Image default
Επιχειρήσεις

British American Tobacco Hellas: Στήριξη €10 εκατ. στο λιανεμπόριο την επόμενη 3ετία

Η British American Tobacco, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, προχωράει σε σημαντική ενίσχυση των Ελλήνων λιανεμπόρων στο πλαίσιο των ενεργειών της για συμβολή στην προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης της λειτουργίας της αγοράς μετά την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, το ελληνικό λιανεμπόριο ενισχύεται με πάνω από 10 εκατομμύρια € για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς ο Όμιλος προχωράει σε νέες επενδύσεις στην Ελλάδα. Έπειτα από δύο χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά και σε συνέχεια της ζήτησης από τους λιανεμπόρους και τους καταναλωτές, ως μια επιτυχημένη διεθνώς εναλλακτική του καπνίσματος, το προϊόν ατμίσματος Vype ePen 3, που πρόσφατα αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία ατμίσματος στη μεγαλύτερη έρευνα καταναλωτών που πραγματοποιείται στη Βρετανία για καινοτόμα προϊόντα, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στα σημεία λιανικής πώλησης. Αρχικά, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε περίπου 1.500 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα να επεκταθούν και σε περαιτέρω σημεία πώλησης μέσα στην επόμενη περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με την NOBACCO ενισχύεται, καθώς το Vype ePen 3 θα συνεχίσει να διατίθενται και μέσω των σημείων πώλησης της NOBACCO και του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr/vype.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, δήλωσε:

«Ιδιαίτερα σε αυτή την συγκυρία που η ελληνική οικονομία προσπαθεί να επανέλθει μετά την περίοδο του κορωνοϊού, θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε περαιτέρω τους Έλληνες λιανέμπορους, επιλέγοντας τη μικρή λιανική στην Ελλάδα ως μια από τις σημαντικές αγορές πανευρωπαϊκά που παρουσιάζουμε την προηγμένη τεχνολογία του Vype».

Όλα τα συστατικά, τα οποία περιέχονται στις κάψουλες Vype, ελέγχονται από τους ειδικούς επιστήμονες της οµάδας της British American Tobacco και κυκλοφορούν κατόπιν δεκάδων επιστημονικών ερευνών και αναλύσεων. Η μικρή λιανική έχει πληγεί ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια, και οι επενδύσεις αυτές αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθειά τους για ανάκαμψη.

Η πρόσφατη ανάδειξη του Vype ως Προϊόν της Χρονιάς στη Βρετανία, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία, μετά από την αντίστοιχη επιτυχία του 2019, ενισχύοντας την δυναμική των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Ομίλου με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, και, παράλληλα, αναγνωρίζοντας περαιτέρω το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της British American Tobacco. Το Vype, που είναι ο ηγέτης της αγοράς των προϊόντων ατμίσματος στην Ευρώπη και είναι το Νο. 1 προϊόν ατμίσματος σε μερίδιο αξίας σε σημαντικές αγορές, όπως η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία, χαρακτηρίστηκε από τους καταναλωτές που συμμετείχαν στην έρευνα ως μια συσκευή που διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό, ενώ έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις παγκοσμίως.

Σχεδιασμένο από ειδικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Vype είναι μια compact συσκευή κλειστού συστήματος, με υψηλή απόδοση, ασφάλεια και ποιότητα, με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία χρήσης αφού λειτουργεί με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, διαθέτοντας παράλληλα υψηλή απόδοση μπαταρίας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος της British American Tobacco επενδύει σημαντικά στις νέες κατηγορίες προϊόντων, προσφέροντας σήμερα μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων καπνού σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Με σημαντικές επενδύσεις πάνω από 4 δισ. δολάρια στην κατηγορία των προϊόντων ατμίσματος, ο Όμιλος εφαρμόζει όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας κατά τη δημιουργία και την παραγωγή των δυνητικά μειωμένου κινδύνου προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων ατμίσματος Vype.

Συνολικά, πάνω από 1.500 επιστήμονες, μηχανικοί και ειδικοί στον τομέα του καπνού εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με βασικό στόχο τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας καινοτόμων προϊόντων για όλες τις κατηγορίες των ενήλικων καπνιστών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά, όπου ο Όμιλος διαθέτει ολόκληρη τη γκάμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς δυνητικά μειωμένου κινδύνου (θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και προϊόν ατμίσματος Vype). Οι νέες επενδύσεις της British American Tobacco αναμένεται να αυξήσουν περαιτέρω και την κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο του Ομίλου στον Πειραιά.

Σχετικα αρθρα

Η λίστα μεγαλώνει: Αυτές είναι οι εταιρείες που καταργούν τα γραφεία, για πάντα

admin

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες με συνεργάτες του δικτύου

admin

Westnet: Ενίσχυση πωλήσεων και σημαντική αύξηση κερδοφορίας το 2019

admin

ΗΠΑ: Άνω του 10% του πληρώματος του αεροπλανοφόρου “Θίοντορ Ρούζβελτ” θετικό στον κορονοϊό

admin

Volotea: Eφτασε το 1 εκατ. επιβάτες στα δρομολόγια από Αθήνα

admin

Πετρέλαιο: Κορονοιός και στα συμβόλαιο Ιουνίου – Στα 11,57 δολ. το αμερικάνικο, στα 19,33 το Brent – Ο Νοέμβριος στα 31,66 δολ, ελπίδα ανάκαμψης

admin

ΕLVALHalcor: Η απάντηση της ελληνικής βιομηχανίας

admin

Lufthansa: Στα 1,5 δισ. το «χτύπημα» του κορωνοϊού μόνο Απρίλιο-Ιούνιο

admin

Inform Λύκος: Οι μεγάλες αλλαγές και το μετοχικό ράλι

admin

ΟΟΣΑ: Στο 20,6% ο μέσος συντελεστής φορολογίας επιχειρήσεων το 2020

admin

Τσαμάζ: Για να παραμείνουμε βιώσιμοι χρειαζόμαστε ευελιξία

admin

Ανοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο της Alpha

admin

ΟΤΕ: Ο κορωνοϊός δεν σταματά τις επενδύσεις – Στα €600 εκατ. το 2020

admin

Κατέρρευσε η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη τον Μάρτιο

admin

CPI: Φόβος για τον κορωνοϊό, προσδοκίες από την e-τιμολόγηση

admin

Lamda: Πλήγμα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού για το EBITDA των εμπορικών κέντρων

admin

Η ΕΛΚΑ θα προμηθεύσει με υποβρύχια καλώδια το αιολικό Mayflower Wind

admin

Υπογράφεται η διασύνδεση Κρήτης-Αττικής ύψους 1 δισ. ευρώ

admin