Image default
Επιχειρήσεις

Ειδησεοφωνική: Συμμετοχή σε διαγωνισμούς έργων του Δημοσίου

Την πρόθεση να συμμετάσχει αυτοτελώς ή μέσω κοινοπραξιών σε διαγωνιστικές διαδικασίες ή διαδικασίες ανάθεσης κατασκευής έργων ή προμήθειας αγαθών ή παροχής υπηρεσιών και μελετών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του ευρύτερου δημοσίου τομέα, με οικονομικό αντικείμενο ή αντάλλαγμα ανώτερο του ενός εκατομμυρίου (1.000.000,00) ευρώ, ανακοίνωσε η Ειδησεοφωνική Ελλάς.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση της τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ενημερώνει για την πρόθεση της, καλώντας τους μετόχους της να προβούν στις αναγκαίες ενημερώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 02-09-2020, η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ- ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «NEWSPHONE HELLAS S.A.» που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής επί της Λεωφόρου Θησέως αρ. 280, έχει την πρόθεση να συμμετέχει αυτοτελώς ή ως μέλος κοινοπραξίας ή ένωσης προσώπων ή άλλης μορφής οντότητας, σε διαγωνιστικές διαδικασίες ή διαδικασίες  ανάθεσης κατασκευής έργων ή προμήθειας αγαθών ή παροχής υπηρεσιών και μελετών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του ευρύτερου δημοσίου τομέα, όπως αυτός οριοθετείται με τις διατάξεις του Ν. 3310/2005, ως τροποποιηθείς ισχύει, με οικονομικό αντικείμενο ή αντάλλαγμα  ανώτερο του ενός εκατομμυρίου (1.000.000,00) ευρώ.

Για τον λόγο αυτό η εταιρεία καλεί τους μετόχους της που είναι ανώνυμες εταιρείες με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%) να αποστείλουν στην εταιρεία αναλυτική κατάσταση με τα μέχρι φυσικού προσώπου στοιχεία των μετόχων τους και τον αριθμό των μετοχών κάθε μετόχου και να ενημερώνουν άμεσα την εταιρεία για κάθε αλλαγή στη μετοχική τους σύνθεση ή στη μετοχική σύνθεση μετόχου τους ανώνυμης εταιρείας.

Η εταιρεία καλεί επίσης τους μετόχους της που είναι εταιρείες άλλης νομικής μορφής, πλην των ανωνύμων, στις οποίες συμμετέχουν ή κατέχουν εταιρικά μερίδια ανώνυμες εταιρείες, με ποσοστό συμμετοχής στο εταιρικό κεφάλαιο τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%) να αποστείλουν στην εταιρεία  αναλυτική κατάσταση με τα μέχρι φυσικού προσώπου στοιχεία των μετόχων  τους και τον αριθμό των μετοχών κάθε μετόχου και να ενημερώνουν άμεσα την εταιρεία για κάθε αλλαγή στην μετοχική τους σύνθεση ή στην μετοχική σύνθεση μετόχου τους ανώνυμης εταιρείας.

Η εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους της που είναι ανώνυμες εταιρίες και δεν έχουν προβεί στη μέχρι φυσικού προσώπου ονομαστικοποίηση των μετοχών τους, ότι θα έχουν τις κυρώσεις  που προβλέπονται στην παράγραφο  2 του άρθρου 2 του Π.Δ. 82/96, ήτοι θα στερούνται των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική ιδιότητα.

Σχετικα αρθρα

MYTILINEOS: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του έργου Talasol

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Δεν αλλάζει το χρονοδιάγραμμα ιδιωτικοποίησης

admin

Τράπεζα Πειραιώς: Ρευστότητα στις επιχειρήσεις μέσω του «Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19»

admin

Οι προσφορές της Cosmote για τη Black Friday

admin

Goldair: Δωρίζει οκτώ ΜΕΘ στο ΕΣΥ και τρία SUV στην Ελληνική Αστυνομία

admin

Γιατρός Εργασίας: Καταργούνται οι περιορισμοί στην απασχόληση που είχε επιβάλλει η πρώην κυβέρνηση

admin

Wind Ελλάς: Συνέχεια επενδύσεων εν μέσω πανδημίας- Οι οικονομικές επιδόσεις

admin

iPhone 12: Αποκαλύφθηκαν τα νέα smartphones της Apple

admin

Έως αύριο οι αιτήσεις για την αποζημίωση σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες

admin

ΕΥΑΘ: Ετοιμάζει επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία

admin

Motor Oil: Επενδυτικό boost σε διυλιστήριο, ρεύμα και ΑΠΕ

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Τετραπλή πιστοποίηση για την ασφάλεια Εγκαταστάσεων, Εργασίας και Διαχείρισης Πληροφοριών

admin

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο ΔΣ της Coca‑Cola HBC!

admin

Βloomberg: Ο ΟΠΑΠ δρομολογεί έκδοση επταετών ομολόγων, ύψους 200 εκατ. ευρώ

admin

Φιλανθρωπικές δράσεις στην Ελλάδα σχεδιάζει η Hard Rock

admin

Πρόγραμμα στήριξης των οικογενειακών επιχειρήσεων από Eurobank και EY 

admin

Πειραιώς: Χωρίς περαιτέρω επιπτώσεις το πρόστιμο της ΕΚΤ

admin

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού προσφεύγει η Beat για το «νόμο Σπίρτζη»

admin