Image default
Επιχειρήσεις

Plazz: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει σε live χρόνο για την πληρότητα της παραλίας

Μια νέα ημέρα με ξεχωριστές προκλήσεις και αναζήτηση λύσεων έχει ξεκινήσει για τις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και τις οργανωμένες παραλίες της χώρας που αναμένεται να αποτελέσουν το «αντικείμενο του πόθου» για εγχώριους και ξένους επισκέπτες,  ύστερα από την κορύφωση της κρίσης της πανδημίας.

Η βραβευμένη πλατφόρμα online κράτησης και διαχείρισης παραλίας Plazz που διαθέτει ήδη ένα δίκτυο από 3.500 ξαπλώστρες σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 50.000 χρήστες, ανταποκρινόμενη απόλυτα στα ζητούμενα  που διαμορφώθηκαν – μέσα από την έρευνα που διεξήγαγε σε οργανωμένες παραλίες/πισίνες τόσο στην Αττική, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα – προσάρμοσε στις νέες συνθήκες, τις ανανεωμένες της υπηρεσίες, με στόχο την προστασία της υγείας των χρηστών της, με όλες  τις απαραίτητες εκείνες προϋποθέσεις που θα συνεχίζουν να προσφέρουν την απόλαυση της παραλίας χωρίς επιφυλάξεις και ανησυχία για την επιλογή τους.

Plazz: Ασφάλεια για τους επισκέπτες – εγγύηση για τις τουριστικές επιχειρήσεις 

Η πλατφόρμα Plazz, αποτελεί την καλύτερη επιλογή και έναν αξιόπιστο συνεργάτη στο πλευρό των επιχειρήσεων. Το μεγάλο της δίκτυο και το προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα περιεχόμενο της,  την καθιστούν μοναδική στο είδος της και ως ένα εύχρηστο δυναμικό εργαλείο beach management.

Με την πλατφόρμα, οι ιδιοκτήτες μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις κρατήσεις, ώστε να οργανώνουν εύκολα και άμεσα τους επισκέπτες που προσέρχονται στην παραλία ή στην πισίνα χωρίς απώλειες και δυσαρεστημένους πελάτες και να έχουν στην διάθεση τους όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να απολυμαίνουν τους χώρους και τα αντικείμενα ύστερα από κάθε αναχώρηση επισκέπτη.

Μέσω της Plazz, η επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει ειδικά εκπτωτικά πακέτα για τις reserved ξαπλώστρες στην παραλία ή στην πισίνα ώστε να αυξήσει την προσέλκυση των επισκεπτών όπως επίσης και την δυνατότητα  αναλυτικής εικόνα στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας και εσόδων.

“Τόσο οι επισκέπτες, όσο και οι τουριστικές επιχειρήσεις” σύμφωνα με τους ιδρυτές της πλατφόρμας Plazz “χρειάζονται να αισθάνονται ασφαλείς και εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε, όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε να τους προσφέρουμε, ένα περιβάλλον ασφάλειας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη”.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χρήστες της πλατφόρμας και της συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς κοινωνικής απόστασης (social distancing) και την ανάγκη του κόσμου για ασφάλεια, σχεδίασαν από την αρχή τον χάρτη απεικόνισης του χώρου της παραλίας και της πισίνας ώστε να είναι διακριτές οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων των ομπρελών. Έθεσαν σε εφαρμογή τη δυνατότητα περιορισμού μαζικής προσέλευσης σε επιλεγμένες ώρες προς αποφυγήν συνωστισμού. Πρόσθεσαν τη δυνατότητα αυτόματης εμφάνισης στην εφαρμογή τον καταλόγου φαγητού / ποτού (food menu) της επιχείρησης ώστε να αποφεύγεται κάθε επαφή με οποιονδήποτε τυπωμένο κατάλογο.

“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις επιχειρήσεις και συνεχίζουμε με οργάνωση και αξιοπιστία για να αναδείξουμε την χώρα μας όχι μόνο ως τον πιο κορυφαίο αλλά και ως τον πιο ασφαλή προορισμό”

 

Σχετικα αρθρα

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο Management Conference του TÜV NORD Group

admin

Εμπλοκή Diversa σε επενδυτικό σχέδιο στη Ζάμπια

admin

«Σήκωσε» 260 εκατ. με επιτόκιο 6,875% η Frigoglass

admin

Προειδοποιεί για ηλεκτρονική απάτη ο Κωτσόβολος

admin

Lamda Development: Νέο μη εκτελεστικό μέλος ο Άρης Σερμπέτης

admin

Στροφή των καταναλωτών στα τυποποιημένα τρόφιμα – Πάνω από 5% η αύξηση τζίρου στα σούπερ μάρκετ το 2020

admin

Χ.Α.: Θα δοθεί βαρύτητα στην πορεία των κρουσμάτων στο εσωτερικό

admin

Χατζηθεοδοσίου: Στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα, απαιτείται οριζόντια στήριξη επιχειρήσεων

admin

Χρηματιστήριο: Στο ζύγι το διαφαινόμενο lockdown στη χώρα

admin

Creta Farms: Αλλαγή ΔΣ με την ψήφο των τραπεζών

admin

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Η Euroxx αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή από τα €9,20 στα €12

admin

Πρόστιμο €150.000 για παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

admin

ΕΧΑΕ: Στα €5,9 εκατ. αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη 9μήνου

admin

Η επένδυση στο Ελληνικό προχωράει ταχύτατα – Νέα συνεργασία Lamda Development με TEMES

admin

Β. Ψάλτης: Δάνεια 14 δισ. ευρώ από Alpha Bank ως το 2022

admin

JUMBO: Εισηγείται τη διανομή και νέου προμερίσματος

admin

Τσουνάμι απολύσεων σε United και American Airlines: Στην έξοδο 32.000 εργαζόμενοι

admin

ΗΠΑ: Αύξηση κατά 50% και 20 δισ. δολάρια της αγοράς βιντεοπαιχνιδιών την τελευταία 10ετία

admin