Image default
Επιχειρήσεις

ΕΤΑΔ: Υπηρεσία Web-Ticket στα Σπήλαια Διρού και στο Αχίλλειο Κέρκυρας

Τη δυνατότητα να προμηθεύονται το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά θα έχουν πλέον οι επισκέπτες στα Σπήλαια Διρού και στο Αχίλλειο Κέρκυρας.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοίνωσε τη λειτουργία της νέας καινοτόμου υπηρεσίας έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Eταιρείας και των επιχειρηματικών της μονάδων που συντελείται ταχύτατα με δεδομένη και την πανδημική κρίση.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες στα Σπήλαια Διρού και στο Αχίλλειο Κέρκυρας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προμηθεύονται το εισιτήριο τους με ένα κλικ στο κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, αποφεύγοντας την όποια αναμονή ή/και συνωστισμό στα γκισέ των κεντρικών εισόδων.

Πρόκειται για μια φιλική υπηρεσία που εφαρμόζει η ΕΤΑΔ, όπου κάθε επισκέπτης αυτόματα με την αγορά παραλαμβάνει το εισιτήριο (με τον ηλεκτρονικό του κωδικό) στην ηλεκτρονική του συσκευή, το οποίο εναλλακτικά μπορεί και να εκτυπώσει. Κατόπιν η είσοδος των επισκεπτών πραγματοποιείται με την επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω οποιασδήποτε συσκευής smartphone, είτε με την εκτύπωση του εισιτηρίου.

Στόχος της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι να προχωρήσει έμπρακτα στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών μέσα από την προώθηση καινοτόμων εργαλείων, όπως είναι το σύστημα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου (web-ticket), το οποίο και διασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση του κοινού, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των επιχειρηματικών της μονάδων, αλλά και την ασφάλεια των επισκεπτών στο πλαίσιο των νέων κανόνων προστασίας και υγιεινής που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη υπηρεσία Web ticket λειτουργεί ήδη από την ΕΤΑΔ για την επιχειρηματική μονάδα της Ακτής Βουλιαγμένης, μια νέα δυνατότητα που από την πρώτη στιγμή έχει αγκαλιαστεί από τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του νέου αναβαθμισμένου χώρου «Ακτή Gold».

Σχετικα αρθρα

Ρωσία: Η Yandex μαζί με την κρατική εταιρεία επενδύσεων RDIF δημιουργούν τέστ κορονοϊού για το σπίτι

admin

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Βελτιωμένη πρόταση από τη διοίκηση για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

admin

ΤτΕ: Έως 30/11 η υποβολή χρηματοοικονομικών καταστάσεων 2019 στον μη χρηματοπιστωτικό τομέα

admin

CNBC: Πρόβλεψη-σοκ του CEO της Quantas για τις διεθνείς πτήσεις

admin

ΟΑΣΘ: Στόχος η επαναφορά του συγκοινωνιακού έργου «σε ανεκτά επίπεδα»

admin

Μικρή παράταση για Εθνική Ασφαλιστική

admin

LAMDA Development: Τα μέτρα πρόληψης για το άνοιγμα από Δευτέρα

admin

Νέο συνδυαστικό πακέτο Double Energy από την ΚΕΝ

admin

IRI: Στα 1,683 δισ. ευρώ ο τζίρος των σούπερ μάρκετ σε δώδεκα εβδομάδες

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Εβροφάρμα

admin

Αλουμύλ: Επιμήκυνση δανείων σε 10ετή ορίζοντα

admin

Forthnet: Μέχρι τέλη Ιανουαρίου η συμφωνία με Alter Ego

admin

Δομικές αλλαγές στην καθημερινότητα πολιτών – επιχειρήσεων από τις πλατφόρμες του Πιερρακάκη – Ο κορονοιός μας αφήνει “κληρονομιά” την ψηφιακή οικονομία

admin

Γερμανία: Yπέρ των ομολόγων κορονοϊού ο Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς

admin

Σταθερά τα οικονομικά μεγέθη Lavipharm το α’ εξάμηνο

admin

Νηρεύς: Έγκριση του Σχεδίου Διάσπασης της Σελόντα

admin

Όμιλος Τσάκου: «Seafarers lives matter»-Η ζωή των ναυτικών έχει σημασία

admin

Περσεύς: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση από Andromeda Seafood – Στο 1,15€/μετοχή το τίμημα

admin