Image default
Επιχειρήσεις

EY: Παγκόσμια έσοδα $37,2 δισ. για το 2020

Συνολικά έσοδα 37,2 δισ. δολαρίων για το οικονομικό έτος που έληξε τον Ιούνιο του 2020 (ΟΕ20), ανακοίνωσε η ΕΥ,  καταγράφοντας αύξηση 4,1%, παρά τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις του COVID-19. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο παγκόσμιος οργανισμός της EY σημείωσε μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 7,7%.

‘Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΥ, σημειώθηκε ισορροπημένη ανάπτυξη κατά μήκος του οργανισμού, παρά το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιούργησε ο COVID-19.

Η στρατηγική NextWave εστιάζει στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας, με πλάνο για επενδύσεις ύψους 1,5 δισ. δολαρίων μέσα στο ΟΕ21, στους ανθρώπους και τις τεχνολογικές υποδομές της EY, καθώς και τους λογιστικούς ελέγχους που διεξάγει ο οργανισμός

Στο τέταρτο τρίμηνο του ΟΕ20, παρουσιάστηκαν 38 λύσεις σχετικές με τον COVID-19, σε συνεργασία με 11 οργανισμούς, για την υποστήριξη των πελατών της EY, των κυβερνήσεων και των κοινοτήτων παγκοσμίως

Σχολιάζοντας τις παγκόσμιες επιδόσεις της ΕΥ για το ΟΕ20, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, η ΕΥ πέτυχε ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης παγκοσμίως, χάρη στις διαρκείς επενδύσεις της στην τεχνολογία, την καινοτομία και, κυρίως, τους ανθρώπους της. Στην Ελλάδα, επίσης, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά, βοηθώντας τους πελάτες μας να δημιουργούν μακροπρόθεσμη αξία και να υλοποιούν φιλόδοξα προγράμματα μετασχηματισμού των επιχειρήσεών τους. Περισσότερο, όμως, από τα οικονομικά αποτελέσματα, μας κάνει ιδιαιτέρως υπερήφανους η εμπειρία του τελευταίου εξαμήνου, στη διάρκεια του οποίου, προστατέψαμε αποτελεσματικά τους ανθρώπους μας από την πανδημία, μεταβαίνοντας άμεσα και απρόσκοπτα σε καθεστώς τηλεργασίας για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας, που αποτελείται από περισσότερους από 1.300 επαγγελματίες, ενώ, παράλληλα, σταθήκαμε δίπλα στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν όλο το φάσμα των προκλήσεων που δημιούργησε η κρίση του COVID-19».

Σχετικα αρθρα

ΙΑΣΩ: Πρόταση διανομής μερίσματος

admin

Πολυθεματική ημερίδα από το Epsilon Net College

admin

Συνθήκες αποστροφής του επενδυτικού ρίσκου στο Χ.Α.

admin

Μπαίνει τέλος στη μονιμότητα των εργαζομένων της ΔΕΗ

admin

Goldman Sachs για Alpha Bank: Σύσταση «buy» με τιμή-στόχο €1,34

admin

Intrasoft: Υπέγραψε νέα σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ενωση

admin

Autohellas: Καμία επίπτωση από την πτώχευση της Hertz Global Holdings

admin

Newsphone: Αποχή της ΑΝΚΟΣΤΑΡ από αγορές μετοχών έως τις 9/9

admin

Το «σχέδιο πτήσης» της Aegean για την επόμενη μέρα

admin

Παπουτσάνης: Επιστροφή κεφαλαίου ενέκρινε η ΓΣ

admin

Alpha Bank: Δύο δεσμευτικές προσφορές για την τιτλοποίηση Galaxy

admin

H Κομισιόν ενέκρινε 10 εκατ. για τη στήριξη της ελληνικής ανθοκομίας

admin

Νέα αυτόματη ρύθμιση των οφειλών στη ΔΕΗ

admin

Οι απεργίες στον ΟΤΕ και η… αμηχανία της διοίκησης

admin

Μπήτρος: Καλύπτει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΣΙΔΜΑ

admin

Alpha Bank: Σήμερα το νέο πρόγραμμα εθελουσίας

admin

Energean: Σχέδιο διάσωσης για τα πετρέλαια του Πρίνου με ένεση ρευστότητας €75 εκατ.

admin

Goldman Sachs: Ο κορωνοϊός έφερε τα drones και στη Wall Street

admin