Image default
Επιχειρήσεις

Είσοδος της SoftOne στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της πέραν των ορίων της Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης πραγματοποίησε η SoftOne, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, με την είσοδό της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω συνεργασίας με τοπικό αντιπρόσωπο.

Εφαρμόζοντας με συνέπεια το ευρύτερο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και εξωστρέφειάς της, η SoftOne εισέρχεται στη βρετανική αγορά μέσω της σύναψης αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Smart Cloud Software, φιλοδοξώντας να αποτελέσει έναν ισχυρό Cloud ERP Provider, καθώς επίσης και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού των εγχώριων και ξένων επιχειρήσεων.

Με εμπειρία 20 και πλέον ετών και ισχυρή τεχνογνωσία σε προϊόντα και υπηρεσίες επιχειρηματικού λογισμικού, η Smart Cloud Software προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υλοποίησης λύσεων ERP και CRΜ, υποστηρίζοντας πλήθος διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων: από την παραγωγή και τις κατασκευές έως τον τομέα της υγείας, το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία της φιλοξενίας.

Η συμφωνία βρίσκεται ήδη στη φάση της υλοποίησης από τις αρχές Ιουνίου, καθώς οι δύο εταιρείες έχουν δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες εργασίες και ενέργειες για την προώθηση των Cloud λύσεων της SoftOne στην τοπική αγορά, με στόχο πάντοτε τη διασφάλιση της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας και της επίτευξης θετικών αποτελεσμάτων και για τις δύο πλευρές.

Σχολιάζοντας την είσοδο της SoftOne στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Γιώργος Κουλογιάννης, International Business Development Director της SoftOne, δήλωσε: «Οι ισχυρές συνεργασίες αποτελούν κομμάτι της στρατηγικής επέκτασής μας σε διεθνείς αγορές υψηλών απαιτήσεων, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εμπειρία και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Smart Cloud Software συμπληρώνουν ιδανικά τις λύσεις μας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βρετανική αγορά να αντλήσουν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού από την πρώτη κιόλας ημέρα.»

Σε σχετική τοποθέτησή της, η κα Sara Duff, Managing Director της Smart Cloud Software, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αποτελούμε μέλος του δικτύου συνεργατών της SoftOne, μίας διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας ανάπτυξης και παροχής συστημάτων ERP, CRM και πρωτοποριακών Cloud υπηρεσιών. Οι εφαρμογές της SoftOne μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις μεγαλύτερης αξίας με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.»

Σχετικα αρθρα

Η EY χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην πώληση του ανθρακούχου νερού Δουμπιά

admin

Προσφορές από Mytilineos και ΤΕΡΝΑ για τους σταθμούς του καλωδίου της Κρήτης

admin

Ryanair: Το σχέδιο απολύσεων προχωράει – Εκτός 250 υπάλληλοι γραφείου στην Ευρώπη

admin

Επίλεκτος: Αναστολή συμβάσεων εργασίας μέρους των εργαζομένων

admin

Αυξημένα έσοδα και EBITDA για τη WIND το Q1

admin

Πολωνία: Ιερέας εξομολογεί τους πιστούς στο… πάρκινγκ της εκκλησίας

admin

Η Celestyal Cruises παρατείνει την αναστολή των κρουαζιερών έως τις 30 Ιουλίου

admin

ΕΤΕ: «Τρέχει» διαγωνισμός για πώληση NPLs 400 εκατ. στην Κύπρο

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Διατήρηση πιστοληπτικής διαβάθμισης σε Α από την ICAP παρά τον COVID-19

admin

Επίθεση Χαλυβουργικής στο «περιβάλλον» του Κ. Αγγελόπουλου

admin

Μοτοδυναμική: Στα €33,8 εκατ. ο κύκλος εργασιών στο α’ εξάμηνο

admin

Alpha: Μεταφορά 800 ατόμων στη νέα CEPAL

admin

Πώς σχολιάζει ο γερμανικός ηλεκτρονικός Τύπος τα αποτελέσματα του Eurogroup

admin

Πλαστικά Θράκης: Επένδυση 4,3 εκατ. λιρών για την παραγωγή μασκών

admin

Παπουτσάνης: Αύξηση 275% στα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου

admin

Κίνα: Καταγράφηκε μείωση των νέων κρουσμάτων

admin

Aποχωρεί ο Damian Cope από τον ΟΠΑΠ – Ξεκινά διαδικασία διαδοχής για νέο CEO

admin

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για στελέχη ολοκλήρωσε η Eurolife ERB

admin