Image default
Επιχειρήσεις

Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι

Την Πέμπτη, 18 Ιουνίου εγκαινιάζεται ένα νέο κατάστημα JYSK, στο Χαλάνδρι, στη Λ. Μεσογείων 335, ενισχύοντας το δίκτυο της Δανέζικης αλυσίδας που φτάνει έτσι τα 35 καταστήματα στην Ελλάδα. Το δίκτυο της JYSK αναπτύσσεται συνεχώς, σε πλήρη εφαρμογή του αρχικού στόχου των 40 καταστημάτων έως το τέλος του 2020 με βάση το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε το 2015, χρονιά εισόδου της JYSK στη χώρα μας.

Το Χαλάνδρι αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος εκεί, η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 35 καταστήματα στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Με το νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι η JYSK φτάνει τα 35 καταστήματα στην Ελλάδα και μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο των 40 καταστημάτων στην πενταετία. Παρά τη μικρή καθυστέρηση που προκάλεσε το lockdown λόγω της πανδημίας είμαστε εντός του πλάνου για να κλείσουμε το οικονομικό μας έτος που τελειώνει τον Αύγουστο με συνολικά 8 νέα καταστήματα ενώ το πλάνο επέκτασης για το επόμενο οικονομικό έτος προβλέπει ακόμα 10 καταστήματα. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας αποτελέσματα. Σύντομα ένας νέος κύκλος επέκτασης θα ανοίξει καθώς στόχος μας είναι να φτάσουμε σε όλους τους μεγάλους δήμους και πόλεις της Ελλάδας».

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στο Χαλάνδρι, αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στη Λ. Μεσογείων 335.

Οι πελάτες στο κατάστημα του Χαλανδρίου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος της JYSK είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία Click & Collect.

 

Σχετικα αρθρα

Νέους γενικούς διευθυντές ανακοίνωσε η ΔΕΗ

admin

Intralot: Πρώτο Βραβείο για το Τερματικό PhotonX στα Διεθνή Βραβεία IGA 2020

admin

Trastor: Tην απόκτηση ακινήτου της Πειραιώς Leasing ενέκρινε η ΓΣ

admin

Ντεμπούτο στην Ελλάδα για τα καταστήματα επίπλων Ashley Homestores

admin

Ελλάκτωρ: Αύξηση 153% στα EBITDA 9μηνου

admin

Πειραιώς: Τι σηματοδοτεί η έκδοση νέου Tier ΙΙ

admin

Inform Λύκος: Σημαντική αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας

admin

FG Europe: Με ποσοστό 97,54% η Silaner μετά τη Δημόσια Πρόταση

admin

Κωτσόβολος: Μια υποτροφία για 4ετή φοίτηση στους υπαλλήλους της

admin

Πρόστιμα έως 100.000 ευρώ για εταιρείες που δεν ενημερώνουν την πλατφόρμα e-Καταναλωτής

admin

Διακρίσεις για μέλι που διατίθεται από την ΑΒ Βασιλόπουλος

admin

Σφοδρές αντιδράσεις για τον «ξαφνικό θάνατο» στην Εστίαση

admin

Βόλος: Αναστέλλει τη λειτουργία της η “ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ”, λόγω έλλειψης πρώτων υλών και μείωσης παραγγελιών

admin

Νέος πρόεδρος στην ΕΤΑΔ ο Αντώνιος Μπέζας

admin

Tencent: Σε δυσθεώρητα ύψη η χρηματιστηριακή της αξία ξεπέρασε αυτή του Facebook

admin

Όμιλος Φάις και Radisson Blu ενώνουν δυνάμεις στη Σαντορίνη

admin

ΕΥ: Η πανδημία δημιούργησε πρόσθετες προκλήσεις για την ακεραιότητα των επιχειρήσεων

admin

Uber: Επενδύει 170 εκατ. στη Lime

admin