Image default
Επιχειρήσεις

Ryanair: Επανεκκίνηση στην Ελλάδα με 30 δρομολόγια από Αθήνα και 30 από Θεσσαλονίκη

Στην επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με πτήσεις προς 30 προορισμούς τόσο από την πρωτεύουσα όσο και τη συμπρωτεύουσα προχωρά η Ryanair, μετά από μια περίοδο αναγκαστικής διακοπής εξαιτίας των περιορισμών του Covid-19.

Στις 24 Ιουνίου η πτήση Αθήνα – Ρώμη (Ciampino) σηματοδότησε την έναρξη του θερινού προγράμματος της ιρλανδικής low cost αεροπορικής για το 2020 στην Αθήνα, με το πλήρες πρόγραμμα να ισχύει από την 1η Ιουλίου, με πτήσεις προς 30 προορισμούς όπως η Μπολόνια, το Βερολίνο ή το Παρίσι.

Αντίστοιχα και από τη Θεσσαλονίκη, επίσης μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες, όπου τα αεροσκάφη της εταιρείας παρέμειναν καθηλωμένα, η Ryanair, ξεκίνησε με την πρώτη πτήση για την Πάφο στις 24 Ιουνίου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει 30 προορισμούς όπως η Ρώμη, το Παρίσι και η Φραγκφούρτη.

«Σε συνέχεια της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών, οι Ευρωπαίοι μπορούν να προγραμματίσουν την καλοκαιρινή απόδραση που δικαιούνται, με τις πιο φθηνές τιμές και με ασφάλεια που προσφέρουν τα νέα υγειονομικά μέτρα που εφαρμόζει η  Ryanair για την προστασία και την καλή υγεία των πληρωμάτων και των πελατών της, καθώς αυξάνει τη δραστηριότητά της αυτό το καλοκαίρι», αναφέρουν οι επιτελείς της εταιρείας. «Η Ryanair επανεκκινεί τις πτήσεις  της από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μετά από σχεδόν 4 μήνες διακοπής. Το θερινό  πρόγραμμα της Ryanair για την Αθήνα προσφέρεται στο σύνολό του στη διάθεση του κοινού για κρατήσεις, συμπεριλαμβάνοντας 30 δρομολόγια προς προορισμούς αναψυχής και business σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε εκ μέρους της Ryanair, η Chiara Ravara.

Για να προωθήσει την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι 2020, η Ryanair εγκαινίασε πωλήσεις θέσεων από μόνο 19,99 ευρώ, απλή διαδρομή, για ταξίδι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2020, με την κράτηση να έχει ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Ιουλίου,  αποκλειστικά μέσω του Ryanair.com.

«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας  από και προς την αεροπορική αγορά της Αθήνας», ανέφερε σχετικά η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του κ. Γιώργου Βήλου, Γενικού Διευθυντή Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, ότι « το δίκτυο της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη συμβάλλει στη συνδεσιμότητα της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας».

Σχετικα αρθρα

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος Covid-19 για τους εργαζόμενους

admin

Vitex: «Βάφει» 10 νοσοκομεία με 1.000 δωμάτια σε 5 χώρες

admin

Στρατηγικός επενδυτής η Sterner Stenhus στην Pasal

admin

Attica Group: Αύξηση κερδών στα 20,85 εκατ. ευρώ το 2019

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Στρέφεται στις αγορές για επενδύσεις σε μια κρίσιμη περίοδο

admin

Σταύρου (AB) – Παντελιάδης (METRO): Νέες επενδύσεις στο ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων

admin

ΑΚΤΩΡ: Οριστικός ανάδοχος για σιδηροδρομικό έργο €573 εκατ. στη Ρουμανία

admin

Με λίγα «κλικ» η αίτηση για επιπλέον τετραγωνικά μέτρα στον δήμο Αθηναίων

admin

Οι κωδικοί των ξένων επενδυτών στο ελληνικό χρηματιστήριο τον Ιούλιο

admin

Vodafone: Σε πιλοτική εφαρμογή το Vodafone Giga City 5G στα Τρίκαλα

admin

Επενδύσεις και άνοιγμα σε νέες αγορές από τη Νιτσιάκος

admin

Συμμετοχή της ΜΕΒΓΑΛ στην Anuga 2019

admin

Συζητήσεις Intralot με τράπεζες για τα δάνεια

admin

COSMOTE: Τεχνικοί και πελάτες μαζί στη μάχη κατά του κορωνοϊού – Οδηγίες προφύλαξης για όλους

admin

Κορονοϊός: Η Σουηδία πέρασε το όριο των 1.000 θανάτων

admin

Δεύτερες σκέψεις για το πωλητήριο των ΕΛ.ΠΕ.

admin

Βεστάγκερ: Το θέμα των ομολόγων κορονοϊού δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού

admin

Υπεγράφη η νέα επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας στον ΟΛΘ

admin