Image default
Επιχειρήσεις

Το 3rd InvestGR Forum φέρνει τις ξένες επενδύσεις στο προσκήνιο του δημόσιου διαλόγου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το InvestGR Forum φέρνει στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης τις ξένες άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ειδικά φέτος, λόγω των καταναγκασμών δημόσιας υγείας, το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position πραγματοποιείται φέτος διαδικτυακά και σε δύο περιόδους, στις 15 – 16 Ιουλίου και στις 8 – 9 Οκτωβρίου 2020.

Στα τέσσερα πάνελ συζήτησης του Ιουλίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως η ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, το ψηφιακό άλμα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, η ελληνική καινοτομία και η έννοια του Σκοπού (Purpose) για το κράτος και τις εταιρείες.

Στο πλαίσιο δε της Στρατηγικής Συνεργασίας της ΕΥ Ελλάδος και του InvestGR Forum, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας της ΕΥ, «Attractiveness Survey: Ελλάδα 2020», με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού. Στην έρευνα, αναμένεται να αποτυπωθούν, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, οι απόψεις της επενδυτικής κοινότητας για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της χώρας ως επενδυτικού προορισμού.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε στο New Money: «Σε αυτή την περίεργη και μη προβλέψιμη ευχερώς περίοδο, το InvestGR Forum προσφέρει βήμα επικοινωνίας σε όλους όσοι έχουν λόγο και ρόλο στην πραγματοποίηση των πολυπόθητων ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Αν κρίνω δε από το ζωηρό ενδιαφέρον για την παρακολούθηση του διαδικτυακού Forum, προεξοφλώ ένα φετινό InvestGR Forum με εξαιρετικό ενδιαφέρον και, ίσως, ειδήσεις».

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Στρατηγικοί Εταίροι του InvestGR Forum 2020 είναι οι EY Greece και JTI, ενώ Χορηγοί και Υποστηρικτές είναι οι COCA – COLA, ΕΚΟΜΕ, HPE, INTERAMERICAN, MSD, PFIZER, ACCENSUS, LIDL, NN.

Για την παρακολούθηση του 3rd InvestGR Forum 2020, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ

 

Σχετικα αρθρα

Όμιλος ΟΤΕ: Υλοποίηση του Εθνικού Μητρώου Ασθενών με COVID-19

admin

Profile: Το Axia Suite επέλεξε η 3K Investment Partners

admin

Entersoft: «Λεφτά υπάρχουν» για νέες εξαγορές

admin

Κορονοϊός: Τα τρία τέταρτα των θανάτων παγκοσμίως στην Ευρώπη – Περισσότεροι από 45.000

admin

Mohegan: Το Ελληνικό θα γυρίσει σελίδα για την Ελλάδα

admin

Οι 10 startups που «μοιράστηκαν» 49.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα

admin

Alpha Bank: Ολο το πρόγραμμα εθελουσίας

admin

Απορροφά δυο θυγατρικές ο ΟΠΑΠ

admin

Μ. Σχοινάς: Ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει, αλλά όχι οι θεμελιώδεις αξίες μας

admin

Γιάννης Ρέτσος: Το πιο σημαντικό είναι η στήριξη της απασχόλησης

admin

Παίρης: Την έκδοση ΚΟΔ έως €8,96 εκατ. αποφάσισε η ΓΣ

admin

Το πρώτο A320neo της Airbus παρέλαβε η Aegean

admin

Μεταβιβάστηκαν οι μετοχές της Attica bank Properties στο ΤΜΕΔΕ

admin

Profile: Ο Ευάγγελος Αγγελίδης εξελέγη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ

admin

«Πάνω από τον πήχη» η Viohalco

admin

Πελάτες «φαντάσματα» ένας στους τρεις οφειλέτες της ΔΕΗ!

admin

«Εθελοντές εν Δράσει» από τη Eurolife ERB

admin

Ισπανία: 585 νέοι θάνατοι

admin