Image default
Επιχειρήσεις

Πετρόπουλος ΑΕΒΕ: Ξεκινά στις 28/8 η καταβολή του μερίσματος

Την επόμενη Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή του μερίσματος, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε η Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Σημειώνεται ότι ημερομηνία αποκοπής ορίσθηκε η 24η Αυγούστου 2020. Δικαιούχοι του µερίσµατος (Record Date) είναι οι κάτοχοι µετοχών της Εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηµατιστηρίου Αθηνών της  25ης Αυγούστου 2020. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης, οι κ. μέτοχοι που έχουν παράσχει σχετική εξουσιοδότηση στους Χειριστές τους (Χρηματιστηριακές Εταιρίες και Τράπεζες) θα εισπράξουν το μέρισμα μέσω των Χειριστών τους. Οι Χειριστές θα απευθύνονται στην Εθνική Τράπεζα (Υποδ/νση Θεματοφυλακής Ιδιωτών Επενδυτών και Χρηματιστηριακών Συναλλαγών, Καραγ. Σερβίας 6, Αθήνα,  (τηλ. 210-3340608 ).

Οι κ. μέτοχοι που δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει την σχετική εξουσιοδότηση προς τους Χειριστές τους μπορούν να το εισπράξουν αυτοπροσώπως ή οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους από όλο το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και κοινοποιώντας τον Κωδικό Αριθμό Μερίδας Επενδυτή τους στο Σ.Α.Τ.

Υπενθυμίζεται ότι η Tακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ  που έλαβε χώρα, 29 Ιουνίου 2020 την και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας αποφάσισε την διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή.

Το ποσό αυτό θα προσαυξηθεί με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 92.356  ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία ήτοι κατά 0,00132  ευρώ ανά μετοχή και συνεπώς το συνολικό ποσό του μερίσματος ανά μετοχή θα ανέλθει σε 0,10132 ευρώ. Μετά την παρακράτηση φόρου ποσοστού 5% το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανέρχεται σε 0,096254 ευρώ ανά μετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ. μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας, τηλ. 210 3499298.

Σχετικα αρθρα

H Aegean αποκτά το 1,66% της Lamda Development

admin

Συμφωνία Bob Diamond με Viva για την Praxia

admin

Κανείς ενδιαφερόμενος στον πλειστηριασμό για έκταση της ΒΙΟΜΕ

admin

Ο αεροναυπηγικός όμιλος Bombardier καταργεί 2.500 θέσεις εργασίας

admin

Πορτογαλία: Η κυβέρνηση αναλαμβάνει το 72,5% του εθνικού αερομεταφορέα TAP

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Ανοδικά η παραγωγή κόντρα στην πανδημία

admin

Γουόρεν Μπάφετ: Δεν βλέπω ευκαιρίες στις αγορές – Πούλησα τις μετοχές αεροπορικών εταιρειών – Η Αμερική τα καταφέρνει όταν στρώνεται στη δουλειά

admin

Φθηνό ρεύμα σε φοιτητές δίνει η Φυσικό Αέριο

admin

Amazon: Αύξηση των παραγγελιών τον Ιούλιο, στις 415 εκατ.

admin

Lamda Development: Μερική αλλαγή χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων

admin

Συνεργασία Lamda Hellix με την China Telecom

admin

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Ζητάει την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων

admin

«Τίτλοι τέλους» για την κατασκευαστική «Τοξότης»

admin

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ CENERGY HOLDINGS SA

admin

«Κόκκινη» κάρτα στον Ζούκερμπεργκ για φυλετικές διακρίσεις

admin

EY: Η πανδημία αλλάζει ριζικά τις καταναλωτικές συμπεριφορές

admin

Η ΕΚΟ στηρίζει τους πολίτες και τη δράση «Μένουμε Σπίτι»

admin

Σαράντα ένα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο της Noval Property

admin