Image default
Επιχειρήσεις

Epsilon Νet: Εξαγοράζει το 51 % της Πολωνικής hoteliga International SP. Z O.O

Την υπογραφή του συμφωνητικού για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας hoteliga International sp. Z o.o, με έδρα την Πολωνία, ανακοίνωσε η EPSILON NET.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία το συμφωνητικό μεταβίβασης που υπογράφηκε με την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Πολωνίας εταιρεία AILLERON S.A προβλέπει τίμημα εκατό πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00) για την εξαγορά του 51% των μετοχών που κατείχε η εν λόγω εταιρεία στη hoteliga International sp. Z o.o.

Η hoteliga International είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη boutique εταιρεία πληροφορικής σε web περιβάλλον. Δραστηριοποιείται στην αγορά του hospitality software, pms, paperless hotel systems και travel technology που αλλάζει και εξελίσσεται ταχύτατα σε διεθνές επίπεδο ενώ ήδη λειτουργεί σε σημαντικό αριθμό καταλυμάτων στην Ελλάδα και ακόμη είκοσι (20) χώρες στο εξωτερικό, με έμφαση στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η ολοκληρωμένη διαχείριση & συνδεσιμότητα όλων των συστημάτων της hoteliga με άλλα κανάλια της Τουριστικής Βιομηχανίας, δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον και προσδοκίες ανάπτυξης.Η Τεχνολογική πλατφόρμα της hoteliga International σε cloud περιβάλλον σε συνδυασμό με την πλατφόρμα της Epsilon Net “PYLON” και την βαθιά γνώση των στελεχών της στο χώρο του τουρισμού αλλά και των λογιστικών συστημάτων, θα ενισχύσει τη γκάμα τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει η Epsilon Net Α.Ε. στις επιχειρήσεις και θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών της. Επιπλέον θα αποτελέσει μοχλό εξωστρέφειας της εταιρείας και ανάπτυξης σε αγορές του εξωτερικού ενισχύοντας περαιτέρω τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του Ομίλου.

Ο Όμιλος της Epsilon Net εξετάζει συνεχώς και αδιαλείπτως τις συνθήκες που δημιουργούνται στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και προσαρμόζει την στρατηγική του με απώτερο στόχο την δημιουργία αξίας για όλους τους μετόχους του, σύμφωνα και με το πλάνο ανάπτυξης όπως αναφέρθηκε στο πρόσφατα εγκριθέν ενημερωτικό Δελτίο για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στην Κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εξαγορά της hoteliga από την Epsilon Net A.E., επιβεβαιώνει την δέσμευση του ομίλου για ενίσχυση της παρουσίας του σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται με απώτερο στόχο την παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής & Τεχνολογίας στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό.

Σχετικα αρθρα

Στρατηγική συνεργασία ΔΑΑ – Ιατρικού Αθηνών για διεξαγωγή τεστ στο αεροδρόμιο

admin

Μέχρι και τον Ιούνιο επεκτείνουν Βρετανία και Ιταλία τα προγράμματα για διαθεσιμότητα εργαζομένων και έκτακτη στήριξη

admin

ΥΠΟΙΚ: Ποιες επιχειρήσεις εντάσσονται στο μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής

admin

Epsilon Net: Στις 2/9 η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

Τζόνσον για νεκρούς από κορονοϊό: Αυτή ήταν μια θλιβερή, πολύ θλιβερή μέρα

admin

ΗΠΑ: 1.480 θύματα σε 24 ώρες απ’ τον κορονοϊό

admin

Υπογράφεται η διασύνδεση Κρήτης-Αττικής ύψους 1 δισ. ευρώ

admin

Διπλή διάκριση για Δωδώνη στα φετινά Greek Export Awards

admin

Η ασφαλιστική αγορά συμβάλλει στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του κορονοϊού

admin

Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρικτής διεθνούς διαγωνισμού ελαιόλαδου

admin

My market: Το πρώτο εικονικό super market στο μετρό του Συντάγματος

admin

Quest: Στις 22/7 η αποκοπή του δικαιώματος στην επιστροφή κεφαλαίου

admin

ΙΝΤΕΑΛ: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης της 27ης Ιουλίου

admin

Νέος κύκλος επιστρεπτέας προκαταβολής τον Ιούλιο

admin

Ολλανδία: Πρώην φυλακή μετατράπηκε σε ξενώνα για τους άστεγους

admin

Η έξυπνη συνταγή για μείωση χρεώσεων στην κινητή

admin

Attica Group: Από 23/1 η καταβολή €0,05 ανά μετοχή

admin

Eurobank: Στο 31,71% κατήλθε το ποσοστό της Fairfax

admin