Image default
Επιχειρήσεις

Νέα στρατηγική συνεργασία της Mastercard για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού

Επεκτείνει τις στρατηγικές συνεργασίες για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού η Mastercard, τώρα μέσω του «Stay in Athens» υπό την αιγίδα του This is Athens του Δήμου Αθηναίων με στόχο, αυτή τη φορά, την προώθηση της Αθήνας ως κορυφαίο citybreak προορισμό.

Η νέα πρωτοβουλία, υπό την αιγίδα ενός από τους από τους βασικούς πυλώνες της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, έχει στόχο να προσελκύσει στην Αθήνα τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τη γνωρίσουν από την αρχή και να ανακαλύψουν τόσο την αστική, όσο και τη δημιουργική πλευρά της. Με κεντρικό μήνυμα «Μένουμε Αθήνα», το πρώτο «Stay in Athens» θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2020, για 8 Σαββατοκύριακα, στο χρονικό διάστημα 2 Οκτωβρίου έως και 29 Νοεμβρίου.

Μέσω του «Stay in Athens», οι επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα για μία εμπειρία διαμονής με προνομιακές τιμές σε περισσότερα από 20 κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης, καθώς και πληθώρα επιλογών εμπειριών και διασκέδασης, προσφέροντας μία ολιστική προσέγγιση της αθηναϊκής φιλοξενίας.

Η ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, στα πρότυπα των διεθνών ξενοδοχειακών τάσεων, θα προσφέρει μία σειρά προτάσεων, οι οποίες θα αναδεικνύουν την εξέλιξη της Αθήνας σε citybreak προορισμό και θα περιλαμβάνουν Dining εντός των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στη δράση, αλλά και σε κάποια από τα πολύ γνωστά εστιατόρια της πόλης, Θεραπείες Ευεξίας & Spa, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα θεματικά CityWalks (διαθέσιμα αποκλειστικά σε κάτοχους καρτών Mastercard) σε γειτονιές της Αθήνας, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την πόλη μέσα από τις «κρυφές» ιστορίες της.

Αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Mastercard, θα παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης 30% επί της κανονικής τιμής των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, αλλά και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται εντός των ξενοδοχείων, καθώς και η δυνατότητα για αποκλειστική συμμετοχή στα ειδικά σχεδιασμένα CityWalks που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της δράσης. Επιπλέον οι κάτοχοι καρτών Mastercard, θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες μοναδικές εμπειρίες που θα διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του StayinAthens.

Την πρωτοβουλία ανέπτυξε η Toposophy, η γνωστή εταιρεία συμβούλων και marketing στον τομέα της ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης προορισμών, έχοντας, μεταξύ άλλων, διοργανώσει με αντίστοιχα concept events, όπως το Dine Athens Restaurant Week by Alpha Bank και το Taste of Athens.

Σχετικα αρθρα

Παπουτσάνης: Αύξηση 80% στα κέρδη εννεαμήνου

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Στις 5/3 η αποκοπή της επιστροφής κεφαλαίου

admin

Έρευνα: Ορατό το «λουκέτο» για μια στις τρεις επιχειρήσεις το επόμενο διάστημα

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Υψώνουν τείχος οι πολυεθνικοί όμιλοι για την πώληση της θυγατρικής της ΔΕΗ

admin

Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ της Lamda Development

admin

Η Lufthansa θα παρέχει «εγγύηση επαναπατρισμού» στους πελάτες της

admin

IRI: Στα 1,683 δισ. ευρώ ο τζίρος των σούπερ μάρκετ σε δώδεκα εβδομάδες

admin

KPMG: Νέους επιχειρηματικούς κινδύνους φέρνει στην επιφάνεια ο κορωνοϊός

admin

Εβροφάρμα: Εκτακτη ΓΣ για ομολογιακό ως 15 εκατ. ευρώ

admin

Νέο τοπίο στην αγορά τυχερών παιγνίων: H Caesars εξαγοράζει την William Hill για $3,8 δισ.

admin

Επίθεση του CEO της Ryanair στον Τζόνσον για το lockdown – «Βλέπει» και ευκαιρίες στην κρίση

admin

Χρηματιστήριο: Μειώθηκαν οι κωδικοί των ξένων επενδυτών τον Αύγουστο

admin

Ευ. Μυτιληναίος: Ολη μου τη ζωή δουλεύω, δεν ξέρω κάτι άλλο…

admin

Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Στη Δικαιοσύνη κατά MLS και ορκωτών ελεγκτών

admin

BriQ: Στο 1,13 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη τριμήνου

admin

HELL ENERGY: Δύο νέες Summer Cool, limited edition γεύσεις

admin

Μπουτάρης: Τη μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές ενέκρινε η ΓΣ

admin

ΕΛΠΕ: Στις 3/3 η επιστροφή του επιπλέον παρακρατηθέντος φόρου προμερίσματος

admin