Image default
Επιχειρήσεις

KAIZEN GAMING: Νέα Εταιρική Ονομασία για την GameTech εταιρεία (Stoiximan / Betano)

Και το όνομα αυτής Kaizen Gaming. Αυτή είναι από σήμερα η νέα ονομασία της εταιρείας που είναι γνωστή από τη δραστηριοποίησή της μέσω των brands Stoiximan στην Ελλάδα και στην Κύπρο και Betano σε Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Βραζιλία.

Η Kaizen αποτελεί την κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, ενώ η πρόσφατη δραστηριοποίηση της στη Βραζιλία σηματοδοτεί το άνοιγμα της και στην αγορά της Νότιας Αμερικής.

Επενδύοντας στην τεχνολογία και τον άνθρωπο, κατάφερε να επταπλασιάσει το δυναμικό της μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 700 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας. Με μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη και την καινοτομία στο επίκεντρο, η Kaizen είναι ένας ζωντανός, νεανικός οργανισμός που αναπτύσσεται διαρκώς. Διατηρώντας τη βάση της στην Ελλάδα και επεκτείνοντας το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο στο εξωτερικό, η εταιρεία έχει αποσπάσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, με κυριότερη την ανάδειξή της ως «Best Mobile Operator» για το 2019 στα EGR awards, αλλά και τη διάκρισή της ως «Rising Star in Sports Betting» στα αντίστοιχα βραβεία του SBC.

Η επιλογή του νέου εταιρικού ονόματος δεν έγινε τυχαία. Κaizen σημαίνει διαρκής βελτίωση, μια διαδικασία που εκφράζει τον οργανισμό στο σύνολό του από το ξεκίνημά του. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η Kaizen αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν μια υψηλού επιπέδου και υπεύθυνη εμπειρία σε όλους όσους την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους. Παράλληλα, η Κaizen είναι πρωτοπόρος του κλάδου και στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής σε ενέργειες που απλώνονται σε ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών εταίρων. Ταυτόχρονα αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών στηρίζοντας συλλόγους, αθλητές και ομοσπονδίες σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Με αφορμή το νέο όνομα της εταιρείας ο co-founder και CEO της Kaizen Gaming κ. Γιώργος Δασκαλάκης σημείωσε: «Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμάς και τους ανθρώπους μας. Ξεκινήσαμε σε δύσκολους καιρούς αλλά με ισχυρή βάση, αναπτυχθήκαμε στην κρίση, αποδείξαμε ότι αγαπάμε τις προκλήσεις, φτάσαμε στο σήμερα σαν Μία Ομάδα. Από αυτή τη στιγμή το όνομα Kaizen ενώνει την πορεία μας μέχρι σήμερα με τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ και θα σηματοδοτήσουν τα επόμενά μας βήματα: Άνθρωπος, Τεχνολογία, Ψυχαγωγία, Υπευθυνότητα, Διεθνής Ανταγωνιστικότητα, Αθλητισμός, Δέσμευση και Προσφορά. Απασχολούμε νέους ανθρώπους, τους δίνουμε ευκαιρίες να εξελιχθούν και προσφέρουμε ευκαιρίες επιστροφής στα ταλέντα που έχουν φύγει στο εξωτερικό ανατρέποντας στην πράξη το brain drain. Στηριζόμαστε στο ταλέντο και το πάθος τους. Επενδύουμε στην  «made in Greece» καινοτομία, αναπτύσσουμε προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης που μπορούν να οργανώσουν τα δεδομένα με ταχύτητα και ακρίβεια, απελευθερώνοντας το χρόνο των ανθρώπων μας για να κάνουν πιο ποιοτική και δημιουργική δουλειά. Αναπτυσσόμαστε σε αγορές του εξωτερικού, παραμένουμε στην Ελλάδα. Βελτιωνόμαστε διαρκώς, μαθαίνουμε κάθε στιγμή. Αυτή είναι η KΑΙΖΕΝ».

Σχετικα αρθρα

Επέκταση εργασιών της Ευρώπη Ασφαλιστική στη Βόρεια Ελλάδα

admin

MLS: Στις €820 χιλ. περιορίστηκαν τα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin

Πειραιώς: Πρώτα… φρεσκάρει και μετά πουλά το Ντυνάν

admin

Honeywell: Δανειοδοτική συμφωνία $6 δισ. με στόχο την ενίσχυση της οικονομικής ρευστότητας

admin

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

admin

CNL Capital: Ξεκινά εκ νέου τις αγορές ιδίων μετοχών

admin

Πράσινο φως για τα επόμενα στάδια του East Med, άναψε το Δ.Σ. του ΥΑΦΑ Ποσειδών

admin

Παπουτσάνης: Επιστροφή κεφαλαίου 0,54€ ανά μετοχή

admin

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 68.000 οι θάνατοι παγκοσμίως, αγγίζουν το 1,25 εκατ. τα κρούσματα

admin

Αερομεταφορές: Ανακοινώνεται πακέτο στήριξης έως 400 εκατ. ευρώ

admin

Νέα βουτιά πετρελαίου σε χαμηλά 21 ετών – Μικρή ζήτηση, δεν υπάρχουν αποθήκες!

admin

Καταδικάστηκε ο Πάνος Ψυχάρης για τη DOL Digital

admin

Alpha Bank: Κέρδη μετά φόρων 92 εκατ. ευρώ

admin

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Πράσινο φως για επένδυση 280 εκατ. στο Αμάρι Ρεθύμνου

admin

Βρετανία: Πτώση 40% στις ταξινομήσεις αυτοκινήτων τον Μάρτιο

admin

Oμιλος Υγεία: Η πρώτη νοσοκομειακή μονάδα που θα διαθέτει Cell & Gene Therapies

admin

Banco Santander: Δεν καταβάλλει μέρισμα για το 2019 σε συμμόρφωση με το αίτημα της ΕΚΤ

admin

ΙΑΣΩ: Πράσινο φως στην Oaktree για διενέργεια συναλλαγών

admin