Image default
Επιχειρήσεις

British American Tobacco: Επέκταση με νέα προϊόντα – Η Ελλάδα σημαντικό περιφερειακό κέντρο

H διαρκής στήριξη στην ελληνική οικονομία και η επιλογή της Ελλάδας από την British American Tobacco – ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς – για σημαντικές επενδύσεις το τελευταίο διάστημα παρά τους περιορισμούς που έφερε η πανδημία, παρουσιάζονται στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist “Europe: Reinforcing cohesion in turbulent times” που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Οι επενδύσεις της εταιρείας συνοδεύονται από πολλαπλά οφέλη για την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους, και σημαντική ενίσχυση του Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου του Ομίλου στον Πειραιά. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα σε σημαντική ενίσχυση των Ελλήνων λιανεμπόρων, στο πλαίσιο των ενεργειών της για συμβολή στην προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης της λειτουργίας της αγοράς, μετά την περίοδο της καραντίνας, μέσω επέκτασης με νέα προϊόντα σε χιλιάδες σημεία πώλησης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco για την Ελλάδα, την Μάλτα, την Κύπρο και το Ισραήλ, κ. Vitalii Kochenko, δήλωσε: «Τα νέα δεδομένα στον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν δημιουργήσει μια μοναδική ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της εργασίας, με τις επιχειρήσεις να έχουν σημαντικό ρόλο για την επιστροφή στην κανονικότητα σε συνεργασία με την Πολιτεία. Μέσα σε αυτή την εποχή έντονων προκλήσεων και πρωτόγνωρων συνθηκών, η British American Tobacco πιστεύει σε ένα “Καλύτερο Αύριο” για την Ελλάδα, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία και κοινωνία με στοχευμένες και βιώσιμες ενέργειες που ενισχύουν την αγορά».

Το όραμα του Ομίλου “A Better Tomorrow” ενσαρκώνεται στην απόφαση της British American Tobacco για επιλογή της Ελλάδας ως σημαντικό περιφερειακό κέντρο στην περιοχή με τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία αλλά και σημαντικές επενδύσεις. Παράλληλα, η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες που έχουν επιλεγεί παγκοσμίως για να φέρει την επόμενη γενιά τεχνολογίας του κλάδου με τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου όπως είναι το θερμαινόμενο προϊόν καπνού Glo και το προϊόν ατμίσματος Vype.

Η British American Tobacco στοχεύει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά της να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας.

Με ηγετική θέση στα προϊόντα του κλάδου, ο Όμιλος έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Συνολικά, πάνω από 1.500 επιστήμονες, μηχανικοί και ειδικοί στον τομέα του καπνού εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με βασικό στόχο τη διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων για όλες τις κατηγορίες των ενήλικων καπνιστών.

 

Σχετικα αρθρα

Εμπλοκή στη μίσθωση των εργοστασίων της ΕΒΖ

admin

Σαράντης: Διανομή καθαρού μερίσματος 0,1586€/μετοχή

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σχολιασμός δημοσιεύματος για την πορεία εργασιών της εταιρείας

admin

ΕΛΤΟΝ Χημικά: Στάσιμες οι πωλήσεις του 2019

admin

Κορωνοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα για παραβάσεις των κανόνων λειτουργίας καταστημάτων

admin

Grant Thornton: Τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν στα χέρια τους οι επιχειρήσεις στη «μετά lockdown» εποχή

admin

Χρυσή διάκριση για το «Drive On» της Interamerican στην Οδική Βοήθεια

admin

Κορονοϊός: Η Γαλλία έγινε η τέταρτη χώρα που ξεπέρασε τους 10.000 νεκρούς

admin

ΗΠΑ: Απαγορεύθηκε η εφαρμογή του TitTok στις συσκευές των δημοσίων υπαλλήλων

admin

F.G. Europe: Επιτυχής ολοκλήρωση του squeeze-out από τη Silaner

admin

Total: Συντριπτική πτώση 99% στα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου

admin

Στα 2,9 δισ. δολάρια θα ανέλθουν οι δωρεές του Γ. Μπάφετ το 2020

admin

Ερευνα: Πώς η πανδημία εκτόξευσε το ηλεκτρονικό εμπόριο

admin

ΕΥ: Ο COVID-19 δημιουργεί προκλήσεις για τη χρηματοοικονομική πληροφόρηση των επιχειρήσεων

admin

Epsilon Net: Διάκριση ως Best Workplace 2020 για έκτη συνεχόμενη χρονιά

admin

Η ACS στηρίζει τη διανομή δωρεάν αντισηπτικών στα Ειδικά Σχολεία όλης της χώρας

admin

Χρηματιστήριο: Αναμονή σε μικρό εύρος διαπραγμάτευσης

admin

Κορονοϊός: Καθολικό Πάσχα σε άδειες εκκλησίες και έρημες πλατείες

admin