Image default
Επιχειρήσεις

Σ. Κόκκαλης: Να δυναμώσουμε τη θέση της Intralot – H νέα στρατηγική του Ομίλου

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intralot  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 στο Κέντρο Καινοτομίας της Εταιρίας στην Αθήνα και παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα, οι επιχειρησιακές εξελίξεις και οι επιτυχίες για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2019, καθώς και η Στρατηγική της επόμενης μέρας του Ομίλου, τα επιτεύγματα της Εταιρίας το 2020 και οι προοπτικές ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Intralot κ. Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Η Εταιρία επιδιώκει να ενδυναμώσει τη θέση της μέσα από νέα προϊόντα και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε κύριες αγορές, καθώς και να αξιολογήσει όλες τις διαθέσιμες στρατηγικές επιλογές για τη βελτιστοποίηση της κεφαλαιακής της διάρθρωσης και τη μεγιστοποίηση της αξίας των ενδιαφερομένων μερών.»

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot  κ. Χρήστος Δημητριάδης, παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2019 και τις επιχειρησιακές εξελίξεις της Εταιρίας, εστιάζοντας στις ευκαιρίες για την αξιοποίηση των πρόσφατων επενδύσεων της στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και προηγμένων υπηρεσιών, με στόχο την επίτευξη οικονομιών κλίμακας και την ενδυνάμωση της οικονομικής της θέσης.

Επιπλέον, παρουσίασε τη νέα στρατηγική του Ομίλου που θα οδηγήσει την Εταιρία στην επόμενη μέρα μέσα από πέντε πυλώνες: Δημιουργία επιχειρηματικής καινοτομίας μέσω ψηφιακής τεχνολογίας στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε, Βελτιστοποίηση της ποιότητας υπηρεσιών και επίτευξη οικονομιών κλίμακας, Στοχευμένη ανάπτυξη με πωλήσεις B2G/B2B σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, Επίτευξη Συνεργασιών για την απόκτηση αδειών λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών (B2C) και Βελτιστοποίηση κεφαλαιακής διάρθρωσης. Η νέα πελατοκεντρική οργανωτική δομή της Intralot και η ισχύς μετασχηματισμού της τεχνολογίας της θα έχουν βασικό ρόλο στην επιχειρηματική καινοτομία και τη δημιουργία αξίας, δίνοντας ώθηση στην Εταιρία να επιδιώξει μελλοντικές ευκαιρίες. Επιπλέον, παρουσίασε τα πρόσφατα επιτεύγματα μέσα στο 2020 και τις προοπτικές.

«Η Intralot είναι μια Εταιρία με μεγάλη ιστορία και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η ηγετική μας θέση στηρίζεται στην πελατοκεντρική μας προσέγγιση και στο πώς η τεχνολογία και οι υπηρεσίες μας μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να καινοτομούν», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

«Το 2020, ξεκινήσαμε να υλοποιούμε τη νέα μας στρατηγική λανσάροντας τη νέα λύση αθλητικού στοιχηματισμού Intralot ORION στην Μοντάνα και την Περιφέρεια της Κολούμπια στις ΗΠΑ, εισάγοντας τα παιχνίδια eSports στο Περού και εξασφαλίζοντας δύο ακόμα νέες σχετικές συμφωνίες, αναπτύσσοντας τη νέα καινοτόμα ψηφιακή λύση LOTOS Xi για Διαδικτυακές Λοταρίες, υπογράφοντας νέες συμφωνίες για την υλοποίηση του LOTOS Xi σε τέσσερις νέους πελάτες και επικυρώνοντας μια νέα συμφωνία για την υλοποίηση Keno.»

O κ. Χρήστος Δημητριάδης ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου Intralot , οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα της Εταιρίας, για την αφοσίωση τους στην άριστη εξυπηρέτηση των Πελατών μας παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19, διασφαλίζοντας την επιχειρηματική συνέχεια.

 

Σχετικα αρθρα

Η Profile «Silver Sponsor» στο 5ο International Funds Summit στην Κύπρο

admin

Revoil: Αύξηση 60% στα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin

Αρχές Αυγούστου αρχίζει η παραγωγή στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στις Σέρρες

admin

«Τεχνολογία για Όλους» από την Cosmote

admin

ΔΕΠΑ: Σε νέα φάση ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του αγωγού EastMed

admin

To Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συμμετέχει για 2η χρονιά στη ΔΕΘ

admin

Ξεχωριστές θυγατρικές για τεχνικές υπηρεσίες, call centers και καταστήματα εξετάζει ο ΟΤΕ 

admin

Εμπλοκή στη μίσθωση των εργοστασίων της ΕΒΖ

admin

MYTILINEOS: Συνεργασία με τον οργανισμό The Tipping Point

admin

H Cardlink συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

admin

Τουρκία: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού

admin

Συμφωνία συνεργασίας Interamerican-Attica Bank στις τραπεζοασφάλειες

admin

Μπουλντόζες και στη Κασσιόπη, έστω και για …προεργασίες

admin

Ομολογιακό 41,5 εκατ. για θυγατρική της REDS

admin

Μάχη επιβίωσης για τις επιχειρήσεις – Πώς θα γίνει το νέο αναπτυξιακό «restart»  

admin

Θεοχάρης: Με υγειονομικό διαβατήριο θα έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα

admin

Εθνική: Κέρδη προ φόρων 423 εκατ. στο 9μηνο

admin

Intrakat: Απόσχιση του κλάδου μεταλλικών κατασκευών

admin