Image default
Επιχειρήσεις

TP – Link: Εγκατάσταση και λειτουργία ολοκληρωμένων λύσεων δικτύωσης, στην Althea Village

H TP-Link Ελλάδας ανακοινώνει την εγκατάσταση και λειτουργία ολοκληρωμένων λύσεων δικτύωσης, στην Althea Village, τεσσάρων αστέρων ξενοδοχειακή επιχείρηση στα Χανιά.

Το Althea Village είναι ένα συγκρότημα από μεγάλες βίλες και η κάθε μία από αυτές, περιλαμβάνει διαφορετικά διαμερίσματα και δωμάτια. Εκτός από τις καθιερωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας – όπως παραδοσιακές ταβέρνες, μπαρ δίπλα στην πισίνα και εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα – η επιχείρηση προσφέρει επίσης Wi-Fi, LAN, πισίνα, ιδιωτική παραλία με χώρο στάθμευσης, αίθουσα συνεδριάσεων και ιδιωτική παιδική χαρά.

Η επιχείρηση απευθύνθηκε στην TP-Link Ελλάδας, για μια ολοκληρωμένη λύση δικτύωσης, προκειμένου να έχει:

 • Σύνδεση όλων των παραπάνω ξεχωριστών εγκαταστάσεων σε ένα τοπικό δίκτυο (LAN)

 • Τη δυνατότητα να προσφέρει ασύρματη και ενσύρματη πρόσβαση – στους πελάτες της – δωρεάν και κατ’ απαίτηση – συμπεριλαμβανομένου του WiFiTTR (Wi-Fi στο δωμάτιο)

 • Τη δυνατότητα να διαχειριστεί, τοπικά ή / και απομακρυσμένα, τα απαιτούμενα εργαλεία δικτύωσης

 • Τη δυνατότητα να προσφέρει (κατ’ απαίτηση), τοπικές ή / και απομακρυσμένες, υπηρεσίες διαχείρισης Wi-Fi για επιχειρήσεις franchise, στους χώρους της, για εγκαταστάσεις όπως μπαρ, εστιατόρια και αίθουσες συνεδριάσεων.

Η TP-Link Ελλάδας, παρείχε την κατάλληλη λύση δικτύωσης που ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις του Althea Village. Ο τοπικός συνεργάτης της TP-Link «Onenet Digital Solutions», με έδρα την Κρήτη, υλοποίησε το συνολικό έργο με την υποστήριξη από το γραφείο της TP-Link Ελλάδας.

 • Για το κυρίως δίκτυο, η υλοποίηση βασίστηκε κυρίως σε οπτικές ίνες, συνδυάζοντας 1 T2600G-28SQ, 17 T2600G-28MPS (TL-SG3424P) και 4 T1600G-28PS (TL-SG2424P), μαζί με τα κατάλληλα GBIC (SFP modules), ανά είδος καλωδίου οπτικών ινών.

 • Για τη διαχείριση του δικτύου Wi-Fi, η υλοποίηση βασίστηκε σε υπηρεσίες TP-Link Cloud από 4 OC200, μέσω του οικοσυστήματος Omada.

 • Για το καθ’ αυτό δίκτυο, η υλοποίηση βασίστηκε σε καλωδίωση χαλκού (Cat.5E & Cat.6 – UTP & FTP) συνδυάζοντας 152 EAP225-Wall, 4 EAP245, 40 EAP115Wall & 10 EAP225-Outdoor. Σημειώνεται, ότι εκτός από τις δωρεάν ή κατά παραγγελία υπηρεσίες WiFiTTR, προσφέρονται και υπηρεσίες δωματίου IPTV, μέσω των επιτοίχιων Σημείων Πρόσβασης (Access Points).

 • Για τη διαχείριση του δικτύου Wi-Fi των franchisees, η υλοποίηση βασίστηκε ξανά στις υπηρεσίες TP-Link Cloud, με 1 ακόμη OC200. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις μπορούν, χρησιμοποιώντας το TP-Link Wi-Fi, να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους, μέσω της προσφερόμενης λειτουργίας «Διαφημίσεις πριν από τη σύνδεση», του οικοσυστήματος Omada.

Με την χρησιμοποίηση αυτής της λύσης, εξασφαλίστηκε η αξιόπιστη και σωστή απόδοση του δικτύου που χρειαζόταν, αναφορικά με:

 • τη συνδεσιμότητα των βασικών και δευτερευόντων συστημάτων

 • το δίκτυο των επισκεπτών

 • το δίκτυο επισκεπτών κατ ‘απαίτηση

 • το εταιρικό δίκτυο

 • το δίκτυο IPTV – μέσω της μεθόδου WiFiTTR και

 • τις υπηρεσίες Wi-Fi Franchise.

Ο ιδιοκτήτης του Althea Village, κ. Νίκος Σκαράκης, δήλωσε σχετικά: «Επιλέξαμε την TP-Link επειδή αξιολογήσαμε την αξιοπιστία και την απόδοσή που παρέχει, σε σύγκριση με το κόστος και τον ανταγωνισμό, και όποτε χρειαζόμασταν τους ανθρώπους τους, ήταν έτοιμοι να μας υποστηρίξουν κατάλληλα. Επίσης, ο προτεινόμενος συνεργάτης της TP-Link, ενήργησε με επαγγελματισμό και είχε εξαιρετική τεχνογνωσία. Σίγουρα, θα εμπιστευτούμε ξανά τους ανθρώπους της TP-Link Hellas, στο μέλλον».

Η TP-LINK έχει λανσάρει μια νέα γενιά προϊόντων δικτύωσης για επιχειρήσεις. Το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων καλύπτει όλες τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων παρέχοντας ανθεκτικά, πολυλειτουργικά και υψηλής ποιότητας υλικά και λογισμικό (software and hardware) προκειμένου να υποστηρίξει τη διαχείριση μιας ξενοδοχειακής μονάδας και την άριστη πλοήγηση του πελάτη/επισκέπτη στο διαδίκτυο.

Σχετικα αρθρα

Ευ. Μυτιληναίος: Η συνταγή για success stories στο ελληνικό επιχειρείν 

admin

Επένδυση της H.I.G. Capital στην Dimand

admin

Πιστοληπτική ικανότητα «Α-» για την Accredited Insurance

admin

ΚΕΕ: Θέσεις και προτάσεις για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας

admin

Συζητήσεις Intralot με τράπεζες για τα δάνεια

admin

Δωρεάν απεριόριστα data για 10 ημέρες από την Cosmote

admin

Ομιλος ΟΤΕ: Εργο ICT στο Παρίσι για την Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών

admin

Νίκας: Πράσινο φως στις αλλαγές για την ΑΜΚ από τη Γενική Συνέλευση

admin

Ντ. Κόουπ:«Ισχυρές οι οικονομικές επιδόσεις του ΟΠΑΠ»

admin

ΔΕΗ: Ο Αλ. Πατεράκης νέο εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ

admin

Έρχονται τα ΚΕΠ Plus για επιχειρηματίες-επιχειρήσεις

admin

Βουλγαρία: Υποχρεωτική από αύριο η χρήση μάσκας για τους πολίτες

admin

Eurogroup: Συμβιβαστική λύση με απόφαση για 540 δισ. και σχέδιο νέου Ταμείου που θα αποφασίσει η Σύνοδος Κορυφής

admin

Πετρέλαιο: Άνοδος 19,1% στο συμβόλαιο Ιουνίου -Στα 13,78 δολάρια

admin

Στη Notos Com οι μάρκες Shiseido και Dolce & Gabbana

admin

Σε Χάρη Κυριαζή και Σπύρο Τζίτζο τα ηνία της Λάρκο

admin

Ξεπέρασαν τις 60.000 οι νεκροί στην Ευρώπη

admin

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε μήνυμα για καλή ανάρρωση στον Μπόρις Τζόνσον

admin