Image default
Επιχειρήσεις

SAS: Ο Γιάννης Παπατσίρος αναλαμβάνει Regional Lead για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπατσίρος στην SAS Ελλάδας, ο οποίος από τα μέσα Αυγούστου κατέχει την θέση του Regional Lead για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Η αλλαγή του ρόλου για τον κ. Παπατσίρο έρχεται μετά την αποχώρηση του Regional Sales Director για Ελλάδα και  Ανατολική Ευρώπη Νίκου Πέππα, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία 14 ετών.

Μέσα από τη νέα του θέση, ο κ. Παπατσίρος θα ηγείται της αναφερόμενης περιφέρειας, θέτοντας ως κορυφαίους στόχους αφενός την αποτύπωση στη συνείδηση της αγοράς ότι η SAS αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο Analytics Partner σε κάθε επιχειρησιακή πρόκληση στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού των εταιρειών και αφετέρου την ενίσχυση της δυναμικής του γραφείου ώστε να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησής του.

Ο Γιάννης Παπατσίρος εντάχθηκε στο δυναμικό της SAS Ελλάδας πριν από έξι χρόνια και γρήγορα ανελίχθηκε σε διάφορες θέσεις και βαθμίδες μέσα στην εταιρεία. Η οξυδέρκεια, το πάθος και οι εξιδεικευμένες γνώσεις που διαθέτει, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στην εταιρεία μέχρι σήμερα, ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες που τον οδήγησαν στη θέση του Regional Lead. Ο κ. Παπατσίρος αναλαμβάνει την ευθύνη της περιφέρειας σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους των τελευταίων ετών, λόγω των συνεπειών του ιού Covid-19 στην παγκόσμια οικονομία, που έχει επιφέρει πρόσθετες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις, τόσο όσον αφορά στη λειτουργία τους, όσο και στις προσπάθειές τους για αποτελεσματική και απρόσκοπτη ψηφιακή μετάβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του γενικότερου ανασχεδιασμού της επενδυτικής και αναπτυξιακής στρατηγικής, η SAS προχώρησε στην αναδιάρθρωση της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κάτω από την οποία υπάγονται οι Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία και Ρουμανία όσο και οι χώρες της Αδριατικής, ορίζοντας τον Tayfun Topkoc ως Managing Director of SAS South Eastern Europe.

Ο Γιάννης Παπατσίρος δήλωσε σχετικά: «Με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που δείχνει η SAS Ελλάδας, Kύπρου και Βουλγαρίας στο πρόσωπό μου και είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου. Η επιτυχημένη λειτουργία και η διευρυμένη ανάπτυξη της SAS στις συγκεκριμένες αγορές είναι στις άμεσες και κύριες προτεραιότητές μου. Έχοντας βαθιά γνώση της εταιρείας και των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα τις προσπάθειες για περαιτέρω ισχυροποίηση της εταιρείας στην εν λόγω περιφέρεια.»

Σχετικα αρθρα

Profile: Αναστολή προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Paperpack: Από 11 Ιουνίου η καταβολή του μερίσματος 0,50 ευρώ

admin

Πήρε αναβολή για το 2021 η λειτουργία του δικτύου υδροπλάνων στο Ιόνιο

admin

Ο Ζούκερμπεργκ εξηγεί γιατί το Facebook δεν κάνει τίποτα για τις δημοσιεύσεις του Τραμπ

admin

Aria Hotels: To εντυπωσιακό νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην Κρήτη

admin

Μειώνει τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων η Eurobank

admin

Εξαγορά από την PZ Cussons παζαρεύει ο Σαράντης στην Πολωνία

admin

ΕΛΤΟΝ: Σύμβαση για κοινό ομολογιακό δάνειο 5 εκατ. ευρώ

admin

Lamda Development: Αντίστροφη μέτρηση για την επένδυση στο Ελληνικό

admin

MLS: Ανάθεση ειδικού ελέγχου σε ανεξάρτητη εταιρεία

admin

Σούπερ μάρκετ: Αυξημένες κατά 9% οι πωλήσεις από την αρχή του έτους

admin

Πτώση κατά 21,9% στη ναυλαγορά ξηρού φορτίου λόγω Κίνας

admin

Πρωτοποριακό TEDx για τις πωλήσεις από την Interamerican

admin

Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ: Λήγει σήμερα η προθεσμία – Πάνω από 121.000 αιτήσεις

admin

Η ΤτΕ στο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκών και Ιδρυμάτων

admin

ΟΛΘ: Επτά υποψήφιοι για την επέκταση του 6ου προβλήτα

admin

Επιστρεπτέα προκαταβολή III: Ανοίγει η πλατφόρμα, ποιους KAΔ αφορά

admin

Intracom Telecom: Αποσύρει τη συμμετοχή στην έκθεση MWC Barcelona 2020

admin