Image default
Επιχειρήσεις

Ryanair: Επανεκκίνηση στην Ελλάδα με 30 δρομολόγια από Αθήνα και 30 από Θεσσαλονίκη

Στην επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με πτήσεις προς 30 προορισμούς τόσο από την πρωτεύουσα όσο και τη συμπρωτεύουσα προχωρά η Ryanair, μετά από μια περίοδο αναγκαστικής διακοπής εξαιτίας των περιορισμών του Covid-19.

Στις 24 Ιουνίου η πτήση Αθήνα – Ρώμη (Ciampino) σηματοδότησε την έναρξη του θερινού προγράμματος της ιρλανδικής low cost αεροπορικής για το 2020 στην Αθήνα, με το πλήρες πρόγραμμα να ισχύει από την 1η Ιουλίου, με πτήσεις προς 30 προορισμούς όπως η Μπολόνια, το Βερολίνο ή το Παρίσι.

Αντίστοιχα και από τη Θεσσαλονίκη, επίσης μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες, όπου τα αεροσκάφη της εταιρείας παρέμειναν καθηλωμένα, η Ryanair, ξεκίνησε με την πρώτη πτήση για την Πάφο στις 24 Ιουνίου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει 30 προορισμούς όπως η Ρώμη, το Παρίσι και η Φραγκφούρτη.

«Σε συνέχεια της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών, οι Ευρωπαίοι μπορούν να προγραμματίσουν την καλοκαιρινή απόδραση που δικαιούνται, με τις πιο φθηνές τιμές και με ασφάλεια που προσφέρουν τα νέα υγειονομικά μέτρα που εφαρμόζει η  Ryanair για την προστασία και την καλή υγεία των πληρωμάτων και των πελατών της, καθώς αυξάνει τη δραστηριότητά της αυτό το καλοκαίρι», αναφέρουν οι επιτελείς της εταιρείας. «Η Ryanair επανεκκινεί τις πτήσεις  της από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μετά από σχεδόν 4 μήνες διακοπής. Το θερινό  πρόγραμμα της Ryanair για την Αθήνα προσφέρεται στο σύνολό του στη διάθεση του κοινού για κρατήσεις, συμπεριλαμβάνοντας 30 δρομολόγια προς προορισμούς αναψυχής και business σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε εκ μέρους της Ryanair, η Chiara Ravara.

Για να προωθήσει την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι 2020, η Ryanair εγκαινίασε πωλήσεις θέσεων από μόνο 19,99 ευρώ, απλή διαδρομή, για ταξίδι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2020, με την κράτηση να έχει ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Ιουλίου,  αποκλειστικά μέσω του Ryanair.com.

«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας  από και προς την αεροπορική αγορά της Αθήνας», ανέφερε σχετικά η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του κ. Γιώργου Βήλου, Γενικού Διευθυντή Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, ότι « το δίκτυο της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη συμβάλλει στη συνδεσιμότητα της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας».

Σχετικα αρθρα

Αυτές είναι οι 20 εταιρείες που προτιμούν οι Millennials – Η λίστα για το 2021

admin

Αποκαλυπτική έρευνα για την Microsoft: Τι απάντησαν 132.0000 εργαζόμενοι

admin

Ανδριόπουλος (Dimand): «Στρατηγική η απόφασή μας να ασχολούμαστε με αστικές αναπλάσεις»

admin

Agrino: Βραβεύτηκε για την Κοινωνική της Ευθύνη

admin

S&P: Υποβάθμισε την Ελλάκτωρ σε CCC+ με αρνητικό outlook

admin

Ελλάκτωρ: Υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας από την Standard and Poor’s

admin

Ελλάκτωρ: Υποβάθμιση πιστοληπτικής αξιολόγησης από την Standard and Poor’s

admin

Polestar 0 project: Το πρώτο ουδέτερο κλιματικά αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο μέχρι το 2030

admin

AS Company: Μείωση πωλήσεων και κερδοφορίας το 2020

admin

Premia: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ – Το νέο μέλος

admin

Alpha Bank: Καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ η νέα τραπεζική εταιρεία

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Τεστ κοπώσεως

admin