελλαδικά.

Σχετικα αρθρα

Trastor: Αντλεί κεφάλαια για επενδύσεις στην κτηματαγορά

admin

Αίτημα ανάκλησης 158.000 οχημάτων Tesla στις ΗΠΑ

admin

Quest: Στις 22/7 η αποκοπή του δικαιώματος στην επιστροφή κεφαλαίου

admin

Jumbo: Αυξημένα κέρδη και μέρισμα για το 2018

admin

Επένδυση στις ΑΠΕ από την Ευρωπαϊκή Πίστη

admin

Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ: Συνεχίζεται η ενσωμάτωση της αλυσίδας OLLA

admin

ΓΕ Δημητρίου: Προχωρά το σχέδιο εξυγίανσης

admin

Μιχαηλίδης (ΕΤΕ): Είμαστε ικανοί και θα πετύχουμε

admin

Σταϊκούρας: Υπεγράφη η συμφωνία για συμμετοχή του δημοσίου στη νέα ΕΛΒΟ

admin

Πειραιώς: Μηδενική επιβάρυνση για αναλήψεις μετρητών σε νησιά που δεν έχει ΑΤΜ

admin

ΤΑΙΠΕΔ: Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου ο Άρης Ξενόφος

admin

Ο Θεόδωρος Κοκκάλας αναλαμβάνει Πρόεδρος του ΔΣ της ERGO Γερμανίας

admin

Συνάντηση Χατζηδάκη-Μίχαλου για τη χωροθέτηση επιχειρήσεων

admin

Η EY συμμετείχε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην παραχώρηση της μαρίνας Αλίμου

admin

Κτήμα Λαζαρίδη: Κάλυψε τις απώλειες στο τρίτο τρίμηνο-Ανησυχίες λόγω lockdown

admin

«Πρεσβευτής» επενδύσεων ο Prem Watsa

admin

Η παρακαταθήκη του 15ου Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών

admin

Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα του Θωμά θα αρχίσουν οι εργασίες στο Ελληνικό

admin