Image default
Επιχειρήσεις

Hyatt Regency Thessaloniki: Ξανά σε λειτουργία εστιάζει στην ασφάλεια και την υγιεινή

Το Hyatt Regency Thessaloniki, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του από 1 Ιουλίου, έτοιμο να σας υποδεχθεί σε μία «όαση» πολυτέλειας, ευεξίας και ασφάλειας.

Με χαρά και αισιοδοξία καλωσορίζει τους επισκέπτες και τους πελάτες του, εφαρμόζοντας τα πιο προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά υπαγορεύονται από την Hyatt, τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές και τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες  και προσφέρει ξανά την απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας που το διακρίνει.

Στα πλαίσιο των ενεργειών αυτών, το Hyatt Regency Thessaloniki έχει πιστοποιηθεί με το πιστοποιητικό Health First από το Υπουργείο Τουρισμού, συνεργάζεται με την κλινική Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης,  ως υγειονομικό συνεργάτη και εστιάζει σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την προστασία της υγιεινής και της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού του.

Επιπρόσθετα, η Hyatt έχει ανακοινώσει τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας που ονομάζεται,  Global Care and Cleanliness Commitment. Στο πρωτόκολλο αυτό περιλαμβάνονται διεθνείς διαδικασίες καθαριότητας και εκπαίδευσης καθώς και η δημιουργία της θέσης του Προϊσταμένου Υγιεινής και Ευεξίας (Hygiene & Wellbeing Manager) για κάθε ξενοδοχείο.

Την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, με δημιουργικότητα και φροντίδα και τηρώντας όλους τους κανόνες, το Hyatt Regency Thessaloniki, προσφέρει τη δυνατότητα χαλάρωσης και ευεξίας στο ευρύχωρο και φιλόξενο περιβάλλον του, τηρώντας ταυτόχρονα τους κανόνες κοινωνικής απόστασης που η εποχή μας επιβάλλει.

Το Hyatt Regency Thessaloniki αποκαλύπτει την πιο αισιόδοξη εκδοχή του φετινού καλοκαιριού και σας προσκαλεί να βιώσετε με ασφάλεια  και άνεση, μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής.

Είτε για διαμονή στα ευρύχωρα δωμάτια, είτε για μπάνιο και ηλιοθεραπεία, στην πιο εντυπωσιακή πισίνα της Θεσσαλονίκης, αλλά και να για απολαύσετε δροσερά cocktail και εξαίσιες γεύσεις, ενώ τα παιδιά θα παίζουν στην παιδική πισίνα και στους κήπους του ξενοδοχείου, το Hyatt Regency Thessaloniki είναι ο απόλυτος προορισμός!

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τους κανόνες υγιεινής και μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του ιού,  αναφέρουμε μερικά από τα παρακάτω μέτρα που εφαρμόζονται στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, όπως:

–          Παρέχονται απολυμαντικά χειρός για τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου σε ενδεδειγμένα από τις αρμόδιες αρχές, σημεία του ξενοδοχείου.

–          Συχνός καθαρισμός και απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και όλων των επιφανειών στις πόρτες, τα πόμολα και τους ανελκυστήρες.

–          Οι εργαζόμενοι μας κάνουν χρήση των ενδεδειγμένων Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π)

Σχετικα αρθρα

Motor Oil: Συγκυριακό τρίμηνο

admin

Intrakat: Ξεπερνά τα 500 εκατ. το ανεκτέλεστο-Οι νέοι αναπτυξιακοί στόχοι

admin

Νέα επίθεση από Κων. Δομαζάκη στη διοίκηση της Creta Farms

admin

Ιρλανδία: Οι περιορισμοί είναι πιθανόν να εξακολουθήσουν να ισχύουν για εβδομάδες

admin

Εν μέσω πανδημίας 13 αιτήσεις για άδειες online Στοιχήματος

admin

Τζεντιλόνι : Εξετάζεται η παροχή βοήθειας για επιχειρήσεις

admin

Apple: Το iOS 14 φέρνει τα πάνω κάτω στη νέα αρχική οθόνη του iPhone

admin

Παπαθανασίου: Στόχος των ΕΛΠΕ η μείωση της εξάρτησης από ρυπογόνες τεχνολογίες

admin

Αδ. Γεωργιάδης: Μοντέλου Σύρου για το Ναυπηγείο της Ελευσίνας

admin

Πως θα λειτουργούν τα γυμναστήρια όταν ανοίξουν – Ανακοινώσεις ΕΟΔΥ

admin

Νέα ΚΥΑ για τις επιχειρήσεις: Ποιες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι τις 24 Μαΐου

admin

ΕΥΔΑΠ: Αύξηση καθαρών κερδών κατά 21% σε 58,1 εκατ. ευρώ

admin

Folli Follie: Απορρίφθηκε το αίτημα πτώχευσης της εταιρείας

admin

Google: Γιατί «μπλόκαρε» την ZeroHedge – Προειδοποίηση και σε άλλη ιστοσελίδα

admin

Forthnet: Μέχρι τέλη Ιανουαρίου η συμφωνία με Alter Ego

admin

Σερβία: 425 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

admin

«Μαχαίρι» 20% στους μισθούς των πιλότων της Ryanair

admin

Alpha Trust Ανδρομέδα: Στις 18/11 η ΕΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,75 ευρώ/μετοχή

admin