Image default
Επιχειρήσεις

Συγκρότημα κατοικιών στη Βούλα από Henderson Park και Hines σε έκταση-«φιλέτο» 71 στρεμμάτων

Την αγορά έκτασης 71.000 τετραγωνικών στην Αθήνα με στόχο την ανάπτυξη συγκροτημάτων κατοικιών ανακοίνωσαν σήμερα η ευρωπαϊκή εταιρία επενδύσεων ανάπτυξης ακινήτων Henderson Park και η εταιρία Hines. Πωλητής, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ήταν το Μουσείο Μπενάκη.

Η έκταση βρίσκεται στη Βούλα και, σύμφωνα με το σχεδιασμό των δυο εταιριών, θα δημιουργηθεί συγκρότημα 400 κατοικιών με κοινές υποδομές, ιδιωτικούς κήπους, πισίνες και υπηρεσίες ασφάλειας με στόχο την κατασκευή του εντός των επόμενων τεσσάρων ετών.

Ο Nick Weber, ιδρυτής της Henderson Park, δήλωσε: «Με αυτή τη συναλλαγή, αυξάνουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά, ενώ αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη του σχεδιου σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας. Με περιορισμένα συγκρίσιμα προϊόντα σε προσφορά και ισχυρή αναγνωρισμένη ζήτηση, είμαστε σίγουροι ότι οι κατοικίες στο προάστιο της Βούλας θα προσελκύσουν ενδιαφέρον από εγχώριους και διεθνείς αγοραστές. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τη Hines σε αυτό το project».

Ο Paul Gomopoulos, διοικητικό στέλεχος της Hines και επικεφαλής της εταιρίας στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η τοποθεσία της έκτασης στη Βούλα, μια από τις καλύτερες περιφέρειες της Αθήνας, και η εγγύτητά της στη θάλασσα παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργία premium κατοικιών. Θα αντλήσουμε από τη διεθνή μας εμπειρία στην κατασκευή κατοικιών για να παράσχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που θα αποτελέσει εξαιρετικό παράδειγμα των ικανοτήτων της Hines. Οι τελευταίες μας επενδύσεις με τη Henderson Park αποτελούν απόδειξη της ισχυρής μας συνεργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σχετικα αρθρα

Συνεργασία Hurricane Electric με τη Lancom

admin

BBG: «Πράσινο φως» SSM για τα μερίσματα των ελληνικών τραπεζών

admin

Συνεργασία United Media με την Nova TV της Κροατίας

admin

Euroxx: Βλέπει μεγάλα περιθώρια ανόδου στη μετοχή της ΔΕΗ

admin

Επένδυση Skroutz σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο

admin

Χρηματιστήριο: Τελευταία ευκαιρία να αποφευχθεί το αρνητικό πρόσημο του μήνα

admin

Εκρηξη κερδών με αύξηση 422% στην τριετία για τη ΦΑΓΕ

admin

Τα βαρίδια στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ

admin

Παπουτσάνης: ΓΣ στις 17 Απριλίου- Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

admin

Interwood: Από 29/4 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin

Παπουτσάνης: Στις 17 Απριλίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό για την ΑΜΚ της Interwood

admin