Image default
Επιχειρήσεις

Τρεις σημαντικές διακρίσεις για την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στη διοργάνωση  των Health and Safety Awards 2020, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο προστασίας και τις άριστες επιδόσεις στον κρίσιμο τομέα της Υγείας & Ασφάλειας. Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της σταθερής στρατηγικής, που θέτει στο επίκεντρο την ευημερία, καθώς και την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, σε όλο τον οργανισμό.  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει διαρκώς στην ενίσχυση της κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας και θέτει υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές για την ενίσχυση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για όλους. 

Πιο συγκεκριμένα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, απέσπασε:

Διάκριση WINNER, για τη στρατηγική Υγείας και Ασφάλειας της εταιρείας
Χρυσό Βραβείο για το πρόγραμμα «Ασφάλεια Βασισμένη στη Συμπεριφορά»
Χρυσό Βραβείο για την καινοτομία και τη χρήση των έξυπνων γυαλιών (smart glasses) στον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας
Η Σουζάνα Ραρή, Διευθύντρια Εφοδιαστικής Αλυσίδας, για Ελλάδα & Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Η Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν την συστηματική μας αφοσίωση και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μας σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Λαμβάνουμε καθημερινά τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ώστε οι άνθρωποί μας, οι συνάδελφοί και οι συνεργάτες μας, να μπορούν να κάνουν τη δουλειά που αγαπούν κάτω από άριστες συνθήκες».

Το πρόγραμμα «Ασφάλεια Βασισμένη στη Συμπεριφορά», για το οποίο διακρίθηκε η εταιρεία, προάγει την κουλτούρα της ασφαλούς συμπεριφοράς, εμπλέκοντας ενεργά όλους τους εργαζομένους. Μέσα από δράσεις και επικοινωνίες πάνω σε ποικίλες θεματικές, η εταιρεία έχει στόχο την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, την ασφάλεια στον χώρο εργασίας και την ενίσχυση του διαλόγου και της ανατροφοδότησης σε θέματα ασφαλούς συμπεριφοράς.

Επιπλέον η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει σημαντικούς πόρους στον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας και καινοτομεί εισάγοντας νέα τεχνολογικά εργαλεία, όπως τα «έξυπνα γυαλιά» (smart glasses) και οπτικοακουστικά συστήματα, τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνολογικές λειτουργείες, επιτρέπουν την ταχύτερη διερεύνηση περιστατικών παρέχοντας πληρέστερη και ταχύτατη ενημέρωση, καθώς και την πρόληψη περιστατικών μέσα από αυτόματα συστήματα ανίχνευσης πιθανών ατυχημάτων.

Η εταιρεία έλαβε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα κατά την περίοδο του Covid-19, για να διασφαλίσει την υγεία & την ασφάλεια των ανθρώπων και των συνεργατών της. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης, εξασφάλισε την προστασία των ανθρώπων στην αγορά και στις παραγωγικές μονάδες, με κατάλληλο εξοπλισμό και αυστηρά μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Παράλληλα, οι εργασίες γραφείου και οι συναντήσεις μεταφέρθηκαν άμεσα διαδικτυακά, ενώ διατηρήθηκε σταθερή επικοινωνία και ενημέρωση για όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας στις νέες συνθήκες εργασίας. Ακολουθώντας τη σταδιακή άρση των μέτρων, η εταιρεία συνεχίζει να λαμβάνει αυστηρά μέτρα, με βάση τις οδηγίες των αρχών και τις τρέχουσες εξελίξεις, εξασφαλίζοντας την προστασία των ανθρώπων και των συνεργατών της.

 

Σχετικα αρθρα

Παπουτσάνης: Επιστροφή κεφαλαίου 0,54€ ανά μετοχή

admin

Ανοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο της Alpha

admin

Απαιτείται επειγόντως ένα Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης – θα χρειαστεί τέταρτος πυλώνας ευρωπαϊκής χρηματοδότησης

admin

Νετανιάχου: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας για τις ημέρες του Εβραϊκού Πάσχα

admin

Αίγυπτος: Στους 78 οι νεκροί, στα 1.173 τα κρούσματα του κορονοϊού

admin

KLEEMANN: Παράδοση των 21 σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας

admin

Audiovisual: Παρουσίαση πενταετούς πλάνου 2020- 2024

admin

ΝP Ασφαλιστική: 208 σεμινάρια επαναπιστοποίησης από το 2015

admin

Folli Follie: Αύριο το ραντεβού της οικογένειας Κουτσολιούτσου με την 35η ανακρίτρια

admin

PlayStation 5 vs Χbox: Πότε κυκλοφορούν οι νέες κονσόλες και σε ποια τιμή

admin

Καταγγελία Viva κατά ART BG Ελλάδος για τη συναυλία του Bryan Adams

admin

Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές στα καταστήματα Wind

admin

Viohalco: Στην αυριανή ετήσια συνέλευση των Βρυξελλών η απόφαση για μέρισμα 0,01 ευρώ/μετοχή

admin

Κούγιας για Folli Follie: Σκανδαλώδης μη κλήση σε απολογία του Μπεγιέτη, πρώην CFO της θυγατρικής στην Ασία

admin

Η BEYOND 4.0 ως ψηφιακός επιταχυντής

admin

Coca-Cola HBC: Καταργεί την πλαστική μεμβράνη στις πολυσυσκευασίες

admin

Πάτρα-Πύργος: Εκκρεμούν δύο εγκρίσεις από την Κομισιόν για να μπουν οι μπουλντόζες

admin

Αισιόδοξος ο Τραμπ: Οι θάνατοι στις ΗΠΑ θα είναι λιγότεροι από 100.000

admin