Image default
Επιχειρήσεις

Intralot: Ενδυναμώνει την ψηφιακή τεχνολογία μέσω σύμπραξης με την Microsoft

Την συνεργασία της με την Microsoft για την ενδυνάμωση της ψηφιακής τεχνολογίας της μέσω του Microsoft Azure ανακοίνωσε την Τρίτη η Intralot.

Η σύμπραξη αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, καθώς ενισχύει τον κύριο πυλώνα της στρατηγικής της, που αφορά στην εισαγωγή επιχειρηματικής καινοτομίας μέσω ψηφιακής τεχνολογίας.

Οι νέες σειρές προϊόντων της εταιρίας για τα εμπορικά και διαδικτυακά σημεία πώλησης, Lotos X για τυχερά παιχνίδια και INTRALOT Orion για αθλητικό στοιχηματισμό, είναι άμεσα διαθέσιμες για μεταφορά σε περιβάλλον cloud, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά, άμεση επεκτασιμότητα, διαθεσιμότητα και διαλειτουργικότητα.

INTRALOT Lotos X

Στόχος της σύμπραξης είναι η ενδυνάμωση της Intralot με ένα λειτουργικό μοντέλο cloud, το οποίο αυξάνει την αποδοτικότητα και συμβάλει αποτελεσματικά στην ταχεία υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού όλων των δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Η Intralot χρησιμοποιεί το Azure, μια cloud πλατφόρμα που λειτουργεί σε πάνω από 60 περιοχές παγκοσμίως, για να ενισχύσει την ψηφιακή εξέλιξη της, παρέχοντας υπηρεσίες 24/7 σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά και επιταχύνοντας την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω της αξιοποίησης cloud τεχνολογίας.

Το Azure δίνει τη δυνατότητα σε iGaming πελάτες να δημιουργήσουν ένα υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας και επεκτασιμότητας.

INTRALOT Orion

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Microsoft, καθώς επιταχύνουμε την υλοποίηση της στρατηγικής μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αγορών που εξυπηρετούμε», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. «Το Lotos X και το INTRALOT Orion έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη δυνατότητα δημιουργίας οικοσυστημάτων, την ταχεία διάθεση ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου προϊόντων τυχερών παιχνιδιών και την εξυπηρέτηση των νέων απαιτήσεων των παικτών και των διοργανωτών τυχερών παιχνιδιών. Μέσα από το Microsoft Azure, τα προϊόντα μας προσφέρουν στους οργανισμούς διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών απεριόριστες δυνατότητες».

«Η σύμπραξη μας με την INTRALOT είναι ένα επίτευγμα που αντανακλά τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να ωθήσει την ανάπτυξη και το στρατηγικό όραμα ενός μεγάλου ομίλου, που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών», δήλωσε ο κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας. «Το Microsoft Azure έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους οργανισμούς να ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές τους προκλήσεις και την επιτυχημένη προσαρμογή τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον».

Σχετικα αρθρα

Wood: Τα τέσσερα ισχυρά σημεία της μετοχής της Μυτιληναίος

admin

Βουνό τα προβλήματα για την Creta Farms

admin

Το “Ερρίκος Ντυνάν” διαθέτει 12 κλίνες ΜΕΘ και 53 κλίνες νοσηλείας στη μάχη κατά του κορoνοϊού

admin

ΑΝΕΚ: Στα 2,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2019

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Νέα διαδικτυακή υπηρεσία για τους πελάτες Μέσης Τάσης

admin

Κόκκαλης για Intralot: Η Εταιρία επιδιώκει να ενδυναμώσει τη θέση της μέσα από νέα προϊόντα και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες

admin

Επένδυση €100 εκατ. ξεκινά η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

admin

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού προσφεύγει η Beat για το «νόμο Σπίρτζη»

admin

Vox Media: Απολύει το 6% του προσωπικού της

admin

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στην Ε.Ε. για την εμπλοκή των Kινέζων στο 5G

admin

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το «ΟΠΑΠ Forward»

admin

Πειραιώς: Ντεμπούτο για τη νέα εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων

admin

Ποιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη Wind

admin

Παναγιωτάκης: Η ΔΕΗ δεν είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης

admin

Σελόντα: Στις 27/11 η ΕΓΣ για έκδοση ομολογιακών δανείων έως 290 εκατ. ευρώ

admin

Χατζηιωάννου: Οι «αχρείοι της easyJet» σπαταλούν τα χρήματα των μετόχων σε περιττά Airbus

admin

Αναβλήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της MIG

admin

Άλμα πετρελαίου στα 24,56 δολ. το αμερικάνικο, στα 31 το Brent

admin