Image default
Επιχειρήσεις

INTRALOT: Παρουσίασε την νέα ψηφιακή λύση «Lotos Xi»

Η INTRALOT παρουσιάζει το Lotos Xi, τη νέα προηγμένη ψηφιακή λύση για λοταρίες, που έχει σχεδιαστεί με στόχο να ενισχύσει τη λειτουργία τους και να δημιουργήσει μια ενοποιημένη εμπειρία παίκτη, προσφέροντας γρήγορο και ελκυστικό περιεχόμενο, απλοποιημένο για όλα τα κανάλια διανομής.

Το Lotos Xi δίνει τη δυνατότητα στον πάροχο να ελέγχει τις συνδρομές των παικτών σε οποιοδήποτε διαθέσιμο παιχνίδι και να διαχειρίζεται το περιεχόμενο τους, επιτρέποντας την πλήρη παραμετροποίηση του με βάση τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς (τοπικοποίηση) και τις προσωπικές προτιμήσεις του παίκτη. Η λύση είναι διαθέσιμη σε πολλαπλά κανάλια και προσφέρει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων και ελκυστικών παιχνιδιών.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης των ψηφιακών δεδομένων με στόχο τη διαμόρφωση εξατομικευμένης εμπειρίας παίκτη, δημιουργώντας προστιθεμένη αξία για τη Λοταρία αλλά και για τον ίδιο τονπαίκτη.

Όπως όλες οι λύσεις επόμενης γενιάς της INTRALOT, το Lotos Xi είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί ανεξάρτητα από την τεχνολογική υποδομή (infrastructure-agnostic), ενώ η αρχιτεκτονική του επιτρέπει την ομαλή διασύνδεση με υπάρχοντες πλατφόρμες διασφαλίζοντας την ακεραιότητα και το υπεύθυνο παιχνίδι.

Παράλληλα, η ομαλή διασύνδεση του με το Lotos X Orchestrator ενεργοποιεί μια σειρά από ανεξάρτητες μικροϋπηρεσίες (microservices), οι οποίες εξασφαλίζουν άμεση και εύκολη διασύνδεση με την οικογένεια προϊόντων του Lotos X, καθώς και με άλλες πλατφόρμες/συστήματα τρίτων συνεργατών, επιτρέποντας τη βέλτιστη και γρήγορη διάθεση στην αγορά. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρεται σε cloud, onpremise ή υβριδικά.

«Η ψηφιακή μας τεχνολογία παρέχεται σε λοταρίες σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μαςδιαθέτουν πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες, που οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη τους», είπε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.

«Η αξιοποίησητων ψηφιακών τεχνολογιών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών δημιουργεί πολύτιμες ευκαιρίες για τις λοταρίες, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση με νέους παίκτες εξοικειωμένους με τις σύγχρονες τεχνολογίες και να ενδυναμώσουν την εμπιστοσύνη των υπαρχόντωνπαικτών τους σε όλα τα κανάλια διανομής».

«Ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις, αναπτύξαμε το Lotos Xi με σκοπό η INTRALOT να παρέχει μια καινοτόμα λύση στις λοταρίες για την αναβάθμιση της εμπειρίας των παικτών, τόσο στα επίγεια σημεία πώλησης, όσο και στα ψηφιακά», δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Executive VP, Group ChiefCommercial Officer, του Ομίλου INTRALOT. «Η νέα μας λύση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και έχει ήδη εξασφαλίσει την υλοποίηση της σε τέσσερις λοταρίες με στόχο να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία τους και να μεγιστοποιήσει τα οφέλη για τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται».

Σχετικα αρθρα

Η Daily Mail ζητά από τους εργαζομένους να πληρώσει μέρος του μισθού τους σε μετοχές

admin

ΧΑ: Δύσκολη η αξιολόγηση του κινδύνου

admin

Στο α’ εξάμηνο του 2020 η «αλλαγή σελίδας» στη ΔΕΗ

admin

Η EY δεσμεύεται για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα μέχρι το τέλος του 2020

admin

Nέα εμπλοκή στη συμφωνία ΣΙΔΜΑ-Μπήτρου

admin

Euroxx: Ανεβάζει στα 15,8 ευρώ την τιμή-στόχο για ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

admin

Πρώτος θάνατος από τον κορονοϊό στα Μπαρμπέιντος

admin

Αυξήθηκαν στα €16,82 δισ. τα υπό διαχείριση κεφάλαια θεσμικής διαχείρισης στο 9μηνο του 2020

admin

Οριστικό: Η Tesla έρχεται Ελλάδα-Ζητάει προσωπικό

admin

ΕΥ: Πώς βλέπουν οι επενδυτές τις επιδόσεις των επιχειρήσεων σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης

admin

Σερβία: Σε 284 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού, συνολικά 1.908

admin

Η DHL Express μεγαλώνει το στόλο της σε φορτηγά αεροσκάφη Boeing 767-300

admin

Στο δίκτυο Endeavor εντάχθηκαν οι Matternet και NumberAI

admin

Victor Crespo (JTI): Μετασχηματίζει τη ΣΕΚΑΠ σε εξαγωγική δύναμη

admin

50+1 χρόνια από το ιστορικό «Αστρασφαλιστήριο Ζωής»

admin

Ερευνα: Πώς η πανδημία εκτόξευσε το ηλεκτρονικό εμπόριο

admin

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με στελέχη της Landis+Gyr για την νέα επένδυση στην Κόρινθο

admin

Ναυπηγεία Σύρου: Ξεκίνησε η εξόφληση των εργαζομένων

admin